bazár, predaj, inzercia, predám

Mořička osiv

Kategória: Poľnohospodárska technika

Prodám - průběžnou mořičku osiv, určenou na průběžné mokré moření osiv zemědělských plodin. Plynule nastavitelný výkon do 4tun/hod.
Mořička osiv
Podobné inzeráty
Morička obilia - zrnín
Morička s vrecovaním ošetreného osiva do vriec alebo vakov BigBag. Morička je určená na ošetrenie semien obilnín - strukovín vodným roztokom alebo suspenziou detergentov podľa „Zoznamu pesticídov a agrochemikálií povolených na použitie na Slovensku“. Morička je mobilná štvorkolesová jednotka, pozostávajúca z nádrže hydraulického miešača, peristaltického čerpadla na dávkovanie pracovnej tekutiny, násypky semena, dávkovača semien, špeciálnej závitovky s polyuretánovým obložením na prácu s kultúrami, ktoré sú náchylné na poškodenie a dávkovača pracovnej kvapaliny.
Horsch Concord CO12
Predam sejacku Horsch Concord CO 12, rok výroby 2008, pracovný záber 12 metrov. Zasobnikovy voz z objemom 2x2500 litrov možnosť sejby dvoch rôznych osiv, alebo granulované hnojivo a osivo. Sejacka je vybavená senzormi prietoky osiva na každej vysevnej päťke. Cena 74900,-€ na cene sa vieme dohodnúť. Ak nedviham pošlite SMS alebo mail.