bazár, predaj, inzercia, predám

Mosadzne vázy, ozdobne krigle, mazadzna sada na čaj

Kategória: Starožitnosti

Predám veľmi staré retro vázy z mosadze cena väčšej 20e, menšej 15e, mosadznu supravu pohárikov a dzbanika cena 39e, hnedý krigel plzensky prazdroj 10e. Vhodné pre zberateľa starých skvostov. Cena plus poštovné.
Mosadzne vázy, ozdobne krigle, mazadzna sada na čaj
Podobné inzeráty
Mosadzné indické vázy
Predám starožitné mosadzné indické vázy, rôzne veľkosti napísané v obrázkoch.Aj jednotlivo.Cena 5 až 8€ podľa veľkosti+ poštovné.
Ozdobné mosadzné kovania
Predám ozdobné mosadzné kovania. Veľkosť 4,5 cm.
vázy ozdobné čínska keramika
v predaji ozdobne vázy; v prípade záujmu pošlem viac fotiek. Cena je symbolická. -preferujem osobný odber v Novom Meste nad Váhom; prípadne na osi NM-BA -email moc necitam, radsej zavolajte/napiste SMS/Whatsapp
sklo krigle
1 zlava pohar 5e druhy žbanik 5e 2ks pohare polovnický motiv 5e krigle male 3e kus flasky 5e jedna ma hore oderky 4ks pohare na stopke jeden ma malu oderku 10e platba na účet pozri moje ostatne ponuky.
Klučky mosadzné
Predám staré mosadzné klučky na dvere.Cena 40€ (2×mosadzný štít +2×klučka).Mosadzné klučky na okná.Cena za kus klučky na okná 10€,15€.Ostatné komponenty 6€,8€. Vyleštené.
Staré mosadzné okenné kľučky a okenné rámy
Predám staré mosadzné kľučky na okná a úchytky na šuflíky, skrinky, komody, mosadzné dverove kovania, starý zámok - viď foto. Taktiež aj staré okenné rámy s mosadznými kľučkami, vhodné na úpravu ako rámy na obrazy, vintage dekorácie...