bazár, predaj, inzercia, predám

Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme by…

Kategória: Byty

Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme byt v Dúbravke

Popis: Chcete bývať v tichej lokalite s rýchlou dostupnosťou do mesta, ale aj do prírody. Máme pre vás tento 1-izbák v Dúbravke na ulici Kpt. Jána Rašu, ktorý spĺňa všetky predpoklady.

Električkovú a autobusovú zastávku máte od domu 5 minút pešo. Do lesa, ktorý je súčasťou Starej Dúbravky sa dostanete zhruba za 15 minút pešo.

Niečo viac o byte

Tento byt na 5. poschodí predávame v pôvodnom stave. Ak plánujete, že ho prenájmete, po menších úpravách: doplniť zariadenie, ho môžete začať rovno prenajímať. Byt predávame vyprataný. Ostane v ňom kuchynská linka, sporák, sanita v kúpelni a na WC a vstavané skrine v chodbe.

Ak však plánujete rekonštrukciu pre vlastné bývanie, byt vám ponúkne niekoľko alternatív.

Útulná a priestranná dvojgarsonka

Pôdorys bytu vám ponúka prerábku, ktorej výsledkom bude denná a nočná časť. Z kuchyne si viete urobiť spálňu a obývačku spojiť s kuchyňou. Získate tak dve izby.

Plnohodnotný 1-izbák

Ak zachováte pôvodný pôdorys, získate plnohodnotnú izbu a vkusnú kuchyňu.

Úložný priestor vyrieši chodba

Tak ako to vidíte na fotkách a vo virtuálne prehliadke, chodba je dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestila vstavanú skriňa. Ušetrite priestor a obývačku si môžete zariadiť podľa vlastného vkusu.

Výhodou je oddelené WC od kúpelne

V málometrážnych bytoch nie je štandardom, aby WC bolo zvlášť. Tento byt vám to ponúka.

Balkón

Súčasťou bytu nie je balkón, ten však supluje spoločný balkón na medzi poschodí, môžete ho využívať tak, ako ostatní susedia.

Orientácia

Byt má orientáciu na východ, nie je prehriaty, výhľad máte na Kamzík.

Bytovka

Je to 8-podlažný panelový bytový dom. Na každom poschodí sú 4 byty. Bytovka je kompletne zrekonštruovaná : zateplená fasáda, zrekonštruovaný interiér, vymenené výťahy. S bytom sa predáva aj pivničná kobka.

Okolie

Dúbravka vám ponúka to, čo máloktorá mestská časť v Bratislave. Blízkosť prírody (Dúbravska hlavica) a vďaka električke aj rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy. Budete bývať v tichej lokalite mimo križovatky. Zároveň sa môžete spoľahnúť, že máte všetky služby po ruke. Obchody, fitka, zdravotné strediská, školy, škôlky, oddychové zóny.

Ak hľadáte vhodný byt pre seba, toto je ten správny.

Obhliadky

Obhliadky sú možné kedykoľvek v týždni po dohode. Radi vám byt ukážeme osobne. Ak máte otázky pokojne píšte, volajte. Tešíme sa na stretnutie. Majte pekný deň.
Podlahová plocha m2: 36
Loggia: Nie
Výťah: Áno 1x
Stav: Pôvodný stav
Poschodie --/--: 5/9
Konštrukcia bytu: Panel

