bazár, predaj, inzercia, predám

Montér/zvárač

Kategória: Servis a služby


Do nášho tímu hľadáme šikovného montéra/zvárača, ktorý je zodpovedný a má sklon k manuálnej práci.
Montážna činnosť sa vykonáva na montáži oceľových síl, strojnej technológie, oceľových konštrukcií a pod. Podmienkou prijatia do zamestnania je prax v danej oblasti min. 2 roky, zváračský preukaz, práce vo výškach.

Práca v 10/4 dňových turnusoch.
Práca v rámci celej SR.

Mzdové podmienky (brutto)
10 - 12 EUR/hod.
Mzda závislá na základe schopnosti s skúsenosti uchádzača. Koncoročné prémie v závislosti na individuálnych výsledkoch.

Zamestnanecké výhody, benefity:
Hradené ubytovanie
Hradená cesta na/z miesta montáže
Diéty

Ostatné znalosti:
Čítanie výkresov - Mierne pokročilý
Zváranie MIG/MAG CO2 - Pokročilý
Zváranie elektrickým oblúkom - Pokročilý
Montér - Expert
Vodičský preukaz: B

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- skúsenosti s prácou zvárača
- zváračský preukaz
- zodpovedný prístup k plneniu pracovných úloh
- manuálna zručnosť
- lojálnosť, ústretovosť a férovosť
- ochota učiť sa novým veciam
- možnosť v rámci firmy zabezpečiť potrebné doklady
- dlhodobá spolupráca,
Montér/zvárač
Podobné inzeráty
Montér výťahov
Hľadáme šikovných, manuálne zručných ľudí, ktorí sa neboja práce vo výškach. Ponúkame voľné pracovné miesta na pozíciu Montér výťahov v Košiciach. Mzda: 1000-1300€/mesačne/brutto Benefity: - kvartálny bonus vo výške 20% zo mzdy - ročný bonus 300€ - cafetéria - príspevok do III. piliera - odborné zaškolenie - možnosť získať rôzne certifikácie (vyhláška §21, práca vo výškach, zváračsky preukaz a ďalšie) Práca v jednozmennej prevádzke. Kompletné zabezpečenie pracovných pomôcok a náradia. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle .
Monter - Mechanik
Si šikovný Monter-Mechanik ? Ak ano, tak cakame prave na teba! Chces ziskat skusenosti a pracovat po Slovensku a celom uzemi EU? Ponukame hodinovu sadzbu od 5.86 Eur do 12,00 Eur, zaistime ubytovanie a uhradime vsetky naklady spojene s cestovanim vratane diet! Viac info: Ludmila Siklienkova - Beck & Pollitzer Slovakia alebo Recruitment.Slovakia@
Monter - Mechanik / Elektrikar
Si sikovny Monter-Elektrikar? Ak ano, tak cakame prave na teba! Chces ziskat skusenosti a pracovat po Slovensku a celom uzemi EU? Ponukame hodinovu sadzbu od 5.86 Eur do 12,00 Eur, zaistime ubytovanie a uhradime vsetky naklady spojene s cestovanim vratane diet! Viac info: Ludmila Siklienkova - Beck & Pollitzer Slovakia alebo Recruitment.Slovakia@
Práca pre mechanikov, elektrikárov, Nemecko
Firma L T L Mont s.r.o. So sídlom v Trenčíne hľadá Na krátkodobé aj dlhodobé projekty po celom Nemecku Mechanikov a elektrikárov pre rôzne práce v automobilovom priemysle Momentálne obsadzujeme nasledovné pozície: Mechanik, montér, automatizácia, elektrikár, zvárač, zámočník pomocný mechanik, pomocný elektrikár. Práca na živnosť prípadne dohoda. Plat od 20 do 30 eur hodina. Podľa dohody. Pracuje sa v okolí Stuttgart, Berlín. Potrebné aspoň základy nemčiny alebo aspoň jeden z partie aby sa vedel dohovoriť.
Montér výťahov Bratislava a okolie, od 7:00 do 15:30
Pre špičkového zamestnávateľa v oblasti montáže výťahov hľadáme šikovných montérov, ktorí budú spolupracovať a podporovať sa. Privítame, ak máš skúsenosti v podobnej oblasti a nebojíš sa pracovať aj vo výškach. Ponúkame: - základná mzda: od 1100€ do 1500€ (odvíja sa od skúseností) - kvartálny bonus vo výške 20% podľa plnenia plánov - koncoročné odmeny Pracuje sa od Pondelka do Piatku Od 7:00 do 15:30 Náplň práce: - príprava materiálu a pomôcok potrebných na montáž - elektrická a mechanická montáž výťahov podľa predpisov - spolupráca pri montáži s ľuďmi, ktorí sa podieľajú na montáži - odskúšanie výťahu a jeho fungovania - občasná práca mimo Bratislavský región - možnosť pracovať vo výškach - práca vhodná aj pre absolventa Benefity: - bezplatné ubytovanie v apartmánoch Melrose (k dispozícii napr. bazén) - voľné víkendy - kompletné zaškolenie - vykonávanie kurzov a vyhlášok pre zamestnancov - príspevok pri nardení dieťaťa - príspevok na šport/relax - príspevok na jazykové kurzy - firemné vozidlo Požiadavky: - schopnosť pracovať vo výškach - vodičský preukaz sk.B - vyhláška §21 a viac výhodou - skúsenosti s podobnou prácou V prípade záujmu pošlite životopis. V prípade otázok volajte na číslo .
Montér výťahov
Hľadáme montérov výťahov Ponúkame spoluprácu na živnosť Miesto výkonu práce je Slovensko. Výhodne platobne podmienky. Viac info po telefóne. Volať na t.č.