bazár, predaj, inzercia, predám

Mobilný vozík Bubble Tea

Kategória: Ostatné

Hľadáte nápad na podnikanie?

Radi by sme vám predložili ponuku na mobilnú predajňu pravého taiwanského bublinkového čaju.

Produkt, ktorý si v posledných rokoch získal popularitu, sa stáva hitom medzi zákazníkmi. Veľmi rýchla návratnosť investície. Možnosť umiestniť predajné miesto na ľubovoľnom mieste.

Zaručený úspech!

Vzhľadom na nedostatok miest pre stacionárne predajné miesta vychádzame v ústrety a predstavujeme skvelé riešenie pre súčasnú dobu. Mobilné predajné miesto môže fungovať celoročne alebo sezónne. Výhody tohto riešenia umožňujú vyhnúť sa nákladom na údržbu priestorov pri prevádzkovaní sezónneho obchodu.

V cene dostanete plne vybavený vozík - pripravený na predaj nápojov.


- komplexné školenie a know-how
- plne prispôsobený vozík s výzdobou
- sadu strojov na Bubble Tea (nový typ uzatváracieho stroja + šejker Dasin sk300)
- stánok s umývadlom a vnútorným vodovodným a kanalizačným systémom
- moderný systém pripojenia vody pre výrobník kociek bez potreby tečúcej vody (výrobník kociek je možné dokúpiť)
- chladnička na GN nádoby na prezentáciu a skladovanie popping boba guličiek
- chladnička zabudovaná do vozíka.
- elektrická inštalácia

Rozmery vozíka 220x140x80.

Využite výhody hotových riešení a našich dlhoročných skúseností.

Prevádzkujte najmodernejší podnik vo vašom meste!

Faktúra s DPH vystavená v EÚ.

Možnosť prepravy.

