bazár, predaj, inzercia, predám

Mystery box plný elektra

Kategória: Ostatné drobné

Predám Mystery boxy plné elektra
Rôzne veľkosti:
Custom dáte ľubovoľnú sumu a ja vám niečo vytvorím
Malý 50€ (môže obsahovať rôzne adaptéry, wireless nabíjačky, Amazon mission produkty a bluetooth/káblové slúchadlá, powerbanky, reproduktory)
Veľký 100€ (môže obsahovať bluetooth/káblové slúchadlá, fit náramky, reproduktory, rôzne drivery na elektroniku, myši a klávesnice na počítač, kamery do interiéru, powerbanky)
Hodnota VŽDYCKY presahuje sumu ktorú zaplatite, v niektorých prípadoch aj mnoho násobne.
Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Mystery box plný elektra
Podobné inzeráty
Camping prodlužovací kabel Gimeg Elektra 25m
Kvalitní prodlužovací kabel Gimeg Elektra v délce 25 metrů. Vhodné zejména pro camping, outdoor, karavan atd. Jednou použitý, jako nový. Osobní odběr Makov (Slovensko)
predam MISTERY BOX 40eur
predam krabicu drobneho elektra. moze sa tam nachadzat sluchadla, PC mys, PC klavesnica, HDMI kable,LED lampy, hodinky,bezdotykove teplomery,web kamery,TV box, WIFI routre,auticka na ovladanie a rozne ine veci. osobny odber je mozny v TO alebo po dohode poslem aj na dobierku. pozrite aj moje ostatne
Box gelový ochranný - 38x30x26mm - Pascal 2
Predám 2 balenia Box gelový ochranný IP X8 - 38x30x26mm - Pascal 2 Popis produktu: • Netoxický gél bez dátumu expirácie, • rozoberateľný spoj, • krytie až IP X8. Ochranné gélové boxy rady GEL BOX LINE sú určené pre vytvorenie bezpečného spoju vodičov, ktoré dosahuje krytie až IP X8 (možnosť spoj ponoriť aj dlhodobo pod vodu). Ochranné boxy sú navrhnuté tak, aby pasovali pre všetky najpoužívanejšie svorky na trhu. Použitý gél je netoxický, bez dátumu expirácie a po uzatvorení je spoj možné otvoriť, rozobrať a gélový box opätovne použiť. Technická špecifikácia: Kategória: ochranný gélový box Dodávané so svorkou: nie Max. prevádzková teplota: 90 °C Rozmer: 36 x 37 x 26 mm Krytie: IP X8 Výrobca: RAYTECH Nové, nerozbalené, nepoužité, 2 ks v balení. Cena: 3€ /balenie
Box gelový ochranný 30x38x26mm - Watt 2
Predám 2 balenia Box gelový ochranný 30x38x26mm - Watt 2 Popis produktu: • Netoxický gél bez dátumu expirácie, • rozoberateľný spoj, • krytie až IP X8. Ochranné gélové boxy rady GEL BOX LINE sú určené pre vytvorenie bezpečného spoju vodičov, ktoré dosahuje krytie až IP X8 (možnosť spoj ponoriť aj dlhodobo pod vodu). Ochranné boxy sú navrhnuté tak, aby pasovali pre všetky najpoužívanejšie svorky na trhu. Použitý gél je netoxický, bez dátumu expirácie a po uzatvorení je spoj možné otvoriť, rozobrať a gélový box opätovne použiť. Technická špecifikácia: Kategória: ochranný gélový box Dodávané so svorkou: nie Max. prevádzková teplota: 90 °C Rozmer: 30 x 42 x 26 mm Krytie: IP X8 Výrobca: RAYTECH Nový, nepoužitý, zabalený, 2ks v balení. Cena 3 €/bal.
Drobnosti, niečo ako mystery box
Predám všetky tieto drobnosti, minimálne za tu quickcharge nabíjačku to stojí.
Mystery box - mix elektroniky
V balíku môžete nájsť nabíjačky, slúchadlá, elektro do domácnosti, modemy, tablety, napaľovačky, DVD filmy, fotoaparáty, hodinky, hračky pre deti, elektro do auta, príslušenstvo k PC, PC hry, lampičky k notebokom a podobne. Pošlem aj na dobierku 4,80 eur. Vhodné ako darček. Kontaktujte ma mailom.