bazár, predaj, inzercia, predám

MINI PROJEKTOR

Kategória: Ostatné

Predám MINI PROJEKTOR (veľkost ženskej ruky-viď foto) so statickým držiakom, ktorý sa dá jednoducho namontovať. Cez projektor je možné pozerať filmy, fotografie... Bol použitý 2x, takže je jeho stav 10/10.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS. Osobný odber BB-BA.


MINI PROJEKTOR
Podobné inzeráty
HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A
Ponúkam na predaj HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER zaistí teplo v celej Vašej izbe počas chvíle – doma, v garáži, kancelárii alebo na chate či chalupe. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER vyhreje celú miestnosť, zapája sa priamo do zásuvky v stene a nezaberá miesto. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER je veľmi výkonný, premení chladné a nehostinné miestnosti na teplé a príjemné priestory. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – výhody: Stačí len zapojiť do akejkoľvek zásuvky a zapnúť – nie sú potrebné žiadne káble ani miesto na podlahe Okamžité teplo – na termostate si nastavíte presnú teplotu a vyberiete jednu z dvoch rýchlostí Vykúrite akúkoľvek miestnosť doma alebo v zamestnaní Bezpečné keramické výhrevné teleso, plastový kryt zostáva chladný Funkcia automatického vypnutia Tichá prevádzka Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – parametre: Príkon max. 400 W Napájanie 230V AC 50Hz Hlučnosť 50 – 55 dB 2 rýchlosti Až do cca 20 m2 Rozsah nastavenia termostatu 15–32 ° C Digitálny LED displej Časovač (max. 12 hodín) Keramické výhrevné teliesko Čierna farba (hodí sa do každého interiéru) Rozmer 9 x16 × 10 cm Nie je vhodný do kúpelní Je to tento model:
3D projektor na mobil.  12 palcov. Univerzalny
Univerzalny opticky projektor na mobil. Ak mate mensi telefon, nevadi. Staci pouzit tento projektor, ktory vam zvacsi obraz na 12 palcov. Idealny na cestovanie, do vlaku, na chatu, kempu...Vhodny aj ako darcek pre dochodcov, ako stojan na mobil a citanie textu na mobile.
Hudobný kolotoč nad postieľku - 3 v 1
Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa, ktorý ponúka 3 možnosti použitia: • hudobný kolotoč pre deti • nočné svetielko a projektor do postieľky • nočné svetielko a projektor na nočný stolík Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenia.
Mini Dangler Pouch (Krydex)
Mini Dangler Pouch (Krydex) stav – nové/nenosené Farba - multicam Ponúkam na predaj kvalitnú REPLIKU od firmy KRYDEX: Mini Dangler pouch, 30EUR (link na originál /products/the-mini-dangler ) Mini Dangler pouch je upgradovaná verzia klasického Drop Down pouch. na rozdiel od pôvodnej verzie Mini Dangler je široký ako 6 molle polí a je tak rovnako široký ako každý bežný nosič nepriestrelných plátov/vesta, alebo chestrig na 3 zásobníky. Keďže využíva celú ich šírku, nemusí byť až tak hlboký, a tým pádom menej prekáža. Pripevňuje sa užším velcro panelom (cca 5cm), čo mu umožňuje pripevnenie aj na taktický opasok s velcro podšitím. Elastický pás na spodnej strane najčastejšie slúži na pripevnenie turniketu/škrtidla. KRYDEX je spoločnosť, ktorá vyrába kvalitné repliky taktického vybavenia, z dobrých materiálov vo veľmi slušnej kvalite za dobrú cenu. Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného. Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!
Tupperware sada nádob Mini Max 2ks
Ponúkam novú a zabalenú sadu moni max s objemom 700ml & 1,5l & 950 ml a 2l Mini Max predstavuje nový rozmer pri uskladňovaní potravín. Je ideálny na uskladňovanie v chladničke a výborný na cesty. Nádobu Mini Max musí mať každý!!! Nádoba má vodotesné veko, vyrobené z jemného plastu. Prstami prejdite po okraji veka a nádobu jednoducho uzavrite. Veko má uško, za ktoré zatiahnite keď chcete nádobu otvoriť. Nádoba sa jednoducho skladá a rozkladá, keď zatlačíte na jednotlivé vrstvy. Ďalšia možnosť, ako nádobu zväčšiť, je, položiť ju hore dnom na pevný pohár alebo na nejakú nádobu a tlačiť na ušká smerom dolu. Nádoba je vyrobená z dvoch druhov plastu. Okraje, rukoväte a spodná časť sú z pevnejšieho materiálu, strany sú z flexibilného priehľadného plastu. Plochý povrch veka umožňuje položiť ďalšiu nádobu na vrchnú časť. Mini Max môžete prispôsobiť množstvu jedla, ktoré sa v nádobe nachádza. Je ideálna na skladovanie a uchovávanie nespotrebovaného jedla. Nádoba sa môže umývať v umývačke riadu i zložená. Nedávajte do misky vriace jedlo. Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre. Tip: 5 zložených nádob Mini Max s viekom sa vojde do Držiaku na pokrievky. Rozmery - objem - 2L - 28cm priemer 7,5cm výška
Predam starozitnu premietacku a projektor
Predam premietacku a projektor vid. foto. Tel.