bazár, predaj, inzercia, predám

MiVia Run 350

Kategória: Inteligentné hodinky

Milujete šport alebo len hľadáte spôsob, ako sa zbaviť nadbytočných kíl? V každom prípade vám inteligentné bežecké hodinky MiVia Run 350 od spoločnosti Mio pomôžu analyzovať vaše výsledky a dosiahnuť vysnívanú postavu. Má1,28" displej a veľmi presný čip GPS . Okrem toho majú aj snímač tepovej frekvencie, ktorý vám v reálnom čase ukáže, či máte pridať alebo ubrať. V každom prípade vám vďaka funkcii osobného trénera pomôžu dosiahnuť výrazne lepšie výsledky v dlhodobom horizonte.Nový,nevhodný darček.
MiVia Run 350
Podobné inzeráty
Bežecké GPS hodinky MIO MiVia Run 350
Predám málo používané bežecké GPS hodinky MIO MiVia Run 350 s 1,28“ displejom. Majú integrovaný optický monitor srdečného tepu a GPS príjimač a sú vybavené funkciou vibračného upozornenia. Integrovaná technológia Bluetooth 4.0. Hodinky sú pevné a vodeodolné do 3 ATM. Dokážu uchovať v pamäti až 100 hodín cvičení + funkcia Osobný tréner. Súčasťou balenia sú aj SK návod, 2 imbusové kľúče a 2 ramienka – oranžové a čierne.
Predam Garmin tactix Charlie
Predam limitovanu ediciu Garmin tactix Charlie. Su v TOP stave, minimalne pouzite. Bez znamok pouzitia, vhodne ako dar. Najobľúbenejšia séria GPS športových hodiniek s navigáciou fénix 5x bola doplnená o nový "taktický" model. tactix Charlie je rovnako ako model fénix® 5X najlepšie vybavený model v novej sérií. Vydrž do 12-tich dní (hodinky + 24/7 pulz + BT smartfunkcie), až do 20 hodín (GPS zapnuté) - typické použitie s optickým pulzomer, až do 50 hodín s GPS v režime UltraTrac Špeciálne podsvietenie displeja pre optimálny náhľad aj pri použítí zariadenia na nočné vidienie* Duálne zobrazenie súradníc Titánová luneta s upraveným povrchom použitím technológie >DLC (diamond-like- carbon) - Predinštalované aplikácia "Jumpmaster" pre zoskok - Zafírové sklíčko tiež zabezpečuje mimoriadnu odolnosť voči poškriabaniu - Predinštalovaná topografická mapa s podporou cyklotrás v rámci Európy > > Topo Europe - Výber a inštalácia mapy jedného golfového ihriska z databázy viac ako 40.000 golfových ihrísk po celom svete - Nový integrovaný optický pulzomer Elevate - plne integrovaný do zadného krytu hodiniek, tak že nevyčnieva nad úroveň zadnej steny - Združený Performence widget - Centrálny widget so záznamom vášho zlepšenia a najdôležitejšie ukazovatele výkonu - Podpora pripojenia externých snímačov ANT+ a po novom aj Bluetooth - Nové funkcie Pokročilého Tréningu - Training Effect 2.0. - Nové a zjednodušené používateľské rozhranie - Group Track - umožňuje vzájomné sledovanie všetkých členov tréningovej skupiny v reálnom čase - QuickFit náramky - nové rýchlo upínacie náramky umožňujú výmenu bez náradia v priebehu pár sekúnd. Prevedenie silikón, prémiová koža, kov. Vodotesnosť: 10 ATM GPS prijímač: GPS + GLONASS Mapy a pamäť Basemapa Predinštalované mapy:TOPO EURO Možnosť dohrávania máp: Vstavaná pamäť: 12 GB Snímač srdcovej frekvencie: Snímač rýchlosti/kadencie: Krokomer - Foot Pod: HRM-Run pulzomer s akcelerometrom: Garmin Connect kompatibilita: HRM-Swim pulzomer pre plávanie: HRM-Tri pulzomer pre plávanie s akcelerometrom Komplet balenie, povodna cena 790,- Cena 390-
Predám Apple Watch Series 8 (45mm)
Zdravím, mám na predaj inteligentné hodinky Apple Watch Series 8 (45mm). Hodinky sú plne funkčné. Boli nosené v kryte, čiže sú bez poškodení. Predávam z dôvodu nevyužívania. K hodinkám je nabíjací kábel a originálna krabica. K hodinkám taktiež pridám náhradné remienky. Cena je 350€. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mailovej adrese: unknownranks@ Môžem po dohode poslať aj na dobierku. Uprednostňujem osobný odber, aby ste si mohli hodinku pozrieť a vyskúšať.
Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm SM-R920, Black Titanium
Ponúkam na predaj úplne nove nerozbalene smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 Pro Black kúpené ( 23.6 2023 faktúra, 24 mesačná záruka ) v Samsung Galéria Aupark ( Košice ). Dostal som ich k mobilu ako darček a ja ich nevyužijem. Kontakt Emailom alebo sms ( Cudzie čísla nedvíham, prosím rešpektujte to a nevolajte ďakujem ) Len osobne prevzatie v MI Cena je 350€.
Úplne nové - SAMSUNG Hodinky Galaxy Watch5 pro
Predávam nové (ani neotvorené) Hodinky Samsung GALAXY WATCH 5 pro. Cena 300 eur Dostal som ich k mobilným zariadeniam ako darček a nevyužijem to. Cena pôvodná cca 460 eur, predávam to za 350 eur. Farba čierna 45mm