bazár, predaj, inzercia, predám

Motokrosové oblečenie FLY Racing F-16 dres aj nohavice

Kategória: Športové oblečenie

Predám chlapčenské dva krát použité motocrossové nohavice a dres značky Fly Racing F16.

Veľkosť 28. Detské/ pánske.

motokros
motocrossove
motocross
enduro
na štvokolku
fly racing
na motorku
Motokrosové oblečenie FLY Racing F-16 dres aj nohavice
Podobné inzeráty
Cyklo nohavice / kraťasy Kellys Rival + Cyklo Dres
Predám pár krát použité pánske cyklo nohavice značky Kellys, model Rival. VELKOSŤ: S Čisté, vypraté, bez poškodení. Ku kraťasom mám aj dres - z rovnakej serie Rival. Rovnako velkosť S. Ten je nosený jednu sezonu. Dôvod predaja - už nevyužívam. Pôvodná cena setu kraťasy + dres je cez 100€ Možnosť kúpiť len dres alebo len nohavice. Nohavice 20€ Dres 15€ Pri odbere oboch cena 30€ Pošlem zasielkovnou - platba predom +3€ platba na dobierku + 5€, poprípade osobne Žilina. NEVOLAŤ ! Číslo vymyslené ! Napíšte.
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
Predám málo používaný CHRÁNIČ TELA BARRICADE, FLY RACING
Predám málo používaný CHRÁNIČ TELA BARRICADE, FLY RACING za 95€ pultová cena je 140€, veľkosti S bez poškodenia, v prípade záujmu priložím reálne fotky, odmeriam vám ho, dôvod predaja - pre mňa malá veľkosť. Viem to poslať po prevode na účet, alebo osobný odber.
Korytnačka na motorku M/L, čižmy (42), nohavice (30-31)
Predám motokrosové čižmy veľkosť 42 - 70€ Korytnačka veľkosť M/L - 80€ Motokrosové nohavice veľkosť S/M (30-31) - 15€ Všetko vo veľmi dobrom stave bez poškodení. Pri odbere všetkých veci naraz dohoda možná.
dres BRASIL blue
modrý dres player version Brazília World Cup Qatar 2022 kvalita bez kompromisov. player version Brazília - národný futbalovy dres World Cup Qatar, vonkajšia edícia. nový nenosený dres. reálne foto trička/dresu - super kvalita a ihneď k dispozícii veľkosti pre M.. XL. : 40 eur/player dres + pošt. posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom, alebo napíšte sms
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.