bazár, predaj, inzercia, predám

My hero academia (boku no hero academia)

Kategória: Sci-fi, Fantasy

7 diel mha mangy. Poškodená jedna stránka (vidieť na obrázku) ostatné stránky su vpohode
My hero academia (boku no hero academia)
Podobné inzeráty
Manga/ komiks
Predám mangy/komiksy My hero academia 1 My hero academia 2 My hero academia 3 My hero academia 5 Tokyo ghoul 1 Mangy sú v českom jazyku, nové Kus-5€ Všetky spolu- 20€ +Poštovné Alebo osobný odber v Nitre
Moje hrdinská akademie Manga
Predám desať dielov mangy My hero academia. V úplne zachovanom stave. Predávam len spolu, v prípade zásielky poštou účtujem aj cenu poštovného. Pôvodná cena: 95€
Alwyn Hamilton
Predám celú sériu od Alwyn Hamilton- Poušť v plamenech, Zrádce trunu a Hero at fall. Posledný diel je v angličtine keďže nebol preložený. Knihy predám len spolu. Cena je uvedená bez poštovného.
Dračí oči: Čarodějka
Kristina Hlaváčková: Dračí oči: Čarodějka 1. DIEL SÉRIE Dračí oči POČET STRÁN: 392 VYDAVATEĽSTVO: Nakladatelství Fragment JAZYK: čeština Princeznu Elenu nezajímá tanec ani vyšívání. Chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Ani se nenaděje a její sen se začne stávat skutečností. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům do kouzelného lesa, kde se má naučit ovládat a hlavně skrývat magii, která jí koluje v žilách. Nejde však o žádnou prestižní školu pro mladé dámy... Stav knihy: veľmi dobrý, bežné známky používania Pôvodná cena: 11.99 € Súčasná cena: 7 € + poštovné (alebo osobný odber zadarmo)
Kniha Vládca vlkov od Juraj Červenák
Epos, v ktorom na pozadí skutočných historických udalostí ožíva svet slovanských hrdinov, kniežat a čarodejníkov, ale aj mágie, vrtošivých bohov a krvilačných besov. Černokňažník, ktorým sa Červenák presadil na poli domácej fantasy a za ktorého získal Cenu Akadémie sci-fi, fantasy a hororu v kategórii Najlepšia česká a slovenská kniha roka, vychádza v druhom vydaní. Takmer desať rokov bojoval vo vojnách, ktoré rozvrátili ríšu Avarov na rovinách medzi Dunajom a Tisou. Jazdil s družinami slovanských kniežat, bol žoldnierom Karola Veľkého, slúžil vo vojsku bulharského chána Kruma. Čierny Rogan. Chýrečný lukostrelec, nemilosrdný avarobijca. Každý vojvodca si prial mať ho po svojom boku. On však teraz na vlastnú päsť putuje do temných, duchmi a démonmi obývaných lesov za Hronom. Je na stope Krvavých psov, najukrutnejších avarských hrdlorezov. Vďaka stretnutiu s vedmou Mirenou a vládcom vlkov Černobohom však čoskoro zistí, že jeho osudom nie je iba pomsta za dávno mŕtvych blízkych. Aby zistil, aké sily driemu v jeho vnútri a aké poslanie zdedil po svojich neznámych predkoch, bude sa musieť vydať až do ríše Moreny, bohyne smrti. Červenák píše parádne fantasy :) knižka je len raz prečítaná, je úplne ako nová, bez známok použitia. Má 264 strán. Možnosť vyzdvihnúť si osobne v BA alebo v DS, pošlem aj poštou, poštovné podľa taríf Slovenskej pošty. Pozrite aj ďaľšie moje knižky, na zobrazenie ostatných mojich knižiek kliknite na moje meno.