bazár, predaj, inzercia, predám

Mlynček na orechy + mlynček na mäso

Kategória: Starožitnosti

Predám starý mlynček na orechy (13,-€) a mlynček na mäso (8,-€)
Mlynček na orechy + mlynček na mäso
Podobné inzeráty
Mix starožitnosti
Predám tieto retro predmety: Starožitná kovová žehlička na uhlie, pigľajs od výrobcu Fiľakovo 3 Kovové pretláčadlo, lis na zemiaky a varenú zeleniny od výrobcu Fiľakovo Cínový džbán, karafa s puncom SŽ Fein zinn Cínový džbán, karafa s puncom – 95% Zinn Stube, s obojstrannou rukoväťou Cínová tácka, tanier – značka Etain Cínová tácka s ornatemntom po obvode 2x Nádoba, kávovar, džezva na varenie tureckej kávy – značka Sandrik Mlynček na mäso Porkert 10 Mlynček na suché rožky, strúhanku, brezle, orechy – značka Porkert Made in Czechoslovakia Mlynček na suché rožky, strúhanku, brezle, orechy – značka IDA Protipožiarny hák kovaný Mosadzná olejnička s pumpičkou Mosadzná oválna nádoba / krabička s krížom – zrejme sakrálneho charakteru Upínací systém na lepenie pneu používaný v autoservisoch – svorka na opravu pneumatík, lepenie Po dohode viem priviezť takmer všade v rámci Slovenska.
Mlyncek
Predam mlyncek na mäso 20€, orechy,struhanku za 10€. Len osobny odber Podunajske Biskupice.
retro mlynček na mäso
Predám retro mlynček na mäso.Materiál: liatina- Kovosmalt Fiľakovo,Bez poškodenia, funkčný. Odber ihneď. Cena: 25eur+pošta /dohoda možná.
Starožitný mlynek na mäso.
Starožitný mlynek na mäso firmy REKORA(komplet výbava).Pre zberateľa.r 1932? Cena dohodou.K ponuke je aj starožizný mlynek na orechy,suché rožky atď.Cena tiež dohodou.
Predaj  ručného  mlynčeka na mäso
Starý kovový funkčný mlynček na mäso v cene 13€. Zašlem poštou po úhrade. Poštovné hradí kúpujúci.
Staré mlynčeky
Predam staré mlynceky funkčné. Mlynček na mak Mlynček na orechy Na výrobu rezancov