Zálohový predpis / mesiac EUR: 115
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Zánovná
Spotrebiče: Plynový sporák,Elektrická rúra
Kúpelňa: Pôvodná
WC: Pôvodné
Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: V
Kúrenie: Ústredné
Zateplený dom: Áno
Forma vlastní
Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme by…
Podobné inzeráty
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam na predaj veľký 2 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul.L. Svobodu. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí pivnica. - celková plocha bytu: 54m2, orientácia: východ - nachádza sa na 0./7.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv - podlaha: dlážkovina, laminátová podlaha - steny: omietky - okná: pôvodné - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - vykurovanie: centrálne, kapilárne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ✅ k dispozícii: DOHODOU Výhody: výborná lokalita na bývanie v prostredí plnom zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, občianska vybavenosť ✅Cena: 74.980,- Eur ☎️ KONTAKT: Peter
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam exkluzívne na predaj veľký 1 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul. Ťačevská. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí murovaná pivnica. - celková plocha bytu: 47m2, orientácia severovýchod - nachádza sa na 2./11.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel, zateplená - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv aj na 1,5 izbový byt - podlaha: dlážkovina - steny: omietky - okná: plastové v celom byte - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - nové spoločné rozvody v šachte - vykurovanie: centrálne, digitálne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - osobný a nákladný výťah - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - nízke náklady na bývanie - k dispozícii: DOHODOU Výhody: vynikajúca lokalita - všade blízko, tiché prostredie plné zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť ✅ k dispozícii: DOHODOU ✅ cena: 73.000 eur - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ☎️ KONTAKT: PETER –
TEHLOVÝ 3-IZB.BYT S BALKÓNOM, MOŽNOSŤ PREROBIŤ NA 4-IZBÁK V
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame Vám tehlový 3 izbový byt s balkónom v centre mesta. Byt má výbornú dispozíciu, vďaka ktorej ho viete prerobiť na 4 izbový byt. Byt ponúka tú najlepšiu lokalitu DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI : Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne s oddeleným WC, špajze. K bytu prislúcha murovaná pivnica. POPIS NEHNUTELNOSTI : • rozloha bytu je 81 m2, 2/2 poschodí • murované jadro • plastové okná • vstavaná skriňa na chodbe • možnosť prerobenia na 4 izbový byt • veľká kuchyňa • balkón • výborná dispozícia, veľký a priestranný byt s nepriechodnými izbami • tehlová, zateplená bytovka v priamom centre mesta • k bytu prislúcha pivnica • k bytu je možnosť dokúpiť aj garáž, ktorá sa nachádza iba pár krokov od vchodu!!! • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením) BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, plastové okná, nová strecha atď. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt má výbornú polohu, všetko je tu po ruke. Nachádza sa v tehlovej zateplenej bytovke, ktorá Vám ponúka veľmi príjemnú klímu v každom ročnom období. Byt má perfektnú dispozíciu, tri nepriechodné izby a veľkorysú kuchyňu. Vzhľadom na rozhlohu je možné ho prerobiť na 4 izbový byt. Nachádza sa iba na 2 poschodí, čiže výťah Vám určite nebude chýbať. Byt má balkón, čo určite poteší každého. V byte bola spravená rekonštrukcia a to vymurované zväčšené jadro, plastové okna a vymenené podlahy. Byt Vám ponúkne príjemné bývanie, v príjemné lokalite s tým, že budete mať všetko po ruke. Nehnuteľnosť Vám odporúčam!!! PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom FRBT274ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou. Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: TEHLOVÁ BYTOVKA, CENTRUM MESTA Celková rozloha: 81m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne pr
Ponúkam na predaj dvojgarsónku v Leviciach.
Realitná kancelária , Vám ponúka na predaj presvetlenú dvojgarsónku so skvelou orientáciou, v zateplenej panelovej bytovke, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciu. Byt sa nachádza na 2 poschodí na sídlisku Rybníky 5. Byt je po v pôvodnom stave vďaka čomu poskytuje množstvo príležitostí novému majiteľovi, ako si ho upraviť presne podľa osobitého vkusu, životného štýlu a nárokov. Ideálne riešený byt s pivnicou o celkovej rozlohe 49,36 m2 disponuje: vstupnou chodbou z ktorej vedú samostatné dvere do kúpeľne, na toaletou, do spálne, do kuchyne a samostatným vstupom do obývacej miestnosti. Bytové jadro je v pôvodnom stave. Bonusom tejto nehnuteľnosti je jeho dispozičné riešenie. Predávaný byt je umiestnený v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti- pošta, potraviny, materská škola, základná škola, detské ihrisko, poliklinika Sanat, zástavka MHD a iné.... Tento byt je kúpou okamžite k dispozícii a odporúčame ho záujemcom, ktorý sa neboja rekonštrukcii a chcú mať bývanie presne podľa svojich predstáv. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb. V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky.
