bazár, predaj, inzercia, predám

Multifunkčný sterilizačný box

Kategória: Ostatné drobné

Predám multifunkčný sterilizačný box nepoužívaný, v pôvodnom balení, s návodom na používanie.
Multifunkčný sterilizačný box
Podobné inzeráty
Multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box
Na predaj multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box. ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou. - farba: biela, - životnosť: až 20 000hod., - 99.99% dezinfekcia baktérií, - antivírusový účinok, - čas dezinfekcie: 3min., - UV lampa: 2x, - hmotnosť boxu: 264g., - vhodné na rúška, mobily, hodinky, peňaženky, atď., - viac info: foto, fotký sú aj na ďalšej strane. Balenie obsahuje: Multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box, napájací kábel, manuál, originálna krabica. Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty. Zákaz kopírovania textu inzerátu ! ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou.
Predám multifunkčný UV sterilizačny box.
Ponúkam na predaj multifunkčný UV sterilizačny box vhodný na dezinfekciu kľúčov, telefónov, respiratorov a pod. za 20 eur.
predám multifunkčný sterilizačný box VH-WB02
predám multifunkčný sterilizačný box VH-WB02 na mobilný telefón. cena 5€ kontakt:6mirec9@
UV-C sterilizacny box
Predam nepouzivany sterilizacny box s 5W bezdratovou nabijackou. NEPOUZIVANY. Musite prist pon osobne -> Zilina Vlcince. Cenu navrhnite vy, ja to nepouzivam tak nech sluzi aspon niekomu inemu.
Predám UV sterilizačný box
Predám UV sterilizačný box, málo používaný. Má časovač na 5,10,15 min. Vhodný na dezinfekciu mobilu, kľúčov, hodiniek, okuliarov, atď. Napajánie je z MicroUSB (nie je súčasťou).Iba osobný odber v BA. Cena je pevná, 5€.
UV-C sterilizačný box
Multifunkčný UV-C sterilizátor, ktorý zabije až 99,9% baktérií umiestnených vo vnútri prístroja. Jednoducho vložte do sterilizátora predmety, ako sú slúchadlá do uší, šperky, hodinky alebo rúško, aby ste ich sterilizovali pomocou technológie UV-C. Môžete si zvoliť rýchle čistenie za 90 sekúnd alebo úplné čistenie za 5 minút. 2 UV-C LED žiarovky vo vnútri nie sú toxické a sú vyrobené bez ortuti, ako mnoho UV žiaroviek na trhu. Dizajn tiež zabezpečí, že sa UV-C led svetlo po otvorení škatule automaticky vypne, takže užívateľ nebude UV-C svetlu vystavený. Svetlá majú životný cyklus 10 000 hodín. Vrátane 100 cm kábla TPE typu C bez obsahu PVC Rozmer : 5,1 x 10,4 x 19,1 cm