bazár, predaj, inzercia, predám

Multifunkčný kuchynský robot TEFAL CLICK & COOK

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Nový, vybalený len na fotenie aj so záručným listom. Multifunkčný varný kuchynský robot Tefal FE506130 Click & Cook je vybavený 600 receptami, 32 funkciami, 10 automatickými programami a 7 pribalenými doplnkami.Kuchynský robot Tefal FE506130 Click & Cook
Prístup k 600 receptom
Objem 3,6 L
10 automatických programov
32 funkcií
Digitálna obrazovka
Integrovaná digitálna váha
Obsah balenia: nôž, mixér, šľahač, vnútorný a vonkrajší košík, špachtľa, odmerka. Výhra, ktorú nevyužijem. Odkaz na link
Multifunkčný kuchynský robot  TEFAL CLICK & COOK
Podobné inzeráty
Varný robot Tefal FE506130 Click and Cook biely/nerez
Predám nový, rozbaleny, raz vyskúšaný varný robot. So zárukou do novembra 2023. Robot má 32 funkcií a 10 automatických programov. Vie nahradiť až 12 rôznych spotrebičov vrátane kuchynskej váhy a sporáka. Obsahuje nádobu s objemom 3,6 litrov. A taktiež 7 palcový digitálny displej, na ktorom si viete všetko nastaviť a vybrať zo 600 rôznych receptov. Dôvod predaja je nevyužívanie v domácnosti. Išlo o darček. Pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene.
Predám kuchynský robot TEFAL
Predám kuchynský robot TEFAL - viď. foto, nepoužívaný, kúpa 12/2022 Cena v obchode: pozri priložené foto
Multifunkčný kuchynský robot Magimix® 5200 XL PREMIUM
Dobrý deň, mám na predaj rok používaný kuchynský robot značky Magimix. (Ešte necelý rok v záruke) Podrobne informácie nájdete v tomto linku:
Kuchynský robot 2v1
Dobrý deň, predám úplne nový, nepoužitý, zabalený kuchynský robot Philips HR7628 Výkonný kuchynský robot PHILIPS HR7628 s množstvom príslušenstva dokáže šľahať, mixovať, sekať, drviť, strúhať a mnoho ďalšieho. Objem nádoby mixéra: 2,1 l Príslušenstvo vhodné do umývačky Bez prskania zo stredu nádoby vďaka chýbajúcemu vnútornému hriadeľ Rozšľahávací disk Diskový nástavec: granulovanie, strúhanie, krájanie, nôž na sekanie Čepeľ v tvare S z nehrdzavejúcej ocele Bezpečnosť: Detekcia prítomnosti veka a misky, mechanická 1,5 sekundová brzda Príkon: 650W Počet rýchlostí: 2 Ďakujem Vám.
Predám kuchynský robot Bosch MUM86 s príslušenstvom
Predám plne funkčný kuchynský robot Bosch MUM 86 s výkonom 1 600 W a bohatým príslušenstvom. Príslušenstvo zobrazené aj na fotkách: - 2 nerezové misy - kovový hnetací hák, šľahacia metla a miešacia metla, plastový kryt - mlynček na mäso s 3 nerezovými nadstavcami na plnenie klobás a so strúhadlom na orechy a čokoládu - mixér na kokteily - strúhací nadstavec so 6 rôznymi kotúčmi - lis na citrusy - mlynček na mak a obilie - lis na bobuľoviny (pasírovač)- výborný aj na pasírovanie rajčín. Kuchynský robot vynikajúco vymiesi kysnuté cesto, lepšie ako jeho najnovší nástupca (rada Bosch MUM 9) a aj Kenwood rady Chef – osobne odskúšané. Cena 380 eur + rozumná dohoda možná. Preferujem osobný odber, možnosť vyskúšať. Poštou posielam až po prevode na účet. Dôvod predaja- kúpa varného kuchynského robota.
Tefal Ultrablend Cook - stolný mixér
Predám málo používaný (dokopy asi 5x) mixér Tefal Ultrablend Cook v nepoškodenom stave - je ako novy, vhodný na prípavu či už studených ale aj teplých jedál.. Príkon 1300 W, maximálne otáčky 45000 ot./min, počet rýchlostí 10, objem nádoby 2 l, materiál nádoby = sklo, ohrev = vyhrievacou doskou, pulzná funkcia a prednastavené programy.