bazár, predaj, inzercia, predám

Monterková blúza veľkosť 50

Kategória: Bundy a Kabáty

Manžel predáva čisto nové monterkové blúzy pre chlapov vo veľkosti 50. Na predaj je 8 kusov týchto blúz. Jedna blúza 10€. Všetkých 8 za 80€. V prípade záujmu píšte prosím e-mail. Ďakujem
Monterková blúza veľkosť 50
Podobné inzeráty
Monterkova bunda 50
Nová kvalitná monterkova bunda Veľkosť 50 Prosím písať na mail,ďakujem
šedo-oranžová montérková bunda na zips L
Na predaj nová šedo-oranžová montérková bunda na zips L. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
montérková bunda S 46/48
Na predaj nová montérková bunda S 46/48. 100 % bavlna Rozmery: BUNDA: Celozapínací kostený zips s chlopňou, záhyby na zadnom diele, 8 multifunkčných vreciek, mechové vrecká s chlopňou a lištové vrecká na zips, manžety rukávov z rebrového úpletu s 3 % elastanu, dolný okraj stiahnutý pruženkou v bočnej časti, kovové "D" pútko na kľúče a ID karty, dvojté prešitie pre vyššiu odolnosť, retroreflexné prvky. - hrudník: 57x2 cm - rukáv: 65 cm - dĺžka: 71 cm Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
hnedá montérková bunda M
Na predaj nová hnedá montérková bunda M. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Rozmery: M: hrudník - 60x2 cm, rukáv - 61 cm, dĺžka - 72/80 cm Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
modrá montérková bunda na zips XL
Na predaj nová modrá montérková bunda na zips XL. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
Zelena monterkova bluza
Predam nepouzitu monterkovu bluzu, klasicka zelenej farby, velkost 52