bazár, predaj, inzercia, predám

mikry - Banana Worms - celoročne

Kategória: Akvarijné rybičky

Výborné živé krmivo aj pre malé akvariove rybky
mikry - Banana Worms - celoročne
Podobné inzeráty
Clea Helena na predaj
0,9€ Lovec slimákov Surmovka vražedná Anentome helena Heleny helenky Vežovka malajská Kotúľka ružová Valisneria Spiralis, Lemna Minor, rastliny Hnojivá Endlerky mix Gupky Rupice Grindal Mikry Walter Worms Môžem doviezť Lysá pod Makytou DCA Na SMS nereagujem Zabijak slimáky slimak helenu roupice Banana
Vyborne ZIVE krmivo-aulophorus furcatus-dero worms
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Mam aj grindal tiez vyborne zive krmivo.Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
Zive krmivo pre rybky,krevetky,rakov...
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Prirodzena potrava ziva je pre rybky to najlepsie nekrmte prosim iba vlockami potom rybky chradnu, degeneruju,nerozmnozuju sa a rychlo zomieraju.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
Zive krmivo pre rybky,krevetky,rakov atd
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
Daphnia magna - celorocne
Chovná násada Daphnia magna Obsah násady: - Daphnia magna 200 - 300 jedincov - 2x plastová nádoba (objem 5 - 7 litrov) - 2x pipetka - 1x krmivo Osobný odber alebo poštou. Kontaktujte ma iba e-mailom, prosím. Plati celorocne do zmazania inzeratu.
Ponúkam Karas závojnatka
Ponúkam Karas závojnatka. zavojnatky ,závojnatky červená čiapočka aktuálne vypredaná .... už sú len varianty bez červenej čiapky . Ryby chované celoročne vo vonkajšom prostredí v jazierku ,....veľkosť 10-14cm .... viac info telefonicky Na SMS neodpovedám pre viac info poprosím volať na alebo na Email ... Ak ste ma kontaktovali E-mailom skontrolujte si SPAM poštu niekedy moja odpoveď končí tam .