bazár, predaj, inzercia, predám

mobil MaxCom MM237

Kategória: Ostatné

novy nepouzivany, kupeny v orange v.r. 2016
(rozbaleny len kvoli foto)
sucast balenie: mobil telefon, nabijacka, baterka, sluchadka, pouzivatelska priucka.

cena je bez postovneho a balneho. Osobny odber BA-Trnavka

kontakt prosim pisomne
mobil MaxCom MM237
Podobné inzeráty
MaxCom MM237 ✅
-používaný, nepoškodený , plne funkčný -cena : 15€ + poštovné -s príslušenstvom (nabíjačka) V prípade záujmu môžem odoslať viac fotografií a informácií o inzeráte. osobný odber možný CA/ZA/BA alebo posielam poštou/zásielkovňou. Budem rád ak si pozriete moje ďalšie inzeráty :) Stačí kliknúť na moje Meno.
Maxcom
Predám maxcom na náhradné diely nejde nabyt asi odišiel konektor na nabyjanie
Telefón MAXCOM KXT801
Predáme telefón MAXCOM KXT801 displej modro podsvietený, ktorý zobrazuje dátum [nbsp] Caller ID v FSK a DTMF / CLIP / Zobrazenie približný čas hovoru Pamäťové 99 prichádzajúcich čísel 18 odchádzajúcich čísel pamäť 1 priama pamäť 10 cache handsfree 16 melódií Opakovanie voľby, automatického opakovaného vytáčania funkcia (VIP) nerušiť blesk HOLD s hudbou na pozadí Tone / Pulse jednoduchý kalkulátor Možný osobný odber u nás na predajni, alebo pošleme aj kuriérom (platba vopred + 6€ poštovné).
Maxcom MM144
Predám mobilný telefón zn. Maxcom MM144
Predám funkčne telefony Nokia,LG
redám funkčne telefony Nokia,LG - Nokia C6-00 White 1 x funkčný s nabíjačkou je bez zadneho krytu: - 20€ - Nokia C5-00 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - Nokia C2-01 RM-721 Len mobil a batéria:- 20€ - Nokia 3110c RM-237 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou:- 25€ (Telekom) - Nokia 113 Black funkčný mobil,batéria s nabíjačkou: 25€(Telekom) - Nokia E66 Len mobil a batéria:- 25€ - LG GD510 + solárný panel: 20€ - Samsung GT-E1200R funkčný s nabíjačkou:- 15€ - NOKIA 206.1 RM-873 (čierna) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - NOKIA 206.1 RM-873 (biela) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) Komunikacia iba E-mail nevolat!!!!
no signal / obal na mobil faradayova klietka pre tehulky
Predám no signal / obal na mobil faradayova klietka, obal na mobil proti radiácii pre tehulky -tehotné budúce mamičky by mali myslieť na svoje bábätká a nemali by držať vo svojej blízkosti mobil, ktorý je škodlivý pre ešte nenarodené dieťatko keďže vieme, že vyžaruje radiáciu aj keď pred tým než ideme spať dáme v mobilnom telefóne režim lietadla radiácia naďalej s mobilu vyžaruje aj keď nemáme signál... -vodeodolný -rozmer vonkajší 19,8x18 cm -rozmer vnútra na max veľkosť mobilu 17,5x9,2 cm -predná priehradka má antiradiačnú stenu a má mobil signál -zadná druhá priehradka je plus určená na to aby mobilný telefón stratil úplne signál a GPS spojenie a všetky spojenia kým je v obale vložený na 2G, 3G, 4G -moderný vzhľad obalu pre dámy i pánov faradayova klietka NO SIGNAtienidlo GSM na mobilný telefón kľúče od auta platobné karty