bazár, predaj, inzercia, predám

motobunda OJ veľkost XL nepremokavá

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

predám túto kvalitnú motobudndu veľkosť XL, nepremokavá vložka, možnosť vloženia dokladov do rukáva neprekokavé puzdro

v skutočnoti vyzerá lepšie ako na fotkách

Navrhujem cenu 30€

cena dohodou
motobunda OJ veľkost XL nepremokavá
Podobné inzeráty
Motobunda
Predám motobunda cappa racing bunda je nova len vyskušana je mi mala veľkosť xl ale sedí na l treba vyskušat všetky chrániče +tepelná vložka.
HELSTONS kožená motobunda
Pekná, zachovalá (bez poškodenia) kožená motobunda značky HELSTONS s ochranou chrbta, ramien a lakťov s odnímateľným futrom. Veľkosť M. Kontaktovať prosím na email. Pozri moje ďalšie inzeráty.
Bunda,prilba,rukavice
Zdravím, mám na predaj: motobunda Worker veľ.XL-60€ motobunda Spyke veľ.L-30€ rukavice Worker veľ.2XL-25€ prilba Fénix veľ.M-35€ Všetko vo výbornom stave, končime.
MBSmoto Dámska Textilná nepremokavá bunda 4XL (42-44)
Predám novú,nenosenú MBSmotoBundu. Dámska nepremokavá bunda Textilná nepremokavá bunda Pohodlný mikrolemovaný golier Nastaviteľný pás a predlaktie Chlopňa po celej dĺžke so suchým zipsom Dve vonkajšie vrecká na vodeodolný zips Priedušná a odnímateľná prešívaná podšívka Vysoká viditeľnosť reflexných detailov pre vyššiu bezpečnosť Zipsové pripojenie pre bezpečné pripevnenie k nohaviciam CE Schválené pancierovanie na lakťoch a ramenách Všetky pancierové systémy sú odnímateľné Predný a zadný ventilačný systém. Po prevode na účet poštovné 2,50€, inak podla cennika Slovenskej pošty.
Yamaha originálna motobunda XL + darček
predám vynikajúcu motobundu Yamaha, kúpenú v Styxe Ba 09/21. Bundu som mal dva krát na sebe je v stave novej bundy bez poškodení a známok opotrebovania. Bunda je nepremokavá a hlavne neprefúkavá. Originál ma chrániče lakťov a ramien + som dokúpil chránič chrbta. Pôvodná cena bola 389€ + 39€ za korytnačku. Súčasťou je odnímateľná zimná vložka ako aj skrytý zips na pripnutie moto nohavíc. Veľkosť XL. Pri rýchlo jednaní, dohoda istá. Ako darček pribalím mikinu yamaha (viď foto).
Motobunda LS2 apparel arctic
Predám novú motobundu LS2 apparel arctic MEN. Veľkosť S. Ak máte radi dobrodružstvo a dlhé cesty, je to vaša bunda. Arctic je vesta pre milovníkov dobrodružstva a dlhých ciest. Odolná voči vetru a dažďu. Dve vyberateľné vložky. Nepremokavá + s tepelnou izoláciou a skvelým vetraním. A reflexné farby. Materiál: 600D Oxford cez ramená a lakťové ES . Spojená s nohavicami.