bazár, predaj, inzercia, predám

Modulový dom na predaj

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na predaj celoročne obývateľný mobilný drevodom vhodný nielen na rekreáciu ,ale aj na trvalé bývanie o výmere 35 m2 . Vyrobený je z kvalitných drevených materiálov, zateplený, kúrenie je riešené elektrické (zásuvky pod oknami), možnosť podlahové kúrenie , okná - 2 komorové 3 sklá . Je kompletne dokončený vrátane podlahových krytín, interiérových dverí a zárubní , obkladov a sanitárnej keramiky- WC, sprchovací kút, bojler, príprava na pračku.
Dispozične je riešený: obývacia izba prepojená s kuchyňou, samostatná izba a kúpeľňa so sprchovým kutom a WC. Vonkajšie rozmery: š. 3,38 m, dl. 10,35 m.
Výhodou týchto modulov je, že ich viete položiť na betónové pätky, dlažbu, zemné vruty a kedykoľvek ich naložiť a odniesť na iné miesto.
Exteriér-interiér drevo
Jeho cena je 35 800,-€ s DPH + doprava


Modulový dom na predaj
Podobné inzeráty
Modulový dom, Mobilný dom, Modulový drevodom, Tiny house
Modulový dom na zážitkové ubytovanie Vonkajšie Rozmery (DxŠxV) – 6500 cm x 2480cm x 2900 cm 16m2 Bez stavebného povolenia! Konštrukcia je vyrobená z dreva a obsahuje: - Hlavná konštrukcia z Hranolov 240mm x 100 mm - Izolácia podlahy 160 mm, steny 100 mm, strop 160 mm (prírodná izolácia minerálna vata Knauf 035) - Drevené dvere s kľučkou a mechanickým zámkom - Tónované kalené panoramatické okno - Výklopné drevené okno - Osvetlenie - Rozvody vody / kanalizácia - Podlaha vodeodolná (materiál kompozit) - Plechová krytina Nábytok: kompletne zariadený interiér (nábytok vyrábaný stolárom z masívneho dreva) Kúpeľňa: kompletne zariadená Vykurovanie/Chladenie – klimatizácia Vyrobené na SR, Certifikované Materiály, Vyrobené na CNC strojoch Možnosť obhliadky vzorového domu Cena od 19 000 bez DPH - holodom Uvedená cena bez DPH.
Modulový dom - Rekreačný dom 32 m²: š 3,2 x d 10 m, v 3,25 m
Z osobních důvodů prodávám 2 objednané modulové domy / rekreační domy / dřevostavba, lze pořídit i samostatně, smlouva s výrobním závodem samozřejmostí, . Konstrukce z konstrukčního dřeva C24, 45 mm, síla stěn: 1. dům 100 mm, 2. dům 150 mm, u obou je podlaha a strop v síle 15 cm. Výhody: 1. usadit na patky bez potřeby betonového základu, 2. možné dokončení svépomocí - interiér / fasáda. 3. nechat přednostně dokončit výrobní závod - předjednáno! 3 místnosti: Obývák-kuchyň-jídelna: 18,1 m² Koupelna-WC: 3 m² Ložnice: 6,38 m² Cena obsahuje: 1, podlaha nad terénem - síťovina proti hmyzu a hlodavcům, prachotěsný fólie,konstrukční rám C24 45x150 mm vyplněný izolací, PE fólie ((hrubá podlaha dle požadavku klienta na dokončení) 2, rámová konstrukce z konstrukčního dřeva C24, 45 mm šíře 150 a 100 mm, 3, vyplnění rámové konstrukce minerální vatou 3, parotěsná fólie - ochrana před vnějšími vlivy vlhkost a vítr 4, kontralatě pro fasádu viz. foto 5, PE fólii zevnitř 6, kontralatě na PE fólii (pro rozvody a OSB/SDK) 8, střecha plech - jednospádová. Cena domu bez dopravy v Polsku (bez DPH/s DPH 23%): stěna 10 cm - EURO 11.990 bez DPH (cca 295. tis. Kč) / EURO 14.748,- (cca 363.tis. Kč)s DPH 23% v PL stěna 15 cm - EURO 13.990 bez DPH (cca 345. tis. Kč) / EURO 17.208,- (cca 424.tis. Kč) s DPH 