bazár, predaj, inzercia, predám

multi krajac mixer kit vacsy zepter

Kategória: Ostatné

all in one citrusovac,krajac,slahac,drvic
novy
na sms nereagujem
vgw 080
multi krajac mixer kit vacsy zepter
Podobné inzeráty
VacSy
Predám VacSy Zepter vysávač - ručný/príručný, vhodný napr. do kuchyne. Možné vysávať s rúčkou ale aj s príručnou časťou. Má adaptér na nabíjanie. Nádoby - zvon (na syry, pečivo...), pumpu so stojanom, zváračku, vysoké nádoby - 1l a 1,5 l v sivo-bordovom farebnom prevedení. Funkčné. Bez poškodenia. Cena: VacSy pumpa: 200 €, zváračka: 320 €, zvon: 75 €, nádoba 1l: 33 €, nádoba 1,5l: 35 €. Viac info v maily.
Nájdete u nás: pizza pec, chladiace stoly, pizza stôl, chladiace vitríny, saladeta, stroj na kebab, gril na kebab, nôž na kebab, kávovar, mlynček na kávu, odšťavovač, mixér, miesič na cesto, hnetač cesta, robot, planetárny robot, ponorný mixér, chladnička, mraznička, vinotéka, šoker, schladzovač, konvektomar, salamander, kontaktný gril, grilovacia platňa, grilovacia doska, chafing, čokoládová fontána, dávkovač omáčky, dávkovač nápojov, stroj na ľadovú drť, stroj na cukrovú vatu, stroj na popcorn, stroj na výrobu ľadu, výrobník ľadu, stroj na výrobu zmrzliny, zmrzlinové pulty, fritéza, digestor, gril, gril na kurčatá, plynový gril, hrniec, kuter na mäso, kuter na zeleninu, krájač zeleniny, krájač na zeleninu, krájač mäsa, nárezový stroj, krájač chleba, kysiareň cesta, leštička , mäsiarsky nôž, mlynček na mäso, plnička klobás, nerezový nábytok, nerezový drez, nerezové umývadlo, nerezový stôl, nerezová skrinka, nerezová skrina, nerezová polica, nerezový vozík, nerezový regál, nerezový stojan, ohrievač jedla, ohrievač hranoliek, ohrevná vitrína, bain marie, vodný kúpeľ, ohrievač polievky, varník, ryžovar, varič ryže, sous vide, sušičky potravín, vákuovačka, stroj na vákuovanie, balička menu, zatavovačka, varná stlička, mikrovlnná rúra, mikrovlnka, tenderizér, sporák, tvarovač cesta, varič kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Univerzálne viečko VACSY Zepter
Čisto nové nepoužité univerzálne viečko VACSY Zepter priemer 4-8cm cena 25e a Ø 8-16cm cena 35e
ZEPTER ČISTIACI PROSTRIEDOK CLEANSY, 500 ML
ZEPTER ČISTIACI PROSTRIEDOK CLEANSY, 500 ML Aby si nádoby na varenie Zepter udržali svoj vysoký lesk a vyzerali stále ako nové, nepoužívajte žiadne drsné čistiace prostriedky ani špongie. Namiesto toho použite koncentrovaný čistiaci prostriedok Cleansy, ktorý je biologicky rozložiteľný a neobsahuje fosfáty. CleanSy poslúži pri údržbe, leštení a čistení nádob na varenie, a zároveň je bezpečný pre vás, vašu rodinu i životné prostredie. Bol špeciálne vytvorený na jednoduché a pohodlné čistenie nádob Zepter. Po vyleštení povrchu vašich nádob s prípravkom CleanSy budú vyzerať ako úplne nové. Vyleštite svoje nádoby na varenie a vráťte im pôvodný lesk s pomocou CleanSy. Tento prípravok vyčistí a vyleští všetky vaše nádoby Zepter, a popri tom sa dá použiť na všetky predmety v domácnosti, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, predovšetkým na doplnky v kúpeľni. CleanSy sa pre vás stane nenahraditeľným pomocníkom.
Predám
Predám – vyberte si o čo máte záujem 1- PORCELÁN ZEPTER® – Kompletná porcelánová jedálenská a kávová súprava pre 12 osôb, 68-dielna vyrábaná ručne, je vyrobená z tvrdého pastovitého porcelánu, ktorý je odolný voči poškriabaniu vďaka vysokému obsahu kaolínu a nízkemu podielu kremeňa a živca. Ako jediná z porcelánu Zepter je vhodná na použitie aj v mikrovlnnej rúre (neobsahuje zlato). 2. ZEPTER - Kompletná SÚPRAVA SKLENENÝCH POHÁROV pre 6 osôb, 18-dielna Dokonalosť skla sa stretáva so silou ocele v tejto exkluzívnej a pútavej súprave. Patentovaný mechanizmus pripevňuje 18 pohárov k stopke a základni z nehrdzavejúcej ocele mechanizmom jednoduchého upevnenia „Click“. Jednoduchá údržba. Keď sú poháre rozobraté na dve časti, je ich možné umývať v umývačke riadu, zatiaľ čo stopku z nehrdzavejúcej ocele stačí utrieť handrou. 3. ZEPTER - Kompletná KÁVOVÁ MOKKA SÚPRAVA pre 6 osôb, 21-dielna Súprava je z leštenej ušľachtilej ocele, šálky sú vo vnútri elektrolyticky leštené, aby pri pití nezanechávali vlastnú kovovú chuť v ústach. Jednoduchá údržba, stačí utrieť handrou. 4. ZEPTER - Kompletná ČAJOVÁ SÚPRAVA pre 12 osôb, 36-dielna Duralexové poháre vyrobené zo sodno-vápenatého skla sú mechanicky extrémne odolné, teplovzdorné od -20°C do 130°C, vhodné do mikrovlnky, odolné voči tepelným šokom do 130°C. Pre ľahší úchop sú v držiakoch z ušľachtilej ocele a majú hranaté podšálky. Údržba je jednoduchá, poháre sú vhodné do umývačky riadu, držiaky a podšálky stačí utrieť handrou. 5. 10 zväzkov kníh „Dejiny umenia“ v dobrom stave 6. zväzkov „Domáci lekár od A po Z“ - Poradca pre zdravie s návodmi prvej pomoci. Obsahuje obrázkové karty opisujúce rôzne ochorenia, ale aj telesné sústavy človeka, orgány. Jednotlivé zväzky sú vo formáte karisblok. Súbor je kompletný, v bezchybnom stave, karty nepoškodené. 7. knihy „Tisíc a jedna noc 1., 2. 3. V bezchybnom stave. Knihy nečítané, iba uložené
Krájač na mäso, krájač mäsa, údenín, nárezový stroj 300 NOVE
【PREMIUM QUALITY】 - Tento elektrický krájač na mäso je vyrobený z liateho hliníka a nehrdzavejúcej ocele 304. Protišmykové gumené nožičky zaručujú stabilitu počas prevádzky. 【JEDNODUCHÉ POUŽITIE】 - Tento univerzálny krájač je vybavený regulátorom hrúbky, pomocou ktorého môžete podľa potreby nastavovať hrúbku plátku mäsa. Aktívny posúvač, ktorý účinne zafixuje mäso a rukoväť pre ľahké a nehlučné rezanie. 【ŠIROKÉ APLIKÁCIE】 - Tento krájač je vhodný na krájanie rôznych potravín, ako napr Mäso, , lahôdky, syry, chlieb, zelenina, ovocie atď. Hrúbka rezu: (1 - 16 mm) Veľkosť čepele: (300 mm) Rezný zdvih: (220 mm) Výkon: 250W Materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ 304 Čistá hmotnosť: (22 kg) K dispozícii aj: 220mm cena 280€ 250mm cena 315€ 275mm cena 370€ 300mm cena 400€ Celú ponuku nájdeš na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)