bazár, predaj, inzercia, predám

Mlynček

Kategória: Starožitnosti

Predam mlynček Tramp.
Cena 70eur.
Viac info sms alebo email.
Pozri moje dalsie inzeraty.
Mlynček
Podobné inzeráty
Mlynček na orechy + mlynček na mäso
Predám starý mlynček na orechy (13,-€) a mlynček na mäso (8,-€)
Starý mlynček na kávu Peugeot
Ponúkam štáty mlynček na kávu Peugeot Freres z Francúzska. Mlynček je plechový v zachovalom stave. Je väčších rozmerov ako bežné mlynčeky na kávu. Info a kontakt mailom. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
KÚPIM drevenú podložku pod mlynček Leinbrock.
Kúpim takúto podložku pod mlynček zn.Leinbrock spolu so štítkom "Ideal". Potrebujem len dosku + drevené úchopy ako na fotografii spolu so štítkom, mlynček nemusí byť. Ten mám. Len v zachovalom stave a bez červotoča. Vopred ďakujem za ponuky. mariankrispin@
Mix starožitnosti
Predám tieto retro predmety: Starožitná kovová žehlička na uhlie, pigľajs od výrobcu Fiľakovo 3 Kovové pretláčadlo, lis na zemiaky a varenú zeleniny od výrobcu Fiľakovo Cínový džbán, karafa s puncom SŽ Fein zinn Cínový džbán, karafa s puncom – 95% Zinn Stube, s obojstrannou rukoväťou Cínová tácka, tanier – značka Etain Cínová tácka s ornatemntom po obvode 2x Nádoba, kávovar, džezva na varenie tureckej kávy – značka Sandrik Mlynček na mäso Porkert 10 Mlynček na suché rožky, strúhanku, brezle, orechy – značka Porkert Made in Czechoslovakia Mlynček na suché rožky, strúhanku, brezle, orechy – značka IDA Protipožiarny hák kovaný Mosadzná olejnička s pumpičkou Mosadzná oválna nádoba / krabička s krížom – zrejme sakrálneho charakteru Upínací systém na lepenie pneu používaný v autoservisoch – svorka na opravu pneumatík, lepenie Po dohode viem priviezť takmer všade v rámci Slovenska.
MLYNČEK
Predám funkčný mlynček na ovocie Tutti frutti (odšťavovač)zn: Fiľakovo, cena 10eur.
Mlynček na kávu
Ponúkam mlynček na kávu funkčný .Posielam poštou alebo cez zasielkovnu .