23% v PL Zbytek na dohodě s výrobním závodem. Přednostní dokončení DOHODNUTO! POMŮŽU VÁM S PŘEKLADEM A JEDNÁNÍM V POLSKU - RODILÝ MLUVČÍ! !!! KONSTRUKCE JE HOTOVÁ - IHNED K ODBĚRU !!! Cena neobsahuje: 1. Dokončení - interiér OSB ani SDK na podlahách a stěnách, rozvody instalací (voda, elektro,odpady,odvětrání,rekuperace apod.), dodávku vybavení oken a dveří - lze dohodnout s výrobním závodem 2. větší vrstvou izolace nad 10 nebo 15 cm 3. dopravu z Polska. VÁMI POŽADOVANÉ DOKONČENÍ LZE DOHODNOUT ZAJISTIT VE VÝROBNÍM ZÁVODĚ V TERMÍNU OD 7 DNŮ, DLE OBJEMU PRACÍ. Ilustrační foto jak bude váš rekreační dům / chata vypadat a reálné foto níže v příloze. Možnost odběru: IHNED nebo po úpravách které si dohodnete od 7 dnů. !!! INZERÁT SMAŽU AŽ BUDE DŮM PRODÁN - DO TÉ DOBY STÁLE PLATÍ !!! Vážný zájemce prosím o kontakt na mobil, případně na email ( jsem čechoslovák, hovořím plynně polsky): modulovy.@ Realitky a spekulatnti - zůstávám bez odpovědí.
MOBILNÝ DOM 11x3 skladom
Ponúkame vám ihneď k odberu nadštandardný MOBILNÝ DOM od spoločnosti TinyLiving. Za akciovú cenu 44 400€ s DPH !!! Skladba obvodových stien až 25 centimetrov mu zaručí využiteľnosť v každom ročnom obdoby bez vlhnutia stien či stropu v mínusových teplotách. V cene je zhrnuté: - Mohutná oceľová konštrukcia s kolesami BKT - Masívna drevená konštrukciu hrubá 16centimetrov -zateplenie minerálnou vatou KNAUF s difúziou na exteriér+odvetraná fasáda (nezačnú vám plesnivieť steny) -povrchové úpravy exteriér (drevo/plech), interiér (sádrokartón) bez podlahovej kritiny -protipožiarna elektroinštalácia v celom dome -najvyššiu radu plastových okien 3-sklo od Slovaktual (pasiv) -rozvody vody + odpadov -podlahové kúrenie infra fóliami HD-PRO opäť jednu z najkvalitnejších na slovenskom trhu od spoločnosti HeatDecor. Doplnenú insteligentnými termostatmi s prepojením na ZigBee (ovládanie na diaľku cez telefón) -inteligentnú taliansku rekuperáciu (vždy čerstvý vzduch bez vetrania oknami a straty tepla) s výmenníkom 90% a snímačom vlhkosti -bojler -vaňa -toaleta -interiérové dvere -príprava na solárny systém -príprava na kamerový systém -… V cene nie je zahrnutá doprava. Viac info po telefóne, alebo na obhliadke. Domček je možné vidieť v Rajci. Obhliadku si môžete dohodnúť priamo tu: Tiny House od spoločnosti TinyLiving je moderný a ekologický priestor, ktorý využíva najnovšie technológie a materiály na minimalizáciu spotreby energie. Tento typ mobilného domu kombinuje výhody mobilného bývania s vysokou úrovňou energetického úspornosti. Hľadanie: mobilný dom, tiny house, dom na kolesách, modulový dom
Ponúkam na predajmobilný dom,modulovy dom,modulárny dom
Ponúkam na predaj mobilný dom má 36m2. Vonkajšie rozmery dĺžka 10.5m,šírka 3.4m výška 3.2m.Konštrukcia celého domu je železná,profily 10×5cm hrúbka steny 3 mm.Izolacia z minerálnej vlny, 150mm podlahy strop a steny. Kompletná zostava:spálňa, kuchyňa - štúdio, kúpeľňa, chodba. Všetky komunikácie, elektrina(svetlá, zásuvky, vypínače) Vodoinštalácia(prívod a odvod vody z kuchyne, sprcha umývadlo so skrinkou a zrkadlom, vstavané WC, 80l elektrický bojler, sušiak na uteráky, elektrická vyhrievna podlaha pod dlažbou, filter na vodu. Viac info na tel.
