bazár, predaj, inzercia, predám

MP3 rádioprehrávač Philips AZ1316/00C

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Ponúkam na predaj kompaktný, štýlový CD a MC prehrávač Philips AZ1316/00C. Dokáže prehrať všetky CD, vrátane MP3-CD. Farba strieborná, vrátane ovládača. Stav ako na foto (bez CD). Len vážny záujem.
V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefón nezdvíham stále.
MP3 rádioprehrávač Philips AZ1316/00C
Podobné inzeráty
Philips AZ1004/00C
Prenosný RADIO -kazeťák- CD-prehrávač Použivaný ,funkčný v peknom stave. Philips AZ1004/00C za 44€. . 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B a opačne z Bánoviec n/B alebo z Tr.Teplíc je to 15km.
mikrosystém  Philips TAM6805
Predam Kompaktný mikrosystém Philips TAM6805 s DAB+/FM rádiom, Bluetooth, USB vstupom, Spotify Connect a výkonom 50 W RMS Philips TAM6805 Minisystém Philips TAM6805 nebude len štýlovým bytovým doplnkom, ale najmä si jeho zásluhou môžete po ťažkom dni vypočuť hudbu a zrelaxovať sa. Ak hovoríme o reproduktoroch, nájdete ich v jeho konštrukcii. Ich celkový výkon dosahuje 50 W. Tuner tohto audio minisystému si dokáže poradiť s príjmom FM a DAB+. Počas prehrávania sa na displeji zobrazia potrebné údaje o skladbe aj autorovi. Na prípadné zapojenie ďalšieho zariadenia poslúži anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a usb, na výstup potom poslúži slúchadlový výstup. Ak dávate prednosť bezdrôtovému pripojeniu, nemusíte mať obavy. V prípade minisystému Philips sa totiž pri výrobe myslelo na služby ako Spotify. Tieto a ešte ďalšie možnosti prehrávania získate vďaka tomu, že ide o model s Bluetooth a s WiFi. Na počúvanie svojej obľúbenej hudby môžete využiť vstavaný USB port. Je vybavený mechanikou na CD. Diaľkové ovládanie zaručí ľahké a pohodlné prepínanie alebo zosilňovanie skladieb z ktoréhokoľvek miesta v izbe. Na počúvanie bez čakania vás poteší na minisystéme funkcia automatického ladenia. Významné funkcie minisystému Philips TAM6805 Ovládanie minisystému sprostredkovávajú tlačidlá a prehľadný displej Kompletný výkon Philips TAM6805 je 50 W Typ tunera: FM a DAB+ Minisystém podporuje obľúbené služby Spotify Zaistí prehrávanie z médií ako je CD a USB flash disk Možno sa s ním prepojiť pomocou Bluetooth Minisystém môžete prepojiť s WiFi sieťou Rozmery minisystému Philips predstavujú 420 × 140 × 262 mm Na jeho vlastnostiach a funkciách sa podieľa automatické ladenie a diaľkové ovládanie Vstupy: anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a USB Výstupy: slúchadlový výstup Cena noveho: 287€ (dovod predaja nevhodny darcek)
Predám radioprehravac
Predám radioprehravac Panasonic RX-D21 s digitálnym tunerom, prehrávačom na kazety a CD zapojenie do siete alebo aj na batérie. Doručím osobne do väčších miest…
Radioprehravac Thomson
Radioprehravac Thomson, radio je funkcne, CD nejde. V pripade zaujmu piste prosim cez formular.
Rádioprehrávač
Predám rádioprehrávač zn. Orava, prehráva CD aj magnetofonové pásky. Funkčný, vo veľmi dobrom stave. Mám k tomu aj nahraté CD, magnetofonové pásky - retro. Cena je aj s CD, magn. páskami.
Predam Hi-Fi 900 serie PHILIPS
Predam najvyssiu zostavu 900 series PHILIPS ,zosilnovac PHILIPS FA-931,2-kazetak PHILIPS FC-931 ,radio-tuner PHILIPS FT-930 RDS,CD-prehravac PHILIPS CD-931 ,spolu aj jednotlivo cenu navrhnite ,spolu 213€,BA-