bazár, predaj, inzercia, predám

mini chanelky na predaj

Kategória: Šperky

krasne mini cc na predaj, aj dobierka
mini chanelky na predaj
Podobné inzeráty
krasne chanelky na predaj
aj dobierka, krasny kusok do tvojej kolekcie
krásne velké chanelky
na predaj chanel naušnice, aj dobierka
krásne chanel naušnice
predám krásne chanelky, aj dobierka, top spracovanie, pozri moju ponuku- klikni na moje meno fashionloveriska
Mini prívesok Zlata strela , striebro
Ponúkam na predaj mini prívesok z pravého striebra pozlateny s retiazkou Zlata strela s rozprestretými kridlami Harry Potter. Je nový nenoseny, zabalený v darčekovej krabičke. Fotky v inzeráte sú moje. K tomu mini postriebreny prívesok Dary smrti. Len tento jeden kus k dispozicii Material: Podklad : striebro Povrch : pozlatene Cena 18€ plus postovne Zlatá strela v origináli je označovaná ako Golden Snitch, často nazvaná jednoducho Snitch, je tretia a najmenšia guľa použitá pri metlobale v origináli Quidditch. Jedná sa o veľkosti vlašského orecha zlatej farby guľe so striebornými krídlami. Letí po poli pri vysokých rýchlostiach, občas sa zastaví a vznáša sa na mieste. Cieľom stíhača (Seeker) je chytiť zlatú strelu skôr, než druhý tím. Strela má cenu sto päťdesiat bodov. Hra môže skončiť jedine v prípade, že strela bola chytená, alebo na základe vzájomnej dohody oboch kapitánov tímov. Albus Dumbledore si nechal Harryho prvú zlatú strelu, ktorú chytil. Po smrti Albusa Dumbledora zanechal zlatú strelu Harrymu, na ktorej sa objavý nápis iba vtedy ak sa jej Harry dotkne ústami. Na strele sa objavil Harrymu nápis aby otvoril strelu na konci. Po otvorení sa v strele nachádzal kameň vzkriesenia čo Harrymu pomohlo poraziť Lorda Voldemorta.
Missoma náhrdelníky - cena dohodou + poštovné
Predám dva krásne skoro nenosené štýlové náhrdelníky od anglickej značky MISSOMA z kolekcie v spolupráci s Lucy Williams. 1. Bobulková retiazka s príveskom rohu, na najdlhšie zapínanie 56cm. Dá sa krásne vrstviť s chokerom. Viac detailov na: 2. Choker so slzičkami/lístkami na najdlhšie zapínanie 44cm. Viac detailov na: Cena dohodou + poštovné. Predáva sa aj ako set oboch náhrdelníkov za výhodnejšiu cenu. Súčasťou je aj originál krabička.
NOVEPrivesky pre Pandoru
kontakt iba mailom su nove, krasne,maju punch S925ALE,zdobeny cirkonim. Prívesok ME.Modre murano Family Strom(predany).I WOOF YOU, Dvojitý visiaci prívesok so srdiečkom a symbolom psíka.Vševidiace oko. Mini visiaci prívesok Oko kolekcie Pandora ME je miniatúrnou verziou najpredávanejšieho medailónu a je inšpirovaný spiritualitou a symbolmi ochrany.Cena 8,50