bazár, predaj, inzercia, predám

mora

Kategória: Digestory

Digestor- biele sklo, možnosť napojiť do komína, alebo cez uhlíkový filter, osvetlenie, cena 100€, len volat
mora
Podobné inzeráty
Nový, nerozbalený digestor / odsavač pár MORA, OP 632 X
Predám nový, nepoužitý ešte nerozbalený digestor zn.MORA, OP 632 X, vhodný aj do panelových domov.. Pôvodna cena 80€ Dôvod predaja: nesedí nám rozmerovo Osobný odber Banská Bystrica,Fončorda alebo po prevode peniazkov na ucet pošlem aj poštou. link pre bližšie info: Podvesný odsávač MORA OP 32 X v šírke 60 cm, v nerezovom vyhotovení s výkonom až 175 m3/h spoľahlivo odstráni nepríjemné pachy z menšieho priestoru. Odsávač je určený pre inštaláciu pod skrinku, ale možno ho nainštalovať aj bez nej a je vybavený jedným horným odťahom. V prednej časti je 3-rýchlostné ovládanie vrátane tlačidla osvetlenia, ktoré dokonale osvieti varnú plochu. Tukový filter proti mastnote vo forme tkaniny je treba pravidelne meniť. Pri dokúpení uhlíkového filtra možno odsávač prevádzkovať aj na recirkuláciu.
Novy nepoužitý Mora digestor
Predám nový nepoužitý digestor značky mora, zabalený v krabici. Nutné zabezpečiť si odvoz. Model- ot 651 w V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania možné dohodnúť sa na cene.
Digestor Mora 642 W
Predám odsávač par, digestor zn. Mora 642 W, nový, zabalený, vôbec nepoužitý. Bližšie info Tel.:
Digestor Mora 622
Predám odsávač par, digestor zn. Mora 622 W, bielej farby Bližšie info: Tel.:
Predám digestor -  Mora OT 651 GX - znížena cena
Dobrý deň, predám digestor Mora OT 651 GX, nepoužívaný. Pôvodná cena 116,-€. Nevhodná veľkosť je dôvodom predaja.
Ponúkam na predaj z výstavy Digestor MORA
Ponúkam na predaj výstavný Digestor Mora OK634 Z výstavy. Ročná záruka!!! Popis produktu Komínový odsávač MORA OK 634 X šírka 60 cm v nerez prevedení ponúka výkon 559 m3/h. 3 rýchlostné stupne výkonu nastavíte jednoducho pomocou tlačidiel. Vďaka osvetleniu skvele uvidíte na prípravu jedla, ktorá sa tak stane príjemnou záležitosťou s dobrým osvetlením a čistým sviežim ovzduším bez pary, vlhkosti a mastnoty. Digestor disponuje umývateľnými kovovými filtrami proti mastnotám a možno ho použiť aj na vnútornú cirkuláciu vzduchu, stačí dokúpiť uhlíkové filtre. Samozrejmosťou je aj spätná klapka. 3 rýchlosti výkonu tlačidlové ovládanie maximálny výkon odsávača 559 m3/h halogénové osvetlenie 2x 28 W maximálná hlučnosť 67 dB kovové filtre proti mastnotám horný odťah 150 mm spätná klapka možnosť recirkulácie D energetická trieda elektrické napätie: 230 V šírka 60 cm 598 mm Šírka 450 mm Hĺbka 5,8 kg Hmotnosť 230 V Elektrické napätie 236 W Menovitý príkon Voľne stojaci, na stenu Typ inštalácie Komínový Typ odsávača Nerezová oceľ Materiál 3 Počet výkonnostných stupňov 559 m³/h Maximálny výkon odsávania 197 m³/h Maximálny výkon recirkulácie 139,2 kWh/rok Ročná spotreba el. energie 197 mm Výška tela odsávača 560/861 mm Výška komína Nerez Farba komína Nerez Farba tela odsávača Nerez Farba 67 dB(A) Maximálná hlučnosť 2 Počet svetiel Halogénové osvetlenie Druh osvetlenia 56 W Celkový výkon osvetlenia 150 mm Priemer odťahu Áno Spätná klapka Umývateľný hliníkový Materiál tukového filtra Mechanické Typ ovládania