bazár, predaj, inzercia, predám

Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo

Kategória: Kojenecké potreby

Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo, ktorej inovatívna kužeľová forma uľahčuje manipuláciu s dieťaťom pri prebaľovaní. Podložka má odnímateľnú odkladaciu schránku na plienky a ošetrujúce prípravky a dá sa jednoducho poskladať. Dieťatko pri prebaľovaní nestrká ruky do plienky. Ako nová. Osobný odber Žilina, príp. po dohode PB.
Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo
Podobné inzeráty
Prebaľovacia podložka
Predám prebaľovaciu podložku + plachty. Podložka je vyrobené z nepremokavého, plastového materiálu. Podložka je vyplnená polyesterom, má vyvýšené bočné strany a možno ju použiť na komode či inom mieste na prebaľovanie, vďaka nízkej váhe je mobilná. Cena 15€ iba osobný odber v Trstenej.
podložka na prebalovanie
podložka na prebaĺovanie
Podložka na prebaľovanie
Podložka na prebaľovanie,vhodna buď na komodu alebo na postieľku,použivana,bezchybny stav,krasny vzor. Rozmer:70x50cm
Podložka na prebaľovanie
Pevná podložka na prebaľovanie, v dobrom stave, len zo dva-tri nenápadne žlté fľaky a zo zadu prasknutá fólia, čo vôbec nevadí. Darujem k nej aj mäkkú nepoškodenu podložku. Osobný odber Lipník, po dohode môžeme doručiť medzi Prievidzou a Handlovou. Pri kúpe viacerých veci sa dohodneme na cene (pozri ostatné inzeráty).
Prebaľovacia pult s vaničkou
Maximálne vybavený prebaľovací pultík COSATTO je zárukou vašej spokojnosti. Súčasťou pultíka je aj vanička, či podložka na prebaľovanie. Súčasťou pultíka je • komfortná, ľahko umývateľná podložka na prebaľovanie • zabudovaná vanička s odtokom vody • praktické zásuvky na drobnosti • veľká odkladná priehradka na plienky, uteráky, atď. • bočná sieťka na odkladanie • kolieska s brzdou pre bezpečnú manipuláciu Rozmery: výška 102 cm x dĺžka 83 cm x šírka 55 cm Hmotnosť: 11.8 kg...
detska hracia penova podlozka - obojstranna
detska hracia penova podlozka - obojstranna Skip hop Podložka na hranie obojstranná Vibrant Village Podložka na hranie Vibrant Village 218 × 132 cm je obojstranná hracia deka pre vaše dieťatko už od prvého mesiaca. Táto podložka zaujme každé dieťatko. Protišmyková, izolačná, odhlučňujúca, vodeodolná, príjemná na dotyk. 60€