bazár, predaj, inzercia, predám

Mlynček na kávu Ascaso i-mini

Kategória: Ostatné - biela

Predám dlhšiu dobu nevyužívaný mlynček na kávu Ascaso i-mini.
Pravdepodobne bude potrebná výmená mlecích kameňov.

Iba osobný odber v Pezinku a okolí alebo v Bratislave.
Mlynček na kávu Ascaso i-mini
Podobné inzeráty
Mlynček na kávu KRUPS GVX242
Predám mlynček na kávu KRUPS GVX242 vo vynikajúcom stave, málo používaný - čo je aj dôvod predaja viac údajov o produkte: reálne fotky v prípade záujmu pošlem Prosím kontaktovať emailom. "pozri aj moje ďaľšie inzeráty"
Philips HR 2109 - mlynček na kávu
Predám mlynček na kávu Philips HR 2109 v stave - nefunkčný, na náhradné diely, alebo na opravu. Elektricky, resp. motorček je v poriadku, len sú odlomené plastové kontakty ochranného spínača na dotyku mlynčeka a krytu.
Predám mlynček na kávu SMEG - TOP Stav
Predám mlynček na kávu SMEG, čierny, použitý 3-krát. TOP stav. Komplet balenie, príslušenstvo a záruka do januára 2025.
Mlynček na mäso
Nový, nepoužitý elektrický mlynček na mäso. Každý milovník mäsa by mal mať doma spoľahlivého pomocníka, akým mlynček Concept MM4310 bezo sporu je. Vďaka príkonu 500 W dokáže zomlieť až 1,5 kg mäsa za minútu. Súčasťou mlynčeka sú 3 kovové výmenné kotúče pre jemné a hrubé mletie a nadstavec na plnenie párkov, jaterníc alebo klobás.
Komet KM8 DDR kuchynský robot
Retro kuchynský robot Komet KM8, výroba DDR 60-te roky. Kompletná zostava: základňa, motor, mixér, misa s hnetacími hákmi na cesto, odšťavovač na citrusy, odšťavovač na zeleninu a ovocie, mlynček na mäso, mlynček na kávu, krájač na chlieb, syr, mäsové výrobky, strúhadlo na ovocie a zeleninu. Všetko funkčné. Len osobný odber v BS alebo NR.
Elektrický mäsový mlynček
Predám elektrický mäsový mlynček zn. Porkert č. 22. Vhodný na zabíjačky a pri spracovaní väčšieho množstva mäsa. Používaný. Funkčný. Cena 135 euro.