predáme modulový dom 42 m2
Celoročne obytný modulárný drevodom 42 m2,(2 izb.+ kuchyňa s obývačkou) Vás zaujme vysokými stropmi a čistými líniami . Dom je vyrobený z ekologických čistých materiálov: ihličnaté drevo, minerálna izolácia. Dom ma prípojky /elektrina, voda, kanalizácia/ ktoré stačí iba pripojiť na existujúce siete. Vonkajšie rozmery tohto domu sú : šírka - 3,38 m, dĺžka – 12,35 m, výška - 3,50 m; Vykurovacie zariadenie: elektrické /zásuvky pod oknami /. Elektrické vedenie: meď. Podlahová krytina: laminátová plávajúca podlaha. Podlahová krytina v kúpeľni: dlažba. Okná: plastové dvojkomorové -trojsklá Vybavenie domu : žiarovky, vypínače, zásuvky, bojler 80 l, sprchový kút -vaňa, vetranie v kúpeľni, WC, prívod na práčku, dvere, zárubne. Exteriér + interiér domu drevo Cena tohto domu je 38 700,-€ s DPH + doprava
Investičná nehnuteľnosť na predaj - Podhradová
Proximityreal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj priestranný ,tehlový rodinný dom v osobnom vlastníctve, možnosť financovania aj na hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžeme. Dom sa aktuálne prenajíma a v prípade kúpy je možné plynule prevziať nájomcov. Výmera pozemku na ktorom sa dom nachádza má 479m2. Dom so zastavanou plochou 117m2 a s úžitkovou plochou 300m2 sa nachádza v žiadanej lokalite časti mesta Podhradová na Lomnickej ulici. Predmetná nehnuteľnosť je dvojpodlažná a má dve samostatné vchody a je ZAUJÍMAVOU PRÍLEŽITOSŤOU ako na dvojgeneračné bývanie, alebo prepojené bývanie s podnikaním. Výhodou domu je výborná frekventovaná poloha ako stvorená na rôzne podnikateľské využitie. V roku 2011 dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa – kompletnú výmenu plastových okien v celom dome, ústredne kúrenie, elektroinštaláciu , kde má každé podlažie svoj samostatný elek. okruh s ističami a zimná plastová záhrada. Celý dom bol zateplený a má novú strechu typu Tatraflor. Zároveň bolo prestavené celé 1 NP – 5 izieb, garzónka , 2x Wc, 2x kúpeľňa a kuchynka. Na 2NP je 6 izieb a príslušenstvo pozostávajúce z chodby, 2x WC, 2x sprcha s umývadlom, kuchynky, zimnej záhrady a vonkajšej pivnice. Aktuálne sa celý dom prenajíma, kde si nový majiteľ vie ponechať túto nehnuteľnosť ako investíciu, alebo to prerobiť podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a to elektriku, vodovod, kanalizáciu , plyn a optický internet. Lokalita Podhradová – mestská časť Sever, kde sa rodinný dom nachádza, ponúka nadštandardné možnosti športovania (areál Anička, lokomotíva, Čermeľ, ZOO…), potraviny, drogéria, ZŠ, MŠ a unikátnu kombináciu kľudu s rýchlou dostupnosťou do centra. Kúpna cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie. Bezplatné poradenstvo ohľadom financovania je samozrejmosťou. Ak máte záujem o obhliadku, alebo viac informácií , tak ma neváhajte kontaktovať na čísle .