bazár, predaj, inzercia, predám

MOTORKÁRSKE OBLEČENIE

Kategória: Ostatné

značka: Cycle spirit
veľkosť: 40

minimálne nosený komplet v 100% stave

nohavice a bunda s odnímateľným futrom, kožené rukavice s chráničom na kĺby

cena za kompletnú súpravu je 250 € (pri rýchlom jednaní dohoda možná)

preferujem osobný odber (v prípade zaslania poštou odosielam súpravu až po pripísani finančných prostriedkov na účet)
MOTORKÁRSKE OBLEČENIE
Podobné inzeráty
Dámske motorkárske oblečenie a výklopná prilba
Predám kvalitné dámske motorkárske oblečenie a výklopnú prilbu. Bunda (veľkosť 38) je 3-vrstvá s vrstvou proti vlhkosti a zateplovacou vrstvou, oboje sa dajú odopnúť. Bunda je v dobrom stave s menšími kozmetickými vadami, viď obrázky detailov. Nohavice (veľkosť 42) taktiež s vnútornými vrstvami, ktoré sa dajú odopnúť. Nohavice sú vo výbornom stave. Prilba (veľkosť M) má výklopnú prednú časť (vhodná pre dámy s okuliarmi) vo výbornom stave. Pôvodná cena celého setu je vyše 750 EUR. Cena samostatne Bunda 50 EUR Nohavice 70 EUR Prilba 250 EUR Cena pro odbere celého výstroja 300 EUR Možnosť samozrejme vykúšať pri osobnom odbere. Na dobierku neposielam. Poprosím kontaktovať telefonicky alebo cez SMS. Na mail nereagujem.
Motorkárske oblečenie
Predám motorkárske oblečenie vo veľmi dobrom stave cena je 80€za všetko
Predam dve motorkarske brašne
Predam dve motorkarske brašne jeden krat použite.
Predám motorkarske brašne.
Predám motorkarske brašne.
Motorkárske boty
Predám vo veľmi dobrom takmer nepoužívanom stave motorkarske boty. Vnútorná dĺžka 36cm veľkosť 43. Osobný odber Veľké Ludince Pripadne pošta, na dobierku neposielam kvôli zlým skúsenostiam.
Predám karnevalové oblečenie
Predám karnevalové oblečenie pre dievčatá podľa obrázkov-2x oblečenie /vhodné od 3-7 rokov-oranžové(15.-EUR) a žlté šaty(10,-EUR) /,arabská princezna/ružové šaty pre dievča 7-10rokov(15,-EUR) a 1x oblečenie čarodejka bordovo-čierne pre dievča,slečnu od 14-30 rokov(25,-EUR)-oblečená postava.