bazár, predaj, inzercia, predám

mini ampulária

Kategória: Akvarijné rybičky

lacno predám alebo za rastliny vymením pekných páskovaných slimákov mini ampulária spirálová , čistia akvárium od riasy,ked ich nie je vela rastliny neničia množia sa vajíčkami v strapcoch pohlavie sa nedá rozlíšiť, osobný odber alebo donáška v okolí zvolena možná
mini ampulária
Podobné inzeráty
Slimák  Ampularia hnedá 0,50€
Ampularia hnedá. Tento druh ampulárie má veľmi peknú hnedú kresbu a hneď si ho v akváriu všimneš. Ulita je tvorená až 5 závitmi a je tenkostenná. Noha býva žltá a s oranžovými bodkami. Jeho výhodami sú, že požiera rôzne druhy rias a povlakov. Zaujímavosťou je, že dýcha aj cez chobot, ktorý vysúva nad hladinu. Ampulária hnedá(Ampullaria australis) na kvalitu vody nie je náročná.Dožíva sa až 5 rokov. Cena 0,50€/ks.
Ampulária, kúpa
Kúpim 50 ks Ampulária žltá /cena 0,50 €/ks/ Zaslanie do BB - poštovné nie je v cene.
Ampularia australis 0,5 €
Predám akvarijné slimáky Ampularia australis 0,5 € / ks Možnosť doviezť po trase PB PU IL PD.
Granulky pre cichlidy - Algae a Colour Mini Pelet, Red XL
Dobrý deň, rozpredám zvyšok krmiva Tetra Cichlid Algae Mini Pelet, Tetra Cichlid Colour Mini Pelet, Sera Cichlid Red XL Nature, granulkové krmivo od najmenších cichlid až po tie najväčšie, pre ich krásne vyfarbenie vďaka zloženiu z rias, kvôrovcov a mäkkýšov bez pridaných umelých farbív. Vôbec nekalia vodu a nedrobia sa narozdiel od vločiek, navyše ich rybky hneď naháňajú ako sa len dá. TETRA CICHLID ALGAE MINI PELET - rastlinné granulkové krmivo s patentovaným zložením BioActive podporujúcim zdravie. Obsahuje taktiež riasu Spirulinu pre jasné sfarbenie a vitalitu rýb. TETRA CICHLID COLOUR MINI PELET - skvelé vyfarbujúce granulky s patentovaným zložením BioActive podporujúcim zdravie a dlhý život rýb. Obsahuje tiež prírodné farbivá, mäkkýše a kvôrovce pre zjasnenie farieb všetkých červených, oranžových a žltých rýb. SERA CICHLID RED XL NATURE - vo forme granúl pre väčšie hlavne mäsožravé a všežravé cichlidy, tvorené iba čisto z prírodných zložiek bez pridaných umelých farbív. Vďaka svojmu vysokému obsahu bielkovín a omega mastných kyselín z vodných zdrojov, rovnako ako riasy Haematococcus bohaté na astaxantín, sú granule obzvlášť chutné, majú vynikajúcu stráviteľnosť a podporujú zdravý vývoj a sfarbenie. Plávajúce granule držia svoj tvar aj po dlhú dobu a neznečisťujú vodu. CENA: Tetra Cichlid Algae Mini Pelet 200g - 6,5 EUR 100g - 3,5 EUR Tetra Cichlid Colour Mini Pelet 200g - 6,5 EUR 100g - 3,5 EUR Sera Cichlid Red XL Nature 200g - 4 EUR 100g - 2,5 EUR (balené v uzatvárateľných sáčkoch, možnosť poslať aj poštou) Ak by ste mali záujem aj o iné krmivo, ktoré nemám v ponuke pokojne napíšte. Ostatné sú v ďalších inzerátoch. Kontaktovať ma môžete cez email matus.matej93@ alebo telefonicky. Pozrite recenzie, plno spokojných chovateľov :) Ďakujem.
Predam Mini ampulária špirálová
predam Mini ampulárie špirálove cena 1euro za kus Osobný odber Bratislava
Vodné slimáky
Ampularia Žltá a Hnedo pásikavé