bazár, predaj, inzercia, predám

mima moon highchair cierno hneda

Kategória: Nábytok pre deti

krasna stolicka mima moon po jednom dietati nema poskodenia, 150€
da sa pouzit na male dieta na krmenie a potom ako normalna stolicka stylova
mima moon highchair cierno hneda
Podobné inzeráty
Mima moon
Predám krásnu stoličku mima moon 3 v1 minimalne používanu .umožní dieťaťu byť už od narodenia až do školského veku súčasťou rodinného stolovania. Vďaka rôznym možnostiam náklonu a voliteľnému vkladaciemu polstrovaniu je vhodná pre bábätká od narodenia. S odnímateľným pultom je použiteľná ako stolička na kŕmenie pre batoľatá od 6 mesiacov. Vybratím vnútorného sedáku stoličku ľahko premeníte v stoličku pre väčšie deti, ktoré ju môžu používať samostatne pri stole. Stolička je veľmi jednoducho výškovo nastaviteľná a vo svojej maximálnej výške sa hodí aj ku kuchynským barovým pultom. Pevná a stabilná konštrukcia je zárukou bezpečia pre dieťa.
Stolička na kŕmenie
Na predaj stolička na kŕmenie mima moon ..chýba jeden šrobik viď na fotke zohľadnené v cene ..nieje je to zaváda niekto šikovný to hneď má ..len osobný odber
Ikea postielka+matrac-45€ Dubnica/(60€ NR)
Predam detsku postielku Ikea-velmi dobry stav. V Ikei uz nie je na predaj. Dno sa da zvysit pre malinke dieta a predna mriezka dat aj dole. Postielka sa aktualne nachadza pri Dubnici. Farba cierno hneda. Postielka je rozlozena+ matrac bez skvrn, uplne cisty. Rozmery: dlzka 125cm, sirka 67cm, vyska 86cm. Osobny odber - aktualne Dubnica nad Vahom. Mozem ju aj priviest do Nr, pripadne BA cena 60€.
Predám detskú jedálenskú stoličku CHICCO – Polly
Predám používanú, ale zachovalú po 1 dieťati, detskú jedálenskú stoličku CHICCO Polly2v1 New – Moon. Cena 20 EUR (pôvodná cena 104 EUR). Len osobný odber alebo zabezpečím bezplatné doručenie v Bratislave. , Vladimír
Lampa Mesiac
Predam lampu Philips - Buddy Moon. Lampa je perfektna. Velmi dobre nam posluzila. Svieti v dvoch rezimoch. Svieti aj ako iba hvizdna obloha, pri ktorej sa deti neboja spat a svieti aj ako lampa, kde je mesiac zlty. Viac Info k lampe:
Drevená biela postieľka (spúšťací bok) viac kusov / typov
Predám nové luxusné detské postieľky so spúšťacím bokom rozmer: 120 x 60 zabalená v originálnom balení s návodom na zloženie. Krásna a moderná drevená detská postieľka vyrobená z pravého dreva. Dve vyťahovacie priečky, tri polohy roštu, vyrobené podľa európskej normy. Ponuka Matracov: Molitan 6 cm 15 € Molitan - Kokos Premium 10 cm 26 € Molitan exclusive 10 cm 25 € Molitan exclusive aloe vera 10 cm 28 € Kokos - Molitan - Kokos 10 cm Exclusive 30 € Kokos - Molitan - Kokos de Luxe 11 cm aloe vera 35 € Plachta 100 % bavlna 6,50 € prípadne bavlna nepremokavá 10 €. Prípadne klínový antirefluxný vankúš do postieľky: 10 € resp. Do kočíka 9 €. Postieľky skladom možnosť zaslania kuriérom na dobierku. Ceny postieľok: AKCIA: 85 € biela postieľka s nižším čelom a vyrezávaným mackom (posledná foto) Ostatné postieľky s veľkým masívnym čelom: 99 € prírodná so spúšťacím bokom 109 € hnedá so spúšťacím bokom 109 € biela so spúšťacím bokom AKCIA: 85 € biela postieľka so spúšťacím bokom posledná foto (6. foto). (nižšie čelo vyrezávaný macko)