2i byt 58m2 v centre za super cenu Weisseho - Nové Mesto nad
RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v centre mesta Nové Mesto nad Váhom. Byt sa nachádza na ulici J. Weisseho na 2. poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome. Na bytovom dome je zrekonštruovaná strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky a plastové okná. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou približne 2m2 a 2 pivnice s rozlohou približne 6m2. V suteréne bytového domu sa nachádzajú aj priestranné spoločné priestory a veľkou výhodou tohto domu je aj CO kryt (kryt civilnej ochrany), ktorý dúfam nikdy nebude potrebné využiť. Dispozične byt pozostáva z priestrannej chodby s oknom, z ktorej je vstup do kúpeľne, samostatného WC, do kuchyne a obývačky. Cez obývačku sa ďalej dostaneme na balkón a do veľkej spálne. Kuchyňa a obývačka sú tiež prepojené. Veľkou výhodou tohto bytu je možnosť prerobenia na 3-izbák. Chodba, WC a kúpeľňa sa dajú prerobiť tak, aby z pôvodnej kuchyne vznikla tretia izba. Obývačka a spálňa sú orientované na južnú stranu a chodba, WC a kuchyňa sú orientované na sever. Vďaka tejto orientácii je byt krásne svetlý, vzdušný a zároveň jednoducho vetrateľný. Byt je v pôvodnom stave, čo dáva novému majiteľovi možnosť prerobiť ho podľa vlastných predstáv. Či už ako 2-izbový alebo rovno na 3-izbový. Nakoľko v obývačke sa nachádza komín, je možné tu osadiť aj krb alebo kachle, čo dodá bytu skutočný šmrnc. Okolie bytu je tiché a príjemné. V blízkosti domu sa nachádza Pošta, Polícia, Mestský úrad, nemocnica s poliklinikou, materská škola, viaceré základné školy, gymnázium, pekáreň, potraviny, futbalový štadión, zimný štadión, rôzne kaviarne, viacero reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Priamo na Námestie slobody sa dostanete pešo za 2 minuty. 3D prehliadka bytu: Cena bytu je 99.900,-€ Patrik Pavlík, RSc. RADO Reality Group Tel: +421 902 90 60 90 E-mail: patrik.pavlik@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Poschodie: 2 Počet poschodí: 3 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Obytná plocha: 58m² Celková rozloha: 58m² Úžitková plocha: 58m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Krb: predpríprava Klimatizácia: nie Energetický certifikát: D Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové
TOP lokalita, balkón a ihneď voľný 2 izbák v LM
TOP lokalita, balkón a ihneď voľný 2 izbák v LM! Popis: Po kompletnej rekonštrukcii, slnečný a kompletne zariadený? Tento prekrásny 2 izbový byt o rozlohe takmer 61 m2 na známej lokalite Liptovského Mikuláša – širšie centrum čaká na nového majiteľa, možno to budete práve vy! Zachovalá bytovka, pekne použité materiály na rekonštrukciu, príjemní susedia, krásne výhľady na park a slniečko, to sú atribúty na výborné bývanie vo vyhľadávanej lokalite. Pre klientov je k dispozícii šikovná pivnica a balkón a okolie s prírodou určené na strávenie príjemných letných večerov. V okolí sa nachádzajú lyžiarske svahy Opalisko, Jasná, Aquaparky Tatralandia a Bešeňová, Liptovská Mara, prírodné pramene a kúpaliská, mnohé jaskyne a turistické trasy po okolitých horách či dolinách, dostupné po pár minútach jazdy autom či v lete na bicykloch. Kompletná občianska vybavenosť v okolí je na vysokej úrovni a bezproblémovo dostupná aj pešo. Rozmery: chodba 1,4m x 3,4m, kuchyňa 3,1m x 3,5m, kúpeľňa 2,4m x 1,6m, spálňa 3,5m x 4,7 a obývačka 6m x 3,5m, celkom sympatické však? Samozrejmosťou sú kvalitne spracované fotografie, avšak keď si prajete, prejdite sa už teraz virtuálne po byte vďaka našej výnimočnej 3D prehliadke a spoznajte jeho krásy a zákutia. Pre náročných máme k dispozícii pohľady z dronu. Všetky ostatné informácie zistíte v našej ponuke. Ešte stále váhate? Dohodnite si čím skôr s našim maklérom Ing. Psotným osobné stretnutie, kde si prediskutujete prípadné otázky či postrehy a veríme, že si už čoskoro aj s našou pomocou zabezpečíte nádherné nové bývanie Samozrejmosťou je finančné poradenstvo a pomoc v prípade potreby pomoci sprostredkovania hypotekárneho úveru - tešíme sa možno práve na Vás. Podlahová plocha m2: 60.80 Loggia: Balkón Výťah: Áno 1x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 150 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Mikrovlná rúra,Pračka Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba Bezpečnostné dvere: Svetové strany: J,S Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Pivnica: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Psotný j.psotny@ Detail realitnej kancelárie: Directreal LMCity Adresa: Námestie osloboditeľov 793/32 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón: