bazár, predaj, inzercia, predám

Monitor plodnosti Daysy

Kategória: Zdravie a krása

Predam parkrat pouzitu Daysy, nesadli sme si, este rok v zaruke.
Monitor plodnosti Daysy
Podobné inzeráty
Clearblue Monitor Plodnosti / Kalkulačka cyklov
Predám nepoužitý Clearblue Monitor Plodnosti / Kalkulačka cyklov / ovulačný test a zároveň testuje aj tehotenstvo. Pôvodná cena 120€ predám za uvedenú cenu. Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Dobierky NIE! KONTAKTOVAŤ MA LEN EMAILOM CEZ FORMULÁR POD INZERÁTOM!!!
Tinktúry a Sirupy
Tinktúry Echinacea, Kapucinka, Horec, Medvedí cesnak, Kotvičník, Kostihoj, Propolis, ženská, Lipová, Ginková, Nechtíková, Šalviová tinktúra, Sirup borovicovo-smrekový, v obmedmedzenom mnozstve skorocelový sirup -Tinktúra Echinacea purpurea - top bylina je výborná na imunitu, pri liecbe a prevencii proti vírusovým- chrípkovým a bakteriálnym ochoreniam popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Kapucínka väčšia -top bylina na imunitu, má antibiotické a antivirologické účinky, ďalej lieči močový mechúr popis viď v obrázkoch, vhodná aj pre deti -Tinktúra Ženská - na všetky druhy ženských problémov (podporuje plodnosť, pomáha liečiť cysty, zápaly....) -Tinktúra Kotvičník zemný - afrodiziakum, významná pre liečbu a podporu plodnosti, potencie, liečba prostaty u mužov... popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Horec - podpora sekrécie, ochrana pečeňových buniek, podpora sekrécie žalúdka a zlepšenie trávenia, zvýšená chuť do jedla, zníženie plynatosti po jedle Sirup na kašeľ borovicovo-smrekový - lieči kašeľ, podporuje imunitu, vhodný aj pre deti. Rastliny pestované v podtatranskej oblasti. Tinktúra 50ml - 4€ Tinktúra Horec na žalúdok a Propolis 50ml - 6€ Sirup Borovicovo-smrekový a Skorocelový 100ml 6€ Info v sprave, dorucenie vramci popradu bez € inak posielam podla cennika slovenskej posty: Pošta - Doporučene (platba vopred na bankový účet): do 500g 2,50€; do 1000g 3,50€; do 2kg 4€   2. Pošta - Dobierka (iba po zaplateni postovneho na ucet, zvysok platba pri prevzatí): do 500g do 2kg - 5,20€ Inzerát platný do zmazania..
Cearblue Fertility Monitor / ovulácia / tehotenstvo
Klasická predajná cena : 140EUR Najpokročilejší domáci monitor, ktorý je navrhnutý tak, aby identifikoval všetky vaše plodné dni, obvykle až 6 za cyklus Teraz sa ľahko použiteľným dotykovým monitorom Uchováva 6 cyklov vašich osobných údajov, ktoré je možné zdieľať s naším lekárom 99% presnosť pri detekcii nárastu LH, ktorý signalizuje ovuláciu Pomáha rýchlejšie otehotnieť Najpokročilejší domáci monitor, ktorý je navrhnutý tak, aby identifikoval všetky vaše plodné dni, obvykle až 6 za cyklus Teraz sa ľahko použiteľným dotykovým monitorom Uchováva 6 cyklov vašich osobných údajov, ktoré je možné zdieľať s naším lekárom 99% presnosť pri detekcii nárastu LH, ktorý signalizuje ovuláciu
Holter - EKG/ECG monitor sdcového rytmu
Predám nový nepoužitý holter- monitor srdcového rytmu EKG aj ECG s online analýzou dát. Vhodný pre športovcov, seniorov ale aj mladých vitálnych ľudí. Monitor srdcového rytmu predstavuje inovatívne zariadenie, ktoré vám poskytne súhrnný prehľad o zdraví vášho srdca v pohodlí domova. Prístroj zaznamenáva údaje nepretržite 24 hodín, pričom 5-minútový záznam zanalyzuje už za 1 sekundu. Vďaka jednoduchému ovládaniu s LED indikátorom a kompaktným rozmerom budete mať potrebné údaje k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Holter dokáže diagnostikovať až 17 kategórií chorôb s rôznymi typmi abnormalít: -KES (komorové extrasystoly), -bigemínia KES -trigemínia KES -komorová tachykardia,  -PES (predsieňová supraventrikulárna extrasystola) -PES trigemínia -supraventrikulárna tachykardia,  -blokáda ľavého Tawarového ramienka -blokáda pravého Tawarowého ramienka -flutter predsiení,  -fibrilácia predsiení,  -tep srdca pri fibrilácií predsiení  -celkový maximálný tep srdca -celkový minimálny tep srdca -Najdlhší RR interval -asystólia Súčasťou zariadenia je sprievodný externý softvér, ktorý prevádza dáta do digitálnej formy elektrokardiogramu a  poskytuje tak prehľadnú správu o aktivite srdca. Výhodou je teda možnosť online rozboru a zdieľanie výsledkov vo formáte PDF s ošetrujúcim lekárom.
Predam monitor dychu
Predam monitor dychu s dvoma podložkami, bol malo používaný ,cena 60 eur, pri rýchlom jednaní zľava
Pacientsky prenosný monitor PHILIPS
Philips IntelliVue X3 je kompaktný, dvojúčelový transportný pacientsky monitor s intuitívnym ovládaním v štýle smartfónu. Batéria žiaľ vybitá.