bazár, predaj, inzercia, predám

Mini Pipes 12/16 mm

Kategória: Akvarijné rybičky

Ponukam na predaj sadu mini lily pipes.
Pouzivana bola iba vytokova trubica, cca 2 mesiace.

Nova sada stoji cez 23 Eur. Kupovane tu: odber Kosice alebo cez zasielkovnu. Na dobierku uz neposielam.
Posielam v originalnom obale, takze nehrozi, ze sa to po ceste rozbije.
Mini Pipes 12/16 mm
Podobné inzeráty
Veci do akvária
Predám rôzne veci do akvária, ktoré vidíte na foto Pre bližšie info ma kontaktujte - 3D tapeta Nová - filtre eheim profesionel 4+ 600 (2x), 4+ 350 (1x)= všetky filtre sú plne filtračných médií - vsuchovaci motorcek eheim air 100(2x) - Lily pipes na hadice 16/22 - Lily pipes a UV lampa + hadice 12/16 - juwel bioflow 600l/H - vnútorný filter s UV lampou + všetko čo vidíte ostatne na foto
P: sklenené lily pipes a co2 merace
Predam úplne nove nepouzite lily pipes na rozmer hadice 12/16mm. Cena: 20 Eur Glassware na co2 roztok Cena: 5 Eur
Granulky pre cichlidy - Algae a Colour Mini Pelet, Red XL
Dobrý deň, rozpredám zvyšok krmiva Tetra Cichlid Algae Mini Pelet, Tetra Cichlid Colour Mini Pelet, Sera Cichlid Red XL Nature, granulkové krmivo od najmenších cichlid až po tie najväčšie, pre ich krásne vyfarbenie vďaka zloženiu z rias, kvôrovcov a mäkkýšov bez pridaných umelých farbív. Vôbec nekalia vodu a nedrobia sa narozdiel od vločiek, navyše ich rybky hneď naháňajú ako sa len dá. TETRA CICHLID ALGAE MINI PELET - rastlinné granulkové krmivo s patentovaným zložením BioActive podporujúcim zdravie. Obsahuje taktiež riasu Spirulinu pre jasné sfarbenie a vitalitu rýb. TETRA CICHLID COLOUR MINI PELET - skvelé vyfarbujúce granulky s patentovaným zložením BioActive podporujúcim zdravie a dlhý život rýb. Obsahuje tiež prírodné farbivá, mäkkýše a kvôrovce pre zjasnenie farieb všetkých červených, oranžových a žltých rýb. SERA CICHLID RED XL NATURE - vo forme granúl pre väčšie hlavne mäsožravé a všežravé cichlidy, tvorené iba čisto z prírodných zložiek bez pridaných umelých farbív. Vďaka svojmu vysokému obsahu bielkovín a omega mastných kyselín z vodných zdrojov, rovnako ako riasy Haematococcus bohaté na astaxantín, sú granule obzvlášť chutné, majú vynikajúcu stráviteľnosť a podporujú zdravý vývoj a sfarbenie. Plávajúce granule držia svoj tvar aj po dlhú dobu a neznečisťujú vodu. CENA: Tetra Cichlid Algae Mini Pelet 200g - 6,5 EUR 100g - 3,5 EUR Tetra Cichlid Colour Mini Pelet 200g - 6,5 EUR 100g - 3,5 EUR Sera Cichlid Red XL Nature 200g - 4 EUR 100g - 2,5 EUR (balené v uzatvárateľných sáčkoch, možnosť poslať aj poštou) Ak by ste mali záujem aj o iné krmivo, ktoré nemám v ponuke pokojne napíšte. Ostatné sú v ďalších inzerátoch. Kontaktovať ma môžete cez email matus.matej93@ alebo telefonicky. Pozrite recenzie, plno spokojných chovateľov :) Ďakujem.
Japonské Akvárium 200l. ADA
Predávame napodobeninu konceptu Japonského akvária ADA! Akvárium je v top stave bez škrabanca avka : clear opti vision 90x45x45 - 10mm ada skrinka 90x45x70 farba matná platina osvetlenie blau lumina : t5ho 4x39w 6500k (navyše 1x10.000k modrá + c.extrem červená), 4ventilátory s chladením(+3náhradné), orig. závesné lanká blau, uchytenie na hranu akvária dizajn plexisklo zásuvka gembird silver shiled usb Ratajov co2 system : 1,5kg chrome deluxe set (hlavný, redukčný, ihlový, elektromagnetický ventil) + controller + co2 reaktor nanojet 2 s náplňou + lily pipes + dennerle spätný ventil ph sonda je zakonzervovaná v roztoku všetko je prepojené s dvojitými eheim rozoberateľnými ventilmi filter eheim profesional 3 2171 02 thermo (krycie sklo optiwhite, podložka pod akvárium sera, držiaky na osvetlenie + ph sondu dizajnové plexisklo, aqualab zahnutý sklenený teplomer a veľa iného príslušenstva dohodou - viď. ostatné inzeráty...) Všetko je vyčistené, vysušené a pripravené pre nového majiteľa :) Cena pevná : 630€ Osobný odber v Hronskom Beňadiku, 96653 Na sms nereagujem. Ak nezdvíham telefón, píšte mail.
akva veci
shrimp king - 1,5dcl eheim hadicová redukcia (12/16-16/22) 2ks eheim uchytenie hadíc/držiak/klip (16/22) sklenené dizajnové spojky na hadičky:I-2ks/T-5ks škrtiace ventily/regulátory 5ks spätný ventil:1ks prísavky:mix-11ks -spolu striekačka-0,1ml-1ml(sklo/nerez) veľká kefa na hadice malá kefka na lily pipes čistič skla s vymeniteľnou žiletkou + náhradné sieťka na lovenie malá luxusné krmivo : (vlastnej výroby pre krevetky - koncentrát obsahuje 22 zložiek a vystačí na cca 300 špajdlí 3x hrubo obalených a sú vňom sáčky na odstraňovanie vlhkosti.3dcl ubitý plný pohárik powderu.) Na sms nereagujem. Ak nezdvíham telefón, píšte mail.
Akvárium - skrinka - svetlo - CO2 set - filter
Akvárium - 100x40x45cm - 180 litrov + 2x krycie sklá vyrobené Skrinka - Juwel Rio 180 biela, 101x41x73cm Svetlo - 2x Chihiros LED A501 33W spolu so spojkami a nožičkami + programovateľný stmievač pre LED osvetlenie Kompletný CO2 set G3/4 Pro s nočným vypínaním a počítadlom bublín + 3x CO2 2 litrové fľaše Filter - Eheim ECCO-PRO s novou hadicou + sklenené Lily Pipes K akváriu ešte mnoho ďalšieho príslušenstva: 3 veľké balenia JBL Manado Dark - nerozbalené, Rataj 1 balenie staré dno - nerozbalené, biely piesok 2 balenia - nerozbalené, predfilter LW-602 - nový nepoužitý, SunSun filter, pinzety, nožnice, 2x ohrievač, nepoužitý kompresor, čistiace kefky, hadičky, sieťky na chytanie rýb, testery kvality vody, krmivá pre rybky aj krevetky - väčšina nerozbalené, hnojivá do substrátu aj do vody, médiá do filtra, korene, veľa príslušenstva k CO2 setu...