Pre informácie o inzeráte nás prosím kontaktujte telefonicky.
Mobilný vozík Bubble Tea
Podobné inzeráty
Cajitko Tea infuser MR Tea a rozne ine Velmi pekny darcek
Originalny Mr Tea,ziadna zmensena nahrada rozne druhy Tea infuserou rybicky,sovicky,morsky konik...... vsetky produkty v mojich inzeratoch pochadzaju z uz neexistujuceho vlastneho eBay shopu a maju originalne obaly. Cena: 1,50 €/ kus pri kupe 20 a viac kusov 1€/ kus Poštovné: 2€ prevodom na účet 3€ na dobierku osobný odber - KE-PO okolie Prosím kontaktovať cez inzerát alebo email:matkovicko@ Pozrite aj ďalšie inzeráty!
Cajitko Tea infuser MR Tea a rozne ine Velmi pekny darcek
Originalny Mr Tea,ziadna zmensena nahrada rozne druhy Tea infuserou rybicky,sovicky,morsky konik...... vsetky produkty v mojich inzeratoch pochadzaju z uz neexistujuceho vlastneho eBay shopu a maju originalne obaly. Cena: 1,50 €/ kus pri kupe 20 a viac kusov 1€/ kus Poštovné: 1€ prevodom na účet osobný odber - KE-PO okolie Prosím kontaktovať cez inzerát alebo email:matkovicko@ Pozrite aj ďalšie inzeráty!
Honeywell CT40 skener / terminál
predám nevyužitý plne funkčný skener / terminál Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) je primárne určený na použitie v obchodnom, skladovom a logistickom prostredí. S vynikajúcou hodnotou za peniaze a najmodernejšou technológiou Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) číta čiarové kódy rýchlo a jednoducho, čím zvyšuje produktivitu a minimalizuje chyby. Inovatívny zber dát Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje všetky dôležité technológie, ktoré môžete denne potrebovať pri skladovaní, logistike alebo len vo výrobe. Vďaka operačnému systému Android zariadenia na zber údajov CT40-L0N-2SC210E je vynikajúce riešenie na uľahčenie plynulých a efektívnych pracovných tokov. Vysokokapacitná batéria v produkte Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje nepretržité napájanie počas celej zmeny v robote aj pri intenzívnom používaní (napr. nepretržité čítanie kódu, Wi-Fi, Bluetooth)! Bezdrôtová konektivita integrovaná do zariadenia Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje stabilnú a spoľahlivú dátovú a hlasovú komunikáciu – technické údaje pre číslo modelu CT40-L0N-2SC210E sú dostupné na karte: Parametre. Dlhodobá, výborná investícia! Rýchly a presný zber údajov je so zariadením Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) hračkou. Vysokovýkonný procesor v mobilnom termináli CT40-L0N-2SC210E a dostupná pamäť zaisťujú dlhodobú použiteľnosť zariadenia. Vďaka ergonomickému dizajnu, elegantnému tvaru a inovatívnym technickým parametrom je Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) výbornou voľbou aj pre každodenné procesy zaznamenávania dát. Pri práci môže zariadenie CT40-L0N-2SC210E kedykoľvek spadnúť na zem v sklade, predajnej časti alebo dokonca v kancelárii. Vďaka špeciálnemu krytu a vnútornej konštrukcii Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) odolá pádom! Oblasti použitia zariadenia Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) Maloobchod a veľkoobchod Úrad, zdravotníctvo, laboratórium Skladovanie, výdaj tovaru, príjem tovaru Cestovanie, pohostinstvo, bezpečnostné aplikácie
Rušička GSM, JAMMER, ochrana pred odpočúvaním
Predám ochranné púzdro na mobil \\\"Faradayova klietka\\\". Ochrana pred odpočúvaním a sledovanim cez mobilný GSM telefón, 3G, ochrana platobných kariet, magnetických nosičov, pasov, JAMMER , rušička GSM, GPS mobilných telefónov, ... Popis: Púzdro blokuje všetky bezdrôtové signály ako sú GPS trackers, GSM trackers, 3G mobilný telefón trackers, mobilný telefón atď. Oblečte svoj telefón do neprežiariteľného púzdra a okamžite zabránite, aby ste boli odpočúvaný cez Váš mobilný GSM telefón. Všetci dobre poznáme, že cez mobilný telefón je možné sledovať Vašu polohu, no dnes už nie je problém, ani po nahratí určitých programov do Vášho telefónu Vás aj na diaľku odpočúvať, špehovať. Zabráňte tomu ako sa len dá. Je to na Vás. Taktiež ochráňte svoje osobné dokumenty, pas, občiansky preukaz, vodičský alebo kreditné karty voči odkopírovaniu. Legálny blokovač – JAMMER frekvencií GSM a GPS. Vložíte Váš mobilný telefón do daného púzdra a jeho signály budú uväznené v púzdre. Všetky volania na daný mobilný telefón budú zablokované. Chráňte sa aj vy pred neoprávneným odpočúvaním alebo sledovanim Vašej polohy. Vhodné pri business poradách, ak chcete mať istotu, aby Váš telefón zrazu nezazvonil, alebo sa len na neho niekto napojil a odpočúval Vaše okolie, alebo sledoval kde sa pohybujete. Ak nechcete prijať telefónny hovor stačí Váš mobilný telefón vložiť do vnútorného vrecka. Naše vrecko ochráni aj Váš dátový nosič pred neoprávneným vymazaním dát. Bankové karty, či Váš cestovný pas budú odteraz úplne v bezpečí pred neoprávneným vymazaním, alebo aj proti neoprávneným odčítaním dát z Vašej bankomatovej karty. Vnútorná časť vrecka je potiahnutá pomocou nano-materiálov, ktoré úplne pohlcujú VF a magnetické žiarenie. Atenuláror o intenzite až 90 dB, čo je účinnosť až 99,9%. Oblasť pôsobnosti: mobilné telefóny, GPS, digitálne fotoaparáty, pamäte a ďalšie prenosné elektronické výrobky a doklady... Cena vratane poštovného na dobierku, alebo platba na účet POZOR Vonkajší povrch puzdra je vyrobený z koženky Rozmery: vonkajší: 140 × 95 mm, vnútorný: 125 × 80 mm Vhodné pre telefóny do uhlopriečky 4 palce Farva: čierna ak potrebujete púzdro na mobil skúste_
Predám prídavný elektrický pohon na invalidný vozík
Predám úplne nový prídavný pohon (handbike) na mechanický invalidný vozík, ktorý je vhodný aj na dlhšie trasy. Prekoná strmé cesty a kopce. Má adaptabilný stojan pre jednoduché zaobchádzanie. Tento pripojiteľný elektrický prídavný pohon premení váš invalidný vozík na vysoko výkonný stroj, ktorý môže zvýšiť vašu mobilitu. Jednoducho a rýchlo sa prichytí na váš invalidný vozík a vy môžete vyraziť až 28km/h rýchlosťou. Choďte trikrát rýchlejšie a trikrát viac ako elektrický invalidný vozík! Podrobnosti o produkte: Materiál rámu: Hliníkový zliatinový rám Motor: 36 V 500 W Batéria: 36 V 11,6 Ah, lítiová batéria značky Panasonic (Li-Ion) Nabíjačka: 42V 2A Pneumatika: 12½ * 2.4 Rýchlostný limit: vpred: 1 úroveň - 12 km / h; 2 úroveň - 16 km / h; 3 úroveň - 28 km / h, vzad: 6 km / h Brzda: dvojitá kotúčová brzda; ručná brzda Svetlo: Predné svetlo LED s klaksónom Displej: LCD displej/podsvietený Hmotnosť: 14 kg Invalidný vozík nie je súčasťou, tento pohon je možné pripevniť na takmer každý invalidný mechanický vozík.
Vozík elektrický GR 559
Vozík elektrický GR 559 GR 559 je kvalitný elektrický vozík, ktorý Vás spoľahlivo bude sprevádzať na Vašich cestách. Jedná sa o neskladateľný vozík, určený na používanie v interiéri aj v exteriéri. V porovnaní s ostatnými vozíkmi na trhu sa vyrába v niekoľkých celkových šírkach. Vozík tým získa lepšiu obratnosť a ľahšie ovládanie aj v úzkych priestoroch bytu, jeho najmenšia vonkajšia šírka je len 59 cm. Zadné kolesá veľkosti (3.00-8) sú poháňané výkonnými motormi 2x250W. Drsný profil zadných kolies v spojení s výkonnými motormi si hravo poradí aj s ťažším terénom. Predné kolesá sú podľa výberu buď 200x50 alebo 230x65 mm. Pneumatiky všetkých kolies sú ponúkané ako nafukovacie alebo plné. Pri pohybe za zníženej viditeľnosti sa osvedčí osvetlenie vozíka, vybavené aj smerovkami s prídavnou varovnou funkciou. K zvýšeniu pohodlia je vozík vybavený mechanicky sklápateľným operadlom aj mechanicky sklápateľným sedadlom. Medzi ďalšie výhody patrí napájanie uzavretými (gélovými) batériami s kapacitou až 60Ah, s ktorými je možné prejsť približne 45 km pri maximálnej rýchlosti až 12 km/h. K vozíku je štandardne dodávaná nabíjačka batérií. Predám značkový kvalitný elektricky invalidný vozík na vonku vo výbornom stave používaný 90% v interiéri je používaný asi tri roky ma svetla, smerovky, nový 5000€ teraz 2000€ prípadne navrhnite cenu , nech ešte pomôže