bazár, predaj, inzercia, predám

Multifunkčné zariadenie.

Kategória: Ostatné audio video

Predám multifunkčné zariadenie( zázračná skrinka), víz popis a foto.
Multifunkčné zariadenie.
Podobné inzeráty
LED multifunkčné zariadenie
Predam toto úplne nové Bluetooth multifunkčné zariadenie, ktoré je možné mať v akejkoľvek izbe v domácnosti , výužijete ho či už ako teplomer , nabíjačku mobilu alebo hodiniek , bluetooth reproduktor, hodiny a predovšetkým ako BUDÍK s LED podsvietením CENA JE 50€ Možnosť poslať aj na dobierku alebo poprípade packetou , kuriérom alebo aj osobný odber v týchto mestách : Detva , Zvolen a Banská Bystrica Pre bližšie info ma kontaktujte na emaily alebo volajte na číslo uvedené pod inzerátom v akomkoľvek čase cez deň Pozrite sa aj na ďalšie moje zaujímavé inzeráty po kliknutí na meno ;) AKTUÁLNE DO ZMAZANIA
Skvelé konferenčné zariadenie Bose Videobar VB-S
Predám vyššie uvedený skvelé kompaktné konferenčné zariadenie Bose Videobar VB-S. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Webkamera s rozlíšením 4K (4096 × 2160 px), uhol záberu 123°, vstavaný stereo mikrofón, redukcia okolitých ruchov. Spoľahlivé kompaktné konferenčné zariadenie sa vám určite bude hodiť, ak nechcete byť odkázaní len na kameru integrovanú v notebooku. Tento model ponúka rozlíšenie 4K Ultra HD (4096 × 2160 px), záznam je teda profesionálne kvalitný a okrem bežných videohovorov ju využijete aj na streamovanie. Úplne samozrejmou súčasťou je vstavaný stereo mikrofón na zachytenie precízneho zvuku. Problém nebudete mať ani pri natáčaní v hlučných miestnostiach, zariadenie totiž má redukciu okolitého šumu a ruchu, ponúka zorný uhol 123°. + Rozlíšenie záznamu 4K (4096 × 2160 px) + Vyniká vstavaným stereo mikrofónom + Účinná redukcia okolitého šumu + Zorný uhol konferenčného zariadenia až 123° + Zariadenie USB typu všetko v jednom, ktoré sa ľahko inštaluje + Prináša špičkový zvuk a obraz do miestností s rozmermi až 3×3 metre + Vďaka štyrom mikrofónom so zameraním na hovoriaceho + Konferenčný systém + Prenos bezdrôtový + Možnosti pripojenia: bezdrôtový, Bluetooth, USB-C + Pokročilé funkcie: Bluetooth, USB rozhranie, Wi-Fi + Spolupracuje so službami Microsoft Teams, Zoom, Google Meet + Skupinový režim udržuje všetkých účastníkov v miestnosti v obraze Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
iHome iA100 pre Apple zariadenia
Predám iHome iA100 multifunkčné zariadenie pre Apple (30 PIN, adaptér na Lightning je priložený) - okrem toho, že iA100 slúži ako bežný reproduktor, funguje aj ako hlasitý odposluch pre iPhone alebo iné mobilné telefóny a vďaka protokolom AVRCP a A2DP podporuje aj Bluetooth audio streaming a diaľkové ovládanie Bluetooth audio zdrojov. FM radio. Line out, Line in. V kryte je integrovaný malý mikrofón pre funkciu handsfree, tlačidlá na prijímanie hovorov alebo ukončenie hovoru sú na hornej strane zariadenia. Integrovaný budík podporuje dva časy budíka. Súčasťou je diaľkové ovládanie, sieťový zdroj a návod. Je to rarita!!!
Tlačiareň canon
Typ zariadenia ====== * Multifunkčné zariadenie 4 v 1 ( Tlač, kopírovanie, skenovanie, Fax) Tlač === Technológia: Čiernobiela tlač laserovým lúčom Rozlíšenie tlače: 600 x 600 dpi Rýchlosť tlače ====== * Až 23 str./min. (A4) Čas prvého výtlačku ==== * 6s Pamäť ==== * 128 MB Možnosť obojstrannej tlače ===== * Nie Jazyky tlačiarne ======== * UFRII-LT Manipulácia s papierom ============= Vstupný zásobník: 250 listov Výstupný zásobník: 100 listov Automatický podávač: 35 listov Skener ===== Typ skenera: Plochý Optické rozlíšenie: 600 x 600 dpi Zdokonalené rozlíšenie: 9 600 x 9 600 dpi Veľkosť skenovacej plochy: Max. šírka 216 mm Kopírovanie ======= * Rýchlosť kopírovania: Až 23 str./min. (A4) Fax ==== Rýchlosť faxovania: 33,6 kb/s Pamäť: Až 256 strán Rozhranie ======= * 1 x USB 2.0 Displej ====== * 5-riadkový čiernobiely LCD Pracovné mesačné využitie ================= * Max. 10 000 stránok za mesiac Rozmery ====== * 390 x 439 x 360 mm Hmotnosť ===== * 11,9 kg
Logitech Wonderboom reproduktor
V pôvodnom obale, ešte neotvorený bluetooth reproduktor značky Logitech Wonderboom Ultimate Ears. cena je bez poštovného. Super prenosný bluetooth reproduktor Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM je špecifický predovšetkým extrémne kompaktnými rozmermi, jednoduchosťou používania a vysoko kvalitným zvukom. Vďaka malým rozmerom si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou, pričom vás vždy oslní 360-stupňový, jasný a ostrý zvuk s burácajúcimi basmi Hlavné vlastnosti Multifunkčné telo s neviditeľnými tlačidlami na ovládanie hudby Ľahké stereo vďaka zapojeniu 2 reproduktorov spoločne Odolnosť na prvom mieste, testovaný proti pádu a vode Vodotesný do hĺbky 1 meter až na 30 minút 360° zvuk - s maximom 86 dbC a 40mm aktívnym repdoduktorom Výdrž až 10 hodín na jedno nabitie Jednoduché pripojenie cez Bluetooth Kompatibilný so všetkými inteligentnými zariadeniami disponujúcimi technológiou BT Dosah Bluetooth až 33 metrov Výška (102 mm), priemer (93.5 mm), váha (425 g)
Multifunkčné okuliare pre virtuálnu realitu
Hľadáte nový spôsob, ako si vychutnať virtuálnu realitu a zároveň sa odpočinúť? Ponúkam vám čisto nové okuliare virtuálnej reality, ktoré sú vhodné aj na relax a odpočinok po náročnom dni. Tieto okuliare virtuálnej reality majú špeciálnu asferickú šošovku s priemerom 40 mm, ktorá podporuje krátkozrakosť pod 600° pre pozorovanie voľným okom. Výplňový materiál na čele je z umelej kože a materiál čelenky je z kože a umelej kože. Tlačidlá pre funkciu hlasitosti, pozastavenie prehrávania a prijímanie hovorov vám umožňujú ľahké ovládanie. Tieto okuliare virtuálnej reality sú vybavené batériou, ktorá je nabíjateľná lítiová 3,7V 350 mAh a majú Bluetooth pripojenie. Doba nepretržitého používania je približne 15 hodín a súčasťou balenia je aj USB kábel pre nabíjanie. Tieto okuliare sú ideálne pre tých, ktorí chcú zažiť úplne nový svet alebo si jednoducho chcú odpočinúť a relaxovať po náročnom dni. Nechajte sa unášať zvukmi lesa alebo šumom mora a uvoľnite sa. Sú čisto nové, len odskúšané. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.