bazár, predaj, inzercia, predám

Murarske a kamenarske prace z prirodneho kamena

Kategória: Stavebníctvo

Dobry den.Hladam prace z prirodneho a umeleho kamena.Murujem aj z betonovych tvarnic DT ploty oporne mury,priecky atd...Cena dohodou.Banskobystricky kraj.Dakujem za ponuky.Tesim sa na spolocnu spolupracu.
Murarske a kamenarske prace z prirodneho kamena
Podobné inzeráty
Práce z prírodného a umelého kameňa
Práce z prírodného a umelého kameňa, zámkové dlažby Ponúkame práce z prírodného a umelého kameňa, zámkové dlažby. kamenárske práce – obklady a dlažby – oporné múry – exteriérové krby – záhradné krby – sklepené pivnice – ploty – piliere – sokle. cena práce sa určí po dohode - obhliadke.
Hľadáme zakázky fušky
Dobrý deň. Hľadám zakázky, fušky, vykonávame Stavebné práce A-Z. Murárske práce,kamenárske práce, oporne múry, ploty, zámkove dlažby, sadrokartónové práce,maliarske práce, plávajúce podlahy,fasády,terénne úpravy,pomocné práce,búracie práce, výkopové práce, a podobné čo sa týkajú práce okolo rod.domov, bytov, chát, stavbách. Cenovú ponuku a obhliadku ponúkam zdarma. Viac otázok ma neváhajte kontaktovať na tel:
Murárske práce
Zdravím, ponúkam murárske práce popri zamestnaní (nehľadám trvalú prácu) obklad prírodného kameňa, klinker... zvládnuť viem aj iné murárske práce po telefonickom dohovore viem prísť pozrieť aj z cenovou ponukou (nepracujem na hodiny,cena za celkové dielo) okolie Stará Ľubovňa
Murárske práce
Vykonávam murárske práce, fasády, omietky, stierky, obklady a dlažby aj z kameňa, zámkovú dlažbu, terasy, chodníky a ploty tiež aj z kameňa, obrubníky a rôzne búracie práce.
Kamenarske prace
Hľadám kamenarske práce oporné múry záhradky chodníky piliere a veľa iných kamenarskych prac cena dohoda
Kamenárske práce
Dobrý deň,hľadám práce z prírodného kameňa robím oporné múry,podlahy,piliere,atď dlhoročná prax teším sa na vašu spoluprácu.