bazár, predaj, inzercia, predám

Modelové drevenice 1:32

Kategória: Modelárstvo

Predám modelové drevenice mierka 1:32. Menšia veľkosť 340 x 180 x 180 mm. Počet dielov: 174.
Druhá väčšsia veľkosť 230 x 160 x 240 mm. Počet dielov: 213.
Drevo opracované (hrany) zlepené.Skla s folie. Menšia nemá prilepené dvere možem dolepiť.
Cena 24E mensia a 28E vačšia.
Email: vladolm@
Modelové drevenice 1:32
Podobné inzeráty
Postavičky k modelové železnici - 100 ks
Postavičky k modelové železnici Cena za balení 100 ks barevných postaviček, měřítko 1 : 150 Cena 10 € + poštovné 6€, při platbě předem na účet.
drevenica - model v mierke 1/43
model slovenskej drevenice z eko plastu /PLA/, vhodný samostatne alebo k modelom DeAgostini resp. modelom železnice veľkosti "0". Prevedenie tmavá/bledá - plast-derevité vlákno, okenice a dvere podľa priania. Pôdorys x výška : 158x97x102mm. Mierka je upraviteľná podľa potreby.
Modelová železnica TT
Ponúkam na predaj toto rozostavané modelové koľajisko v mierke TT. Vrchný panel (hlavná stanica) je postavená na dvoch rozpojiteľných moduloch (0,5x1m - 2kusy) s konektormi prepojenia elektroniky pre samostatné digitálne ovládanie výhybiek servami, samostatné digitálne ovládanie návestidiel, ovládanie točne a osvetlenia stanice a depa. Spodný panel so skrytou stanicou má rozmer 1x2m (postavený je na ľahkom ale dostatočne tuhom ráme dverného krídla) je tiež s DCC ovládaním výhybiek. Upravené, LED osvetlené, dekodérmi osadené a ovládané lokomotívy (BttB), LED osvetlené budovy. Panely sú rozpojiteľné, ich prevoz je možný aj osobným autom, spodný panel je možné po zabalení previezť na strešnom nosiči osob. auta alebo môže byť jednoducho nahradený doplnením koľajiva na krátky okruh. Ponúkam tiež veľké množstvo ďalších doplnkov a súčiastok pre možné rozšírenie koľajiska - podľa vášho výberu - panely zdarma, elektronika za tretinu hodnoty, ostatné len za zlomok skutočnej hodnoty. Všetka elektronika je zhotovená vlastnoručne, preto táto ponuka je vhodná skôr pre záujemcu s aspoň minimálnymi znalosťami elektroniky a jednoduchého programovania. Po úprave je možné aj prepnutie na analóg. Príďte - uvidíte a určite sa vám to zapáči. Pokračovaním môžete vytvoriť koľajisko podľa vlastnej fantázie a predstavy. Cena dohodou.
YOKOMO ZR-DRR4 Super Drift Rings for "Zero One R2"
Predám drift pneumatiky na modelové auto YOKOMO ZR-DRR4 Super Drift Rings for "Zero One R2" Cena za všetky 8ks
Modelové diely Škoda, Lada 1:43
Predám originálne diely k modelom 1:43: - disk Škoda 105 (abrex) 4 ks za 4 € - disk Škoda 130 (abrex) 4 ks za 4 € - disk Škoda 135 (DeA) 4 ks za 4 € - disk Škoda Favorit (abrex) 4 ks za 4 € Na SMS neodpovedám.
Hodinky z Kolekce - Hodiny historie
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. Predávam modelové hodinky, ktoré vyšli v rámci časopisu Kolekce - Hodiny historie. Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.