bazár, predaj, inzercia, predám

Muškárska šnúra Hanák potápavá

Kategória: Rybolov

Predám muškársku šnúru Hanák WF7 s3 - potapavosť 8cm/s. Šnúra je tmavo olivovej farby a je nezničená a neolúpaná.
Muškárska šnúra Hanák potápavá
Podobné inzeráty
Muškárska šnúra taimen  stx - potápavá
Predám muškársku šnúru Taimen stx WF6 S 5 - potápavosť 12,6-13,9cm /sek. Šnúra je čiernej farby je nezničená a neolúpaná.
Muškárska šnúra - intermediálna
Predám intermediálnu muškársku šnúru WF7i, bola použitá pár x. Šnúra je clear čiže vo vode takmer neviditeľná.Šnúra je nezodraná a neolúpaná. V prípade záujmu osobný odber v Novom Meste nad Váhom alebo pošlem dobierkou.
Šnúra JOF 0.16mm ZELENÁ
Dobrý deň predám šnúru zelenej farby. Šnúra je dobre potápavá a pevná. Dlhoročné skúsenosti. Priemer 0.16mm nosnosť 18LB Farba zelená. Návin 1000m Cena 25€ks (1000m)
Rybárska šnúra 0.16mm "RUŽOVÁ"
Dobrý deň. Predám rybársku šnúru značky JOF. Šnúra je dobre potápavá. Návin - 1000m Priemer 0.16mm Nosnosť - 9kg Farba ružová. Cena za kus 25€ (1000m) + pošta.
Muškárska šnúra - plávajúca
Predám plávajúcu muškársku šnúru WF7f zeleno žltú. Šnúra nieje zničená ani olúpaná. Veľmi dobre pláva. Dôvod predaja - u mňa nevyužitá. Možný osobný odber v Novom Meste nad Váhom alebo zašlem aj na dobierku.
Muškárska udica s navijakom balzer
Málo používané. Udica a navijak zn. BALZER. Dám k tomu všetko muškárske vybavenie, krabičku s muškami, viazacie materiály a pomôcky. Na navijaku je aj šnúra. Predám len ako celok!