bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 2 RD.Vhodné aj na podnikanie

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj vo Zvolene - časť Môťová z veľkej časti 2 tehlové pozdĺžne RD vhodné aj na bývanie s podnikaním. Jeden je úplne v pôvodnom stave. RD v pôvodnom stave sa nachádza na pozemku o rozlohe 270 m2.Zastavaná plocha je 170m2. RD je určený na kompletnú rekonštrukciu .Pozostáva zo staršej a novšej časti -prístavby/ cca z roku 1940 a 1960 / a je dvojpodlažný . Prístavba sa skladá z podzemného podlažia: 2 miestnosti , chodba , komora a schodisko, pivnica. Nadzemné podlažie tvorí :vstupná chodba , 2 miestnosti , kúpeľňa, komora . V staršej časti domu sú ešte dve miestnosti a kotolňa. Strecha je sedlová so škridlou. Krov je v solídnom stave. Podkrovie je taktiež možné prerobiť na obývateľné .Dom je napojený na verejný vodovod , kanalizáciu a elektriku. Dom je v pôvodnom stave a ponúka budúcemu majiteľovi možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv . Druhý RD je taktiež dvojpodlažný a jeho zastavaná plocha je 134 m2. Spodná časť domu je v pôvodnom stave a nachádzajú sa v nej v súčasnosti dve väčšie miestnosti a jedna menšia v ktorej je technická miestnosť. Vrchná časť domu bola úplne zrekonštruovaná a skolaudovaná . Situácia vrchnej časti je nasledovná : vstup zo zadnej časti domu , terasa , kuchyňa , obývačka, WC , kúpeľňa , dve izby. Obytná plocha zrekonštruovanej časti je cca 85 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete okrem plynu , ktorý je v tesnej blízkosti . V súčasnosti sa dom vykuruje pevným palivom .
Obidva RD stoja na pozemku o veľkosti 676 m2 vrátane spoluvlastníckeho podielu / 47m2/ na spoločnom dvore. Výhodou týchto nehnuteľností je skutočnosť , že sa tu dá skĺbiť pekné bývanie s podnikateľskou činnosťou.
K dispozícii je aj pôvodná PD na prerobenie domu.
Energetický certifikát nie je . V cene je zahrnutý celý právny a katastrálny servis vrátanie poplatkov. V prípade záujmu ponúkame finančný servis na získanie hypotéky na kúpu nehnuteľnosti. Tešíme sa na Vás .
Na predaj 2 RD.Vhodné aj na podnikanie
Podobné inzeráty
Na PREDAJ budova PODNIKANIE aj BÝVANIE Kamanová
MaVinn realitná spol. ponúka na predaj VÝNIMOČNÚ nehnuteľnosť 5 izbový dom + SHOWroom (74m² ) pre podnikanie v obci Kamanová, s úžitkovou plochou domu 193 m², zastavanou plochou 130m² a pozemkom vrátane zastavanej časti 2343 m². Obec Kamanová je od kraj.mesta Nitra vzdialená 20 km a okres.mesta Topoľčany 15 km. Dom je postavený z pálenej tehly a nadstavba domu z Porfixu, nadstavba sa začala stavať v roku 2020 a aktuálne je dom dokončený. SHOWROOM – budova pre podnikanie je postavená v roku 2018. DISPOZÍCIA DOMU: Vstup do domu tvorí chodba cez ktorú sa vstupuje do hlavného obytného priestoru – veľkej obývačky, pracovne, kuchyne, špajze a WC. Poschodie dispozične tvorí – veľká spálňa s kúpeľňou, detská izba, ďalšia veľká kúpeľňa, chodba a terasa. Dom nemá suterén. Nehnuteľnosť má dva vchody: jeden hlavný z prednej časti a druhý zo dvora. Kúrenie je zriadené elektrické: prízemie podlahové, poschodie s radiátormi. Dom aj budova sú napojené na verejný vodovod, odpady sú riešené žumpou, okná sú plastové dvojsko, strecha rovná – Fatrafol, sádrokartonové stropy, 3xWC v dome. Výnimočnosť tejto nehnuteľnosti určuje OBKLAD celej vonkajšej fasády a čiastočne aj interiéru z pravej pálenej tehly, rezanej na hrúbku obkladu a detailne každú jednu dlaždicu nalepenú na fasádu. Výsledkom je nádherná, štýlová fasáda a čiastočne je obložený touto technikou aj interiér. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne ZARIADENÁ, kuchynská linka so spotrebičmi ( elektrická varná doska, umývačka riadu) . Mesačné náklady na bývanie celkom sú ( voda , elektrina ) 150€/ mesiac. BUDOVA – Showroom pre podnikanie je samostatne stojaca budova so zastavanou plochou 82 m² a úžitkovou 74m² aktuálne zriadená ako predajňa. Postavená je z pálenej tehly s veľkými výkladovými oknami. Podlahy sú betónové a okrem hlavnej časti je v tejto budove ešte samostatné WC a malá kuchynka. Kúrenie je elektrické – podlahové. Predávané nehnuteľnosti sa nachádzajú na strategickom mieste v centre obce. Priamy prístup z hlavnej cesty, dostatok priestoru pre parkovanie s možnosťou podnikať a zároveň je možné zabezpečiť súkromie aj pre rodinné bývanie. V blízkosti vlaková stanica, rôzne prevádzky, podnikateľské subjekty, obecný úrad a potraviny. Spolu s nehnuteľnosťami sa predáva pozemok, ktorý je situovaný za budovami a má zo zadnej časti prístup z obecnej uličky. Aktuálne je pozemok využívaný ako sad s rôznymi stromami. V prípade záujmu o bližšie informácie o tejto zaujímavej ponuke, a obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Možná aj VÝMENA + doplatok za inú nehnuteľnosť na západnom Slovensku. Ing. Pečovská Marianna realitný maklér mail: pecovska@
Predaj 2 rodinné domy na bývanie aj podnikanie , Levice , 14
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka na predaj 2 rodinné domy kde viete skĺbiť podnikanie a svoje súkromné bývanie. Oba domy prešli pred 3-4 rokmi kompletnou rekonštrukciou a spĺňajú parametre či už na podnikanie v rôznych oblastiach ,alebo bývanie .Domy sa nachádzajú na pozemku s plochou 1400 m2 , rozmery pozemku sú cca 24m x 61 m. V oboch domoch sú zavedené všetky IS - voda,elektrina,plyn,kanalizácia, na pozemku sú 2 studne , teplo je zabezpečené plynovými kotlami , je inštalovaná klimatizácia. Kompletná rekonštrukcia sa týkala exteriéru - nové okná a dvere,dlažba,stierky,znížené stropy,zateplenie,elektrické,vodovodné a plynové rozvody. V každej miestnosti je zabezpečený prívod vody ,miestnosti sú ozvučené , s pohybovými senzormi. Menší rodinný dom pozostáva z 3 obytných miestností , kuchune,kúpeľne so sprchovacím kútom,wc,práčovne,komory,predsiene a vonkajšej komory. Úžitková plocha je cca 110 m2  Väčší rodinný dom pozostáva zo 4 obytných miestností,komory,2x wc,kúpeľňa so sprchovacím kútom a predsiene . Úžitková plocha je 105,56 m2. V dome sú urobené všetky revízie , tak aby ho bolo možné využívať na podnikanie. Vo dvore za rodinnými domami sa na nachádza parkovisko pre viac osobných áut .Záhrada je zatrávnená , s ovocnými stromami , s možnosťou výstavby altánku ,prípadne bazéna.
Exkluzívna vila využiteľná na bývanie aj podnikanie...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene prechod do obývacej miestnosti s krbom, ktorá disponuje z časti otvorenou galériou až po vrch 2 nadzemného podlažia -...
EXKLUZÍVNE Multifunkčná budova s rodinným domom v jednom
Unikátna príležitosť pre tých, ktorí hľadajú multifunkčné riešenie pre svoje podnikanie a bývanie v jednom. Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame dom s výrobnou halou v Krupine, s celkovou plochou 1005 m2 pozemku a 276 m2 zastavanej plochy. Budova má priami prístup od cesty a má vlastnú čističku odpadových vôd, čo zaručuje jej ekologickú udržateľnosť a využiteľnosť. S prístupom z dvoch strán je táto budova ