bazár, predaj, inzercia, predám

Mix MACKIE Pro Fx 16

Kategória: Zvuková technika

Predám mix MACKIE Pro Fx 16 – Professional effects mixer with USB. Použitý cca3x v 100% stave.
Cena - 330 eur prípadne dohoda.Pozri všetky moje inzeráty.
Pri e - mailovej komunikácii prekontrolujte aj priečinok nevyžiadanej pošty – prípadne spamy. Občas sa stane že sa správa nezobrazí v prijatej pošte.
Mix MACKIE Pro Fx 16
Podobné inzeráty
Mackie ProFX16v3
Predám 16stopovy mix Mackie ProFX16v3
MACKIE UFX II DSP Expansion Card
Zdravím, ponúkam na predaj rozširovaciu kartu MACKIE ufx II dsp pre mixažny pult MACKIE tt24. Karta je plne funkčna. Predavam ju pretože mi len zabera miesto v sklade, možno sa niekomu zijde.
Yamaha GA 32/12 Studio - monitor - mixazny pult ✅ ⬇️ ✅
Predám zánovný mixažny pult. Yamaha GA32/12 poskytuje 28 mono a 2 stereo vstupné moduly. Výstupné kanály obsahujú stereo výstupy, 10 mix výstupov a dva maticové výstupy a podporujú širokú škálu aplikácií, od SR (spevnenie zvuku) až po akustiku zariadenia. Každý monofónny vstupný kanál ponúka 26 dB pad, HPF, fázový prepínač, 4-pásmový EQ (HI-MID a LOMID frekvencie sú variabilné) a 100 mm dlhý stlmovač s plným zdvihom. Fantómové napájanie je tiež možné zapnúť a vypnúť pre každú skupinu štyroch vstupov. • Štandardne sú k dispozícii štyri stereo výstupy AUX a TAPE IN. • Hlavná časť konzoly je umiestnená v strednej časti jednotky, čo uľahčuje obsluhu. • Hlavná sekcia poskytuje výstupné kanály pre MIX zbernice 1–10, s EQ a 100 mm dlhými fadermi. • Každý vstupný kanál a štyri stereo AUX výstupy obsahujú prepínač PFL ​​a stereo zbernicu, zbernice MIX 1–10 a Matrix 1–2 majú prepínač AFL, ktorý vám umožňuje rýchlo monitorovať vstupné/výstupné zdroje. • Použitie funkcie GA Diversity vám umožňuje individuálne nastaviť MIX zbernice 1–4 do Variabilného režimu alebo Fixného režimu. V režime Variable môžete zmeniť úroveň signálov vysielaných zo vstupu kanály. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú zbernicu AUX. V režime Fix je úroveň signálov vysielaných zo vstupných kanálov pevná. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú skupinovú zbernicu. Týmto spôsobom môžete nakonfigurovať zbernicu pre konkrétny účel. • Konzola má dve nezávislé matice. Môžete kombinovať MIX zbernice 1–4 a stereo zbernicu jednotlivo na úrovniach, ktoré si želáte, a vydávať ich z konektorov MATRIX OUT 1–2. Toto smerovanie je možné použiť ako mix pre foldback alebo pre jednotlivé reproduktory a zosilňovače. • INSERT I/O konektory sú k dispozícii pre všetky mono vstupné kanály, stereo zbernicu a zbernice MIX 1–4. V prípade potreby môžete vložiť externý efektový procesor. • Signály Talkback je možné posielať do ktorejkoľvek zo zberníc MIX 1–4, zberníc MIX 5–10 a stereo zbernice. • Výstup CR monitora vám umožňuje vybrať PFL/AFL alebo TAPE IN ako zdroj monitorovania. • Robustná povrchová úprava a robustný dizajn konzoly zaisťujú jej odolnosť aj v náročných podmienkach a drsnom používaní na mieste. Inzerat platny do zmazania.
Párty mix kontroler
Originálny Party Mix sa rýchlo stal jedným z najpredávanejších DJ kontrolerov všetkých čias. Party Mix II posúva toto zariadenie na ďalšiu úroveň a do mixu je pridaných ešte viac profi funkcií! Jednoducho pripojte svoj laptop alebo mobilné zariadenie a začnite mixovať svoj dokonalý zoznam skladieb pre párty. Party Mix II DJ pracuje so softvérom Serato Lite DJ a umožňuje vám prístup k streamovacím službám ako TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK a SoundCloud GO. Streamovací DJ kontroler znamená, že najhorúcejšie skladby sú k dispozícii na dosah ruky, aby ste si mohli vytvoriť svoj vlastný zoznam skladieb pre párty. Ak si na večierok chcete radšej vziať telefón alebo tablet, je Party Mix II kompatibilný aj s populárnymi mobilnými DJ aplikáciami ako djay PRO AI od Algorriddim. Party Mix II je vybavený tromi viacfarebnými LED diódami so špeciálnymi šošovkami so širokým pokrytím pre svetelnú šou plnú rytmu synchronizovanú s rytmami prehrávaných skladieb. Prepínač na bočnej strane kontrolera vám umožňuje zapnúť a vypnúť svetelnú šou, kedykoľvek sa vám páči. Party Mix II má dostatok pokrokových funkcií na zvládnutie prakticky akejkoľvek párty. 1/8-palcový hlavný zvukový výstup umožňuje pripojiť externé reproduktory, ktoré oživia vašu hudbu, a pritom stále monitorovať mix pomocou 1/8 palcového výstupu pre slúchadlá. Štyri výkonové pady na každej strane umožňujú rýchly prístup k cue bodom, slučkám, efektom alebo samplom. Okrem tlačidiel Play a Cue na každom decku umožňujú tlačidlá Sync automatické zladenie tempa dvoch stôp pre perfektne zarovnané mixy. Špeciálne otočné gombíky filtra na každom decku pomáhajú pridať do vašich mixov profesionálny zvuk. Softvérovo nastaviteľný crossfader umožňuje ostré rezy na skreče alebo dlhé a plynulé prechody pre mixy.
Mackie 1604-VLZ Pro 16-Channel Mixazny pult
Ponukam na predaj mix pult zn.Mackie 1604-VLZ Pro. Z mojej strany uplne zbytocna investicia do 16 kanalov, kedze vyuzivam maximalne 4 plus 2 a pre mna je to zbytocne zlozite ovladanie. Vlastnosti Počet mikrofónnych vstupov: 16 Počet vstupov: 16 Počet AUX: 4 Počet podskupín: 4 Inzerty: 18 Direct out: 8 EQ mikrofónnych kanálov: 3 pásma s parametrom Montáž 19": Áno Multiefekt: Nie Kompresor: Nie Firmware: Nie USB: Nie Počet kanálov: 16
Predám spevový aparát
00Predám spevový aparát 2x900 W..Repro 2x stredovýšky a 2x bass 18..ZECK..Mix pult analog Mackie 24 bus,2x konc zosil. Mackie 1200W, Zeck 900W,Yamaha Hall,Echo T.C.electronic,..crosover Zeck v racku, Odposluchy 200W....Káblovanie...