bazár, predaj, inzercia, predám

Mindok Tajná výprava čarodějů

Kategória: Hračky

Balenie obsahuje:
hraciu dosku, kúzelnícku dosku, 6 mladých kúzelníkov, duch Bludovit, 3 kocky, strašibudík, 18 žetónov stromu, 3 kúzelne žetóny, 3 očarované kocky, pravidla hry
odporúčaný vek od 6 do 99 rokov
počet hráčov 2-6
doba hrania 20 min
Mindok Tajná výprava čarodějů
Podobné inzeráty
Mindok Nemesis: Karnomorfové
Predám rozšírenie do hry Nemesis originál balenie ešte nerozbalene. Špecifikácia: K hraniu potrebujete základnú hru Nemesis. Toto je len rozšírenie. Počet hráčov: 1–5. Dĺžka hry: 60–120 minút. Rozmery balenia cca. 30 × 20 × 8 cm. Vhodné pre deti od 14 rokov. Hra obsahuje: 20 figúrok karnomorfov 65 kariet 15 žetónov 1 panel karnomorfov České pravidlá Plastovú vložku do krabice
Hry pre deti: Madagascar, Hravé kroužky, KA-BOOM
Predám tri hry pre deti, jednotlivo alebo spolu. V prípade odberu všetkých troch: cena 15€ dohromady. Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. *** Kartová hra MADAGASCAR - cena 3 € Vhodná na hry - Kvinteto Madagascar, Madagaskarské domino, Čierni tučniaci, Kamarátske pexeso, Trosečník, kasíno v pralese. Návod k hrám je súčasťou. Stav výborný (len krabička v jednom mieste sa rozlepila - zlepené priehľadnou páskou. Karty v top stave) *** Hravé kroužky od MINDOK - cena 5 € Vhodná pre deti od 6 rokov, pre 2-6 osôb, doba trvania hry: cca 15min. Návod je v krabičke. Stav výborný (len krabička mierne poškodená, nebráni používaniu, inak top stav). *** Hra KA-BOOM - cena 10 € Vhodná od 6 rokov, pre 2-5 hráčov. Nenáročná zábavná hra pre celú rodinku. "Ka-Boom je bláznivá hra v ktorej v jednotlivých kolách vždy jeden hráč veže stavia a ostatní ich ostreľujú katapultami. Majú však obmedzený počet strieľ, takže musia starostlivo mieriť a počkať na tú správnu chvíľu. Pokiaľ staviteľovi na konci kola nejaká veža ostane stáť, získa za ňu prislúchajúce body, ktoré sú uvedené na jej karte. Pokiaľ sa nejakému staviteľovi podarí postaviť Supervežu, čo je najväčšia veža postavená zo všetkých blokov, okamžite sa stáva víťazom. " STAV hry: výborný, jedine krabica je poškodená (zlepená páskou), ale hra je kompletná a je úplne v poriadku :) Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci.
Lego Duplo Výprava na ryby 1 5654
Prodám hrané Lego Duplo. Posílám Zásilkovnou. Další Duplo na mém profilu
Lego duplo
Kocky vyčistené a vydenzifikované 6169 Veliteľ hasičov 10568 Rytierska výprava 10567 Postav si loďku 10520 Veľký nakladač 10558 Vláčik plný čísel (s krabicou) 10550 Cirkus na cestách (s krabicou) 10572 Box plný zabavy (s boxom) 10600 Disney Pixar Cars Klasický pretek (s krabicou) A kocky na stavby. 3 podložky. Kto ešte nemá poruchane nervy, môže si to spočítať na fotke. Žltý sklapac nie je Duplo, ale kompatibilné. Zvieratká bonus, nie sú Duplo.
Hra Numeropolis
Predám hru Numeropolis Pripojte sa k expedícii a objavte starobylé ruiny mesta Numeropolis! Hráčov tejto zábavnej strategickej hry čaká obrovský zážitok z hry, ale hra prispieva k rozšíreniu ich matematických vedomostí. Hra sa skladá z dvoch častí, z ktorých každá predstavuje zaujímavé úlohy, hádanky a výzvy pre hráčov. Výprava do Numeropolisu začína! Hra pre 2 až 4 hráčov Pre deti od 6 rokov Doba hrania 30-40 minut Cena: 1€ + poštovné (doporučená zásielka: 4,30€ dobierka / 3,10€ pri platbe vopred; obyčajná zásielka: 2,20€ pri platbe vopred) Komunikujem e-mailom, číslo je vymyslené.