bazár, predaj, inzercia, predám

MULA Žeriav s kockami, viacfarebný, buk a iné

Kategória: Hračky

Séria MULA je vytvorená pre deti na učenie a objavovanie. Každá časť je dôkladne testovaná, takže vaše dieťa môže týmito hračkami hádzať, udierať alebo si ich vkladať do úst...5
Lena guľôčková dráha Cascade 47 ks ..8
T.c. vymyslené, kontakt mailom. Inzerát platný do zmazania
MULA Žeriav s kockami, viacfarebný, buk a iné
Podobné inzeráty
Predam hlavolam hracka ikea mula
Predám hlavolam - mula - ikea. Hračka je v dobrom stave. Osobný odber v Prešove. V prípade záujmu môžete telefonovať aj cez víkend.
Korálky Mula z dřeva Ikea
V perfektním stavu, bez škrábanců a oděrků, vhodné i jako dárek. Série MULA je navržena tak, aby se vaše dítě při hraní učilo a objevovalo nové věci. Protože hraní je přípravou na život. Každá část je důkladně testována, takže vaše dítě s nimi může házet či bouchat nebo je žužlat a hračky to vydrží. Vhodné pro děti od 1,5 roku. Rozměry dxšxv 31x25x28cm. V případě poslání poštou to rozeberu kvůli skladnosti. PC 12eur. ----------- Dodanie: továr mám v Prahe, takže v Poprade alebo na trase Praha-Poprad 1x/2-3 mesiace alebo pošta/zasielkovna/paketa/dobierka kedykoľvek z ČR (2eur plus záloha poštovné na účet pred zasláním).
Mega Bloks First Builders Ťahací psík s kockami
Vaše batoľa čakajú skvelé hry s ťahacím psíkom a s 10 veľkými stavebnými kockami, ktoré sú ideálne pre malé detské ručičky. Deti môžu psíka nakŕmiť kockami, potom ho vezmú na prechádzku a cestou pozbierajú kocky, ktoré z psíka cestou vyjdú. Ako nové. Ponúkam 2 ks cena za jeden je 15 eur
Mega Bloks Skladací hrací stôl s kockami
MEGA BLOKS Stolík s kockami DCH98, výrobca MEGA BLOKS. Skladací hrací stôl s kockami, ktorý sa dá jednoducho zložiť na malý praktický kufrík.
Žeriav DICKIE na ovladanie
Žeriav na ovládanie DICKIE Žeriav Mega Crane 120cm Žeriav 120cm na káblové ovládanie. Otáča sa, dvíha a spúšťa náklad. Náklad sa pohybuje po ramene vpred a vzad. Hore a dolu Otvorená kabína pre umiestnenie figúrky žeriavnika (nie je súčasťou). !!!!!!OTÁČANIE DOOKOLA O 360° NEFUNGUJE. FUNGUJE LEN RUČNE. PRETO NIŽŠIA CENA. OSTATNÉ FUNKCIE FUNGUJÚ AKO MAJÚ, ČIŽE POSÚVANIE NÁKLADU PO RAMENE VPRED A VZAD A DOLU A HORE.!!!!!!!!
Vozík s kockami
Predám čistý bez poškodení detský vozík s gumenými kockami na stavanie. Zmestia sa do neho aj iné hračky. Dá sa ťahať, tlačiť, gumené kocky sú mäkké, a určite "zachutia" nejednému nervóznemu zúbku ????