bazár, predaj, inzercia, predám

Minerálna izolácia CLT C1 Thermal 80 mm - 5bal (12m2)

Kategória: Stavebný materiál

Predám lamely z minerálnej izolácie s kolmo orientovaným vláknom a zrezanými hranami po obvode, zbytok po zateplovaní 5 bal (1bal = 2,4m2)

Rozmer dosky: 200 x 1000 mm
Hrúbka izolácie: 80 mm
R= 2,15 (m2K/W)
λD= 0,037 (W/m.K)

Cena 1 bal (2,4m2) 48€
Cena spolu 5 bal (12m2) 220€

Osobný odber v Novej Dubnici. Aktuálne do zmazania.

Minerálna izolácia CLT C1 Thermal 80 mm - 5bal (12m2)
Podobné inzeráty
Minerálna vlna 10cm - NOBASIL FKD-S Thermal 100mm
Izolácia NOBASIL FKD-S Thermal 100mm (vonkajšia tepelná izolácia) KNAUF minerálna vlna NOBASIL FKD S Thermal sa používa na kontaktné zateplenie fasády tepelnú, zvukovú a protipožiarnu izoláciu obvodových stien z exteriérovej strany. - 1,8m2 balenie predáva sa na celé balíky! dostupné ešte cca 200m2 cena: 14,00€/m2
Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy
9. Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy, 1,1m x 50m, cena za 1balenie Popis vyrobcu: Podložka pod plávajúce podlahy izolácie termoizolačný pás z penového polyetylénu s uzavretou bunkovou štruktúrou Kročajová izolácia je vhodná ako tepelná izolácia pre veľkopriemerové rozvody teplej vody a ústredného kúrenia. Dá sa využiť ako tepelná a termoakustická izolácia vzduchotechnických rozvodov. Pod podlahové krytiny typu plávajúcich podláh z laminátu i dreva, dá sa vkladať pod parkety a ostatné krytiny ako je linoleum a koberec Kročajová izolácia je tiež vhodná pod krytiny ako vyrovnávacia vrstva pri menších nerovnostiach stierky Ako kročajová a tepelná izolácia sa vkladá pod ťažké plávajúce podlahy Táto izolácia je vhodná na izoláciu akumulačnej nádrže s maximálnou teplotou + 90 ° C Vlastnosti a charakteristika vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti výborná schopnosť tlmiť a pohlcovať nárazy a hluk výborná ohybnosť a pružnosť ľahká spracovateľnosť a deliteľnosť nenasiakavosť a chemická odolnosť jednoduchá a rýchla montáž recyklovateľný, zdravotne a ekologicky nezávadný materiál dokáže veľmi dobre vyrovnať nerovnosti v podlahovej štruktúre použitie ochrana výrobkov proti nárazu, oderu a poškriabaniu prekladania medzi jednotlivé produkty podklad pod podlahové krytiny ochranné balenie nábytku, elektroniky, súčiastok, prístrojov, skla, porcelánu a ďalších produktov
Minerálna vata izolácia fasadna izolácia PAROC linio 150
Predám Fasadna minerálna vata izolácia fasadna izolácia PAROC linio 10 150mm 172,8 m2 KONTAKT
PIR panel
Predám výrezy z PIR panelov z tvrdej „pir“ peny zo zvýšenou požiarnou odolnosťou. Vyrobené v Taliansku. Hrúbka 11cm. Vačšinou rozmery: 92 x 133 cm a 82x208. Výrezy sú bez plechu - vhodné ako - fasádne (nehorľavé) zateplenie. Ideálne pri nároku na nízku zástavbovú hrúbku. Teplotný odpor: R 4,95 pri hrúbke len 11cm. Suverénne najlepší materiál v pomere hrúbka – izolácia – cena . Oveľa vyššia odolnosť v tlaku oproti polystyrénu + nehorľavý materiál. 11 cm hrubý pir panel má rovnaké izolačné parametre ako 20cm minerálna vata alebo ako 20cm fasádny polystyrén. Lepšie ako styrodur - za lepšiu cenu. Zdravotne nezávadný materiál, nenasiakavý. Možnosti použitia: izolácia fasády, izolácia rovných striech, nadkrokvová - celoplošná izolácia strechy pri rekonštrukcii aj novostavbe, medzikrokvová izolácia, pod podlahové kúrenie, pod betónové potery, dodatočné zateplenie výrobných, skladových hál, dielní, mraziarenské - chladiarenské boxy, sušičky na drevo. Výborná zvukovo izolačná vlastnosť Cena za m2 14,- cena je pevná, ďakujem. Tel. čislo , nie vždy sa mi dá dvíhať, zavolám vždy späť keď to bude možné aj v priebehu dňa, prípadne SMS. Ďakujem za pochopenie.
Mineralna izolacia do striech
Minerálna izolácia Knauf Supafil. Fúkame minerálnu vlnu (zdravotné nezávadná, tepelná vodivosť: 0,034 – 0,045 W/m.K, ohňuvzdorná izolácia), strojovo fúkanú, ktorá má výborné izolačné vlastnosti. Je vhodná najmä na podkrovia starých a nových domov, vhodná aj na menej prístupné miesta. Viď foto... Cena za 1 m2 je pri hrúbke 30 cm je 15,50€. Cena zahrňa materiál aj prácu. Ceny sa menia v závislosti od hrúbky izolácie. Mobil:
Minerálna izolácia Knauf FKD S Thermal 160 mm
Predám 20,4m2 tepelnej izolácie Knauf FKD S Thermal - 160 mm. Cena za m2.