bazár, predaj, inzercia, predám

Mitsubishi Electric Diamond 3,5kw Čierna/ Perlovo biela

Kategória: Klimatizácie

Nová zabalená
Ponúkam na predaj dizajnovú klimatizáciu najvyššej triedy Mitsubishi Electric. MSZ-LN35VGB/V

Jednotka má výkon 3,5kw pri chladení a to pri veľmi nízkej spotrebe. Energetická trieda A+++ (SEER): 9,5
Taktiež pri kúrení pri ktorom má výkon 4kw. A+++ (SCOP): 5.1

Klimatizácia má zabudovanú wifi, takže nie je problém ju ovládať na diaľku a vychladiť si domov ešte pred príchodom z práce. Taktiež mnohý ocenia tichý režim pri ktorom hladina akustického hluku je iba 19dB.
Ďalšie funkcie klimatizácie:
I-see senzor- sleduje vašu telesnú teplotu
Plasma Quad Plus- čistenie vzduchu
Dvojitá ochranná vrstva- zabraňuje hromadeniu prachu a mastnoty
Systém dvoch klapiek- vzduch sa dá nasmerovať do 2 rôznych smerov.

Váha vnútornej jednotky je 15,5kg a vonkajšej jednotky 35kg. maximálna dĺžka trasy je 20m a prevýšenie max 12m. Chladiaca zmes je chladivo R-32.
v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, ideál emailom. Ak neodpovedám na telefonáty tak zanechajte SMS.

viem vám zabezpečiť aj montáž (záruka 2 roky)
Mitsubishi Electric Diamond 3,5kw Čierna/ Perlovo biela
Podobné inzeráty
Mitsubishi electric multisplit
Používaná len cez zimu na kúrenie Vonkajšia jednotka: Model MXZ-2D40VA kúrenie 4,5kw, chladenie 4kw, chladivo je v jednotke. 2x vnútorná jednotka vlajková loď od Mitsubishi, MSZ-FH25 VE a MSZ-EF22 VE2, 2x ovladac 1x wifi modul pre ovládanie na diaľku cez aplikáciu v mobile 1x prečerpávacie cerpadielko pre dĺžku vacsiu ako 3m od vonkajsej jednotky. Cena spolu 1800€
Predam klimatiziaciu 3,5kW- Inverter split air conditioner
Znacka: Puremind Funkcia: chladenie aj vyhrievanie Vykon: 3,5kW Zdroj: 1ph,220-240V,50Hz Moznost kupy aj 2,5kW klimatizacie za 349e. Zariadenia su uplne nove a ihned k dispozicii. Moznost dopravy zadarmo v ramci NR alebo z NR smer BA,TO,NM,PE,MT.
Klimatizácia Daikin 5kW RXM50R/FTXM50R
Klimatizácia Daikin 5kW RXM50R/FTXM50R Predám kompletnú sadu klimatizácie pozostávajúcou z vonkajšej jednotky Daikin RXM50R a vnútornej jednotky Daikin FTXM50R. Používaná bola cca rok a pol, je však v dobrom stave, bez závad. Chladiaci výkon je 5kW, vykurovací výkon 5,8kW, čiže je vhodná na chladenie priestorov do výmery cca 60m2. Energetická trieda A++. Na fotkách chýba krytka na pohybovom senzore - pri odovzdaní na jednotke bude. Základné funkcie: Dvojsmerná detekcia pohybu osôb a automatickým nastavením Ekono režim umožňuje obmedziť maximálnu spotrebu energie Komfortné prúdenie vzduchu bez ofukovania počas chladenia aj vykurovania 3D prúdenie vzduchu zabezpečí rovnomernú teplotu v celej miestnosti Výnimočne tichá prevádzka zariadení Možnosť online Wifi ovládania Režim zvýšeného výkonu pre maximálny výkon Titánium apatitový deodorizačny filter zachytáva aj tie najmenšie mikroskopické čiastočky Set predávam spolu, čiže vonkajšia + vnútorná jednotka a diaľkové ovládanie. Bude potrebné naplniť chladivo.
Samsung AJ050TXJ2KG 5kW pro 2 místnosti
25.6.2023 - Venkovní jednotka multisplit systému Samsung FJM AJ050TXJ2KG/EU o chladícím výkonu 5kW. Napájení: 1 fázové NOVA !!PC 57000kc ted jen 34000kc Princip tepelného čerpadla, které klimatizace Samsung používají, umožňuje nejen efektivní chlazení během letních dnů, ale i výhodné vytápění v zimním období a to i za velmi nízkých venkovních teplot. Garantovaná účinnost je do -15°venkovní teploty. Základní parametry Určeno pro 2 místnosti (2 vnitřní jednotky) Maximální součet výkonu vnitřních jednotek 7kW ❄️ Chladící výkon (Nom.) 5kW ☀️ Topný výkon (Nom.) 5,6kW Příkon chlazení 1,2kW (Nom.) Energetická třída chlazení A+++/ topení A++ Hlučnost jednotky 46 dBA v režimu chlazení Provozní rozsah chlazení -5° / 46° Provozní rozsah topení -15°/ 24° Rozměry jednotky 790x548x285 mm Hmotnost 33 Kg Chladící okruh: Obsahuje nové ekologické chladivo R32, neznečišťuje ovzduší Náplň chladiva R32 1,2Kg Předplněno na 30m potrubí Při delším potrubí doplnění 10g/m NA SMS NEODPOVIDAM.
Rekuperačná jednotka Mitsubishi LOSSNAY LGH- 35RVX
Rekuperácia. Plne funkčná, používaná. Centrálne jednotky Lossnay sa vyrábajú v 9 výkonových prevedeniach so vzduchovým výkonom od 150 m3/h (LGH-15RX4) až po 2000 m3/h (LGH-200RX4). Účinnosť týchto zariadení je až do 84%. Jednotky pracujú s prestupom vlhkosti – časť je odvedená a časť navrátená do čerstvého vzduchu a tak nedochádza k vzniku kondenzátu v jednotke. Jednotka môže fungovať v automatickom režime, kedy si automaticky otvára by-pass klapku. Jednotky Lossnay využívajú originálny materiál pre doskový výmenník, ktorý je vynálezom Mitsubishi Electric. Je to materiál na báze papiera, ktorého výhodou je najmä vysoká účinnosť rekuperácie, prestup vlhkosti a dlhá životnosť (výrobca udáva doživotnú vysokú účinnosť materiálu). Zariadenia sú vybavené filtrami na nasávaní z vonku a z vnútra a je možnosť zaradiť aj filtre s vyššou účinnosťou. - Štandardne k dispozícií možnosť pripojenia čidla na CO2 k základnej doske jednotky. - Umožňuje zvhlčovanie, alebo odvlhčovanie privádzaného vzduchu do miestnosti. - Prívodné a odvodné kanály sú oddelené tak, aby nedochádzalo k zmiešavaniu privádzaného vzduchu. - Ideálne je využitie tvz.voľného chladenia, keď v noci dochádza k ochladzovaniu výmenníka nízkou teplotou vonkajšieho vzduchu. Využitím tejto vlastnosti sa dá ešte znížiť spotreba energie klimatizačného zariadenia. - Možnosť nastaviť až 4 stupne otáčok ventilátora - Nový motor ventilátora minimalizuje náklady na prevádzku. - Minimálne nároky na údržbu. - Ľahko vymeniteľný filter. - Pomocou novej riadiacej jednotky sa dá Lossnay pripojiť ku klimatizačným jednotkám série Mr.Slim a k systémom City Multi. - Prenáša aj vlhkosť - Nepotrebuje odvod kondenzu. Nový motor ventilátora umožňuje ešte väčšiu úsporu nákladov a umožňuje nastaviť vzduchový objem plynulo v 4 krokoch: 25% 50% 75% 100% Priemerná ročná úspora systému okolo 60%. Riadiaca doska novej Lossnay RVX jednotky ponúka flexibilnejšiu možnosť externého riadenia. Možnosť zapojenia externého dohrevu a možnosť externej kontroly 4 otáčok ventilátora v závislosti od znečistenia vzduchu. Rozmery (ŠxHxV) v mm 888x610x289 Prietok vzduchu (m3/hod) 88/175/263/350 Hlučnosť 17/19/28/32
nástenná klimatizácia
Na predaj nové nástenné klimatizácie Carrier komplet s 2r. zárukou. Cena podľa typu a výkonu klimatizácie. CARRIER s UV lampou, wifi 2,7kW - 480€, 3,5kW - 560€, 5kW - 850€.