bazár, predaj, inzercia, predám

MX okuliare ONEAL cire

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predam parkrat pouzite cire MX okuliare ONEAL. Neposkriabane, skoro ako nove.
MX okuliare ONEAL cire
Podobné inzeráty
MX prilba ONEAL 2SRS
Predam parkrat pouzitu MX prilbu ONEAL 2series. Velkost M (cca 58cm), hmotnost 1450g (+-50g). Ako nova. Cena 100eur. K prilbe mam aj okuliare taktiez znacky ONEAL v cene 40eur (vid.foto)
Predám MX Prilbu a Okuliare
Dobrý deň, Mám na predaj prilbu značky Oneal velkosť M a okuliare značky 100%. K okuliarom pridám aj dva číre sklíčka. Prilba je málo používaná a je vhodná na enduro, motocross aj downhill. Cenu som ochotný znížiť.
Enduro přilba Oneal Sierra
Enduro přilba Oneal Sierra ve velikosti – S (55/56). Je nová a nepoužitá, celkově výborný stav. Vybavená plexištítem, slunečním štítkem a navíc i integrovanou sluneční clonou, lze jí používat s plexištítem nebo MX brýlemi, skořepina kompatibilní s moderními chrániči krční páteře je vyrobena z inovativního patentovaného materiálu Kinetic Polymer Alloy (KPA), přepracované účinnější větrání a příjemný antialergický kompletně vyjímatelný a pratelný interiér, Emergency Release System s rychle vyjímatelnými lícnicemi, rychlé zapínání ocelovou rychlosponou. Momentální cena na internetu 4400 Kč.
Predám motokrosový chránic ONEAL velkost M.
Predám motokrosový chránic ONEAL velkost M. Používaný bez poškodenia. Cena 40e + pošta Dohodou
ONEAL chranice kolien
Predam chranice kolien znacky ONEAL. Ja som ich pouzival na enduro. Vhodne aj na MTB. Neposkodene, v super stave.
Oneal mx nohavice čierno biele
Predám Oneal nohavice, veľkosť 28, minimálne nosené, najvyššia rada. K cene + poštovné alebo možný osobný odber v PB Na Bazoši mám viacero inzerátov, keď tak kuknite aj tie :)