bazár, predaj, inzercia, predám

Moderný 5izb rodinný dom s peknou záhradou v Malom Raji za b

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Pri parku
Obec: Slovenský Grob

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP vám ponúka na predaj pekný 5izbový rodinný dom v dvojdome s vlastným pozemkom vo vyhľadávanej lokalite v Slovenskom Grobe, časť Malý Raj. Táto nízkoenergetická novostavba s certifikátom A bola skolaudovaná v roku 2019 a je situovaná v bezpečnej, kľudnej a jednej z najlepších lokalít v rámci Malého Raja. Má dve podlažia a je dômyselne rozdelený na dennú a nočnú časť s veľmi dobrou dispozíciou. Dom je postavený z tehly 300 mm a je zateplený polystyrénom 150 mm. Na 1.podlaží je chodba, kúpeľňa, komora, samostatná izba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou s veľkoformátovým oknom s prechodom na terasu a do udržiavanej slnečnej záhrady.  2.podlažie pozostáva z 3 nepriechodných izieb, z ktorých 1 má aj vlastný šatník a z kúpeľne s toaletou. Dom má veľmi dobrú svetelnosť, bol málo obývaný a predáva sa čiastočne zariadený. Kúrenie je podlahové s reguláciou v každej miestnosti a v dome je aj predpríprava na krb, príp. na momentálne dosť populárnu piecku. Úžitková plocha je 117,21 m2 a celý pozemok má výmeru 356 m2. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom má priestrannú kúpeľňu s vaňou aj sprchovacím kútom, dvojumývadlom a ďalšou toaletou. Pred domom je vybudované parkovisko pre 2-3 autá. Dom má vďaka energetickému certifikátu A veľmi optimálne mesačné náklady. Sú tu veľmi dobré susedské vzťahy, prevažujú skôr mladšie rodiny s deťmi. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť a priame napojenie na diaľnicu do Bratislavy po novootvorenom Malokarpatskom obchvate, ktorý prináša nielen úsporu času, ale obec výrazne odbremenil od tranzitnej dopravy. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza novovybudovaná moderná základná škola, detské ihrisko, komplexnú relax zónu dotvára nový EKO park, ktorý je najväčší svojho druhu v Bratislavskom kraji , jazierko, cyklotrasy, supermarket TESCO, prírodná rezervácia Šúr. V roku 2023 sa plánuje aj dokončenie materskej školy. Slovenský Grob má vybudovanú kompletnú občiansku vybavenosť.

DOM
5 izbový
zastavaná plocha 80 m2
úžitková plocha 117,21 m2
pozemok o výmere 356 m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU:
1.PODLAŽIE
-vstup (6,40 m2)
-nepriechodná izba (11,80 m2)
-kúpeľňa s WC, umývadlom a technickou miestnosťou (2,3 m2)
-priestranná obývačka s veľkoformátovými oknami spojená s kuchyňou a jedálňou
  s výstupom do záhrady (36,20 m2)
-komora (1,90 m2)
-schodisko (2,60 m2)
2.PODLAŽIE
-nepriechodná izba so šatníkom (15,20 m2 + 4 m2)
-2x nepriechodná izba (13,8 m2 + 10,50 m2)
-kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom (6,80 m2)
-chodba (5,60 m2)
-schodisko (4,70 m2) 

VÝHODY
-pekný a moderný takmer nový rodinný dom s výbornou svetelnosťou
-slnečná udržiavaná záhra
Moderný 5izb rodinný dom s peknou záhradou v Malom Raji za b
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom s peknou záhradou
Rodinný dom s peknou záhradou Zastavaná plocha: 67m2 Počet podlaží : 2 Úžitková plocha : 114m2 Plocha parciel : 676 m2 Druh objektu : rodinný dom - tehla Stav : Udržiavaný Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom s kuchyňou a jedálňou , ktorý pozostáva z dvoch bytových jednotiek, v tichej časti obce Šávoľ s dobrou dispozíciou a peknou záhradou. Dispozícia : V prvom podlaží sa nachádzajú dve izby so vstupnou chodbou. Pri vstupe prechádzame z chodby do izby (cca 12 m2) so sporákom a prechodom do väčšej miestnosti( cca 16m2) s kachľami. Zvonku je prístup do pivnice, ktorá je od obytnej časti oddelená. Podlahy sú pokryté linoleom a aj napriek tomu , že miestnosti sú pod úrovňou terénu, je tu sucho a dostatok svetla . Na druhom podlaží sa nachádzajú dve izby s kuchyňou spojenou s jedálňou a príslušenstvom . Vedie sem vonkajšie schodisko , odkiaľ prichádzame do vstupnej chodby, ktorá je spojená dverami s kúpeľňou, špajzou , obývacou izbou a kuchyňou . Kuchyňa je priestranná (až 19 m2) a je vybavená kuchynskou linkou , stolom a kachľovým sporákom na pevné palivo. Z kuchyne sa prechádza dverami do presvetlenej izby o rozlohe 15 m2 , kde je v súčasnej dobe spálňa , no závisí na budúcom majiteľovi, ako si izbu zariadi. Zo vstupnej chodby sa prechádza do ďalšej peknej svetlej izby o rozlohe cca 13 m2. Špajza, prístupná zo vstupnej chodby slúži na odkladanie potravín a zároveň ako malý sklad. Je z nej výstup dreveným schodiskom na povalu s komínom a oknom do záhrady. Vedľa špajzy sa nachádza kúpeľňa s vaňou, elektrickým bojlerom a umývadlom. Voda je napojená zo studne , v prípade potreby je však možné napojiť sa na obecný vodovod a na plyn , ktorý je pred bránou. WC je drevené , na dvore . Za domom sa nachádza veľká oplotená záhrada, ktorá je vyvýšená a je z nej veľmi pekný výhľad na obec. TECHNICKÉ PARAMETRE: Dom je postavený z tehly v 70-tych rokoch, je suchý, v pôvodnom stave bez nutnosti rekonštrukcie. Dom je zastrešený sedlovou strechou so škridlou , ktorú bude časom potrebné vymeniť. Okná sú drevené. Vykurovanie rodinného domu je riešené lokálnym kúrením s možnosťou napojiť sa na zemný plyn. Dom je napojený na vlastnú studňu, s možnosťou pripojenia na obecný vodovod . Pozemok je oplotený a uzavretý. Obec Šávoľ, s takmer 600 obyvateľmi, sa nachádza v okrese Lučenec v n. v. 194 m približne 5 km od mesta Fiľakovo a 16 km od okresného mesta Lučenec a zároveň len niekoľko km od maďarských hraníc a obľúbeného výletného miesta Šomoška . V obci sa nachádza škola, škôlka , pošta , obchod, kostol, autobusová zastávka. Majiteľ súhlasí aj s výmenou za garsónku v blízkom okolí a následný doplatok podľa dohody.
PREDAJ - 5i rodinný dom v tichej ulici pri Malom Dunaji, Zál
Realitná kancelária The Home vám ponúka na predaj zachovalý 5i podpivničený rodinný dom so slnečnou a udržiavanou záhradou na Krížnej ulici v Zálesí. Dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 184 m2 a juhovýchodnou záhradou o veľkosti 366m2 bol skolaudovaný v roku 2001. Rodinný dom je situovaný v tichej ulici, len 3min chôdze od Malého Dunaja, či zastávky MHD. RODINNÝ DOM: Výmera: interiér 184,4m2 + pozemok 366 m2 1.NP Vstup do domu od exteriéru oddeľuje malá chodba a po vstupe do samotného interiéru je umiestnená priestranná hala s úložným priestorom, vstupom do 1.kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou a schodiskom vedúcim na 2.nadzemné podlažie. Spodná - denná časť rodinného domu pozostáva z priestrannej obývačky s krbom na tuhé palivo a s výstupom na terasu, z kuchyne s plne vybavenou kuchynskou linkou (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra a plynový sporák). Na prvom podlaží sa nachádza ešte jedna izba slúžiaca ako hosťovská/ pracovňa. 2.NP V nočnej časti domu, ktorá sa nachádza na 1.poschodí sú umiestnené 3 izby, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC. Každá z izieb je vybavená starším, veľmi zachovalým nábytkom. 1.PP Celý dom je podpivničený a využívaný ako sklad pre sezónne veci a technická miestnosť s plynovým kotlom. TECHNICKÉ PARAMETRE - vykurovanie - plynový kotol (radiátory a krb) - dlažba/ laminátová podlaha - schodisko - drevené - okná - drevené - IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) - studňa na pozemku POZEMOK/ZÁHRADA: Parkovanie je k dispozícii vo dvore za bránou (1 osobné vozidlo) a v uzavretej garáži (2.osobné vozidlo). Pozemok je orientovaný juhovýchodne, s udržiavaným pestovaným trávnikom, úrodnými ovocnými stromami a malou úžitkovou záhradou. Od málo frekventovanej cesty ho delí hustý živý plot. LOKALITA: Obec Zálesie je vzdialená len pár minút od Bratislavy. Je obklopená lúkami, Malým Dunajom a viacerými jazerami. Niektoré z jazier sú určené na plávanie, ostatné sú populárne pre rybolov a kemping. V obci sa tiež nachádzajú potraviny, pohostinstvo, kaviareň/cukráreň, reštaurácia, materská škola, park s detským ihriskom a zastávka autobusu je vzdialená len 3min pešo. Pokiaľ hľadáte komfortné bývanie s príjemnou, rodinnou atmosférou, starším, ale kvalitným zariadením, klimatizáciou, dobrou dispozíciou s dostatkom úložných priestorov, tento dom je pre vás ideálnym riešením. Cena: 399.000€ Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Obytná plocha: 184m² Celková rozloha: 184m² Rozloha pozemku: 366m² Úžitková plocha: 184m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: áno - 2 Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla
TOP - 5izb. rodinný dom 177m2 na pozemku 720m2 - Horné Srnie
B10 vám ponúka na predaj dvojpodlažný 5 - izbový rodinný dom o úžitkovej ploche 177 m2 postavený na pozemku o výmere 720 m2 v obci Horné Srnie obkloepenej prírodou a tichom. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a disponuje podkrovím, čo zaručí dostatok uložneho priestoru. Technický stav: Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2000 a je osadený na slnečnom pozemku o výmere 720 m2. Pripojený je na všetky inžinierske siete ako voda, elektrina, plyn a obecná kanalizácia. Od roku 2000 bolo o dom starané a vykonávané drobné potrebné opravy. Rodinný dom bol postavený z kvalitných materiálov a celkovo bol braný dôraz na kvalitné prevedenie a životnosť stavby. Dispozícia: Ako som už vyššie v inzeráte uvádzal, rodinný dom sa skladá z dvoch poschodí, pivnice a podkrovia. Poschodia sú tvorené: poschodie: Vstupom do nehnuteľností sa dostávame do zádverie, odkiaľ sa prechádza do chodby. Z chodby je vstup do toalety, kúpeľne, kuchyne, izby na spodnom poschodí a otvoreného priestoru jedálne spojenej s obyvaciou izbou, odkiaľ je výstup na záhradu a murovanú terasu. Následne sa z chodby dostávame na schodisko na vrchné poschodie a takisto aj na schodisko do pivničného priestoru.poschodie: Na vrchnom poschodí sa nachádza takisto chodba, z ktorej sa vstupuje do veľkej kúpeľne, oddelenej toalety a troch izieb, kde z dvoch je východ na balkón Lokalita: Rodinný dom je situovaný v obci Horné Srnie, vo veľmi kľudnej a tichej lokalite obklopenej prírodou. Veľkou výhodou lokality je, že sa nachádza v slepej ulici kde denne prejde minimum áut, čo Vám zaručí absolútny kľud. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchod, reštaurácia, obecný úrad, kultúrny dom, pošta. Cez obec prechádza cyklotrasa, vďaka ktorej máte rýchle napojenie na rôzne športoviská a rekreáciu. Plusom je aj bezproblémové napojenie na diaľnicu D1 (8 min) vďaka čomu sa dostanete rýchlo do Trenčína (20 min) alebo Ilavy (15 min). V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 108815 Cena: dohodou Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Rodinný dom s krásnou záhradou  na PREDAJ | RIMAVSKÁ SOBOTA
RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne výnimočný rodinný dom s veľkorysým pozemkom a výhľadom na Rimavskú Sobotu. Tento priestranný rodinný dom so 6 izbami sa nachádza na konci tichej slepej ulici v časti mesta Šibeničný vrch. Ku domu patrí pozemok o rozlohe 1 641 m2. Okolie domu je obklopené krásnou záhradou s vysokými stromami, ktoré domu vytvárajú jedinečnú atmosféru. Rodinný dom je postavený v svahovitom pozemku, čo umožnilo, aby dom bol postavený vo viacerých úrovniach. Dom je výborne prepojený so záhradou a exteriérom vďaka niekoľkým terasám a veľkým oknám. Možnosť dom rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky s vlastným vstupom je len bonus. Šesť izieb domu, vykurovaná garáž, sauna, ochladzovací bazén, údiareň, vykurovaná česká pec, kde si môžete ohriať celé telo počas chladných dní, niekoľko komôr, šatník, toaliet ponúka dostatok priestoru aj pre viacčlennú rodinu. Dispozícia domu: Do domu sa vstupuje po miernych exteriérových schodoch. Cez zádverie domu sa dostaneme do veľkej haly – obývacej izby, z ktorej je možný výstup na terasu domu orientovanú severnú stranu, a teda aj v horúce letné dni si tu môžete vychutnať kávu a to počas celého dňa. Z haly je prístupná aj kuchyňa, ktorá má samostatný východ do záhrady. Zo zádveria je vstup do WC a komory. V hale sa nachádza centrálne mramorové schodisko, ktoré je prepojením všetkých úrovní domu. Podzemné podlažie: chodba, 3 x skladová miestnosť, kotolňa, práčovňa, sauna, ochladzovací bazén, murovaná a vykurovaná garáž. 1. nadzemné podlažie) nájdete obývaciu halu, kuchyňu, vykurovanú pec, špajz, WC, kúpeľňu, komoru a dve izby. Na druhom poschodí (2. nadzemné podlažie) sa nachádzajú štyri izby, kúpeľňa, WC, chodba a veľký šatník. Z druhého poschodia je tiež prístup na priestrannú lodžiu s nádherným výhľadom na celé mesto. Dom počas posledných rokov prechádzal postupnou rekonštrukciou. V dome sú plastové okná s dvojsklom. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete, ako sú voda, plyn a elektrina. Vykurovanie je ústredné na plyn aj elektriku. Tento rodinný dom vám prináša nekonečné možnosti pre aktivity na voľnom priestranstve. Na rozsiahlom pozemku si môžete vybudovať vlastnú oázu pokoja - krásnu záhradu s oddychovými zónami pod stromami, miesto na rodinné grilovanie, tenisový kurt, a dokonca aj bazén. S dostatkom priestoru na parkovanie v hornej časti pozemku bude vaše rodinné bývanie plné radosti a pohodlia. Rodinný dom disponuje celkom 6 obytnými izbami, čo zabezpečuje dostatok miesta pre každého člena vašej rodiny. Navyše, úložné priestory v dome vám poskytnú dostatok miesta na uloženie všetkých športových, rekreačných potrieb, či pracovných náradí. Túto nehnuteľnosť charakterizuje aj jej tichá poloha v slepej ulici, ktorá vám zabezpečí kľudné a pokojné bývanie. Budete si môcť užívať bezpečnú atmosféru a oddýchnuť si od ruchu a hluku mesta. Okrem toho, výborná lokalita tejto nehnuteľnosti v mestskej časti Šibeničný vrch vám poskytne blízkosť škôl, o
RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU NA LETECKOM POLI | KOMÁRNO
V dnešnej dobe nás vyhľadáva čoraz viac ľudí s požiadavkou, že by radi bývali v dome so záhradou a hlavne, aby sa rýchlo a jednoducho vedeli dostali do centra mesta. Samozrejme, pre mnohých ľudí by bolo najideálnejšie, keby v meste bola vybudovaná nejaká tichá štvrť, kde by sa rovno mohli nasťahovať do domu s vlastnou záhradou. Máme pre vás skvelú správu! Ideálny rodinný dom sme našli v jednej z najlukratívnejších štvrtí Komárna, verejnosti známej aj ako „Letecké pole“. Ponúkame na predaj poschodový rodinný dom v Komárne za skvelú cenu, ktorý môže byť výbornou príležitosťou pre viacčlennú rodinu alebo aj pre mladé páry, ktoré momentálne plánujú spoločný život. Viac informácií nájdete tu: --------- Napjainkban egyre többen keresnek minket azzal az igénnyel, hogy szeretnének kertes házban lakni, és az is egy fontos szempont, hogy gyorsan és egyszerűen megközelíthető legyen a város. Sokak számára a legideálisabb persze az lenne, ha a városban lenne egy nyugodt kis lakókörnyék, ahol egy kertes házba költözhetnének. Van egy remek hírünk! Megtaláltuk az ideális családi házat Komárom egyik lukratívabb lakórészében, ahogy a helyiek ismerik a ‘’letecké polen’’. Eladásra kínálunk remek áron egy több szintes családi házat Komáromban, amely kiváló lehetőség lehet akár egy több tagú család, vagy akár fiatal párok számára, akik éppen most tervezik a közös életüket. Bővebb információt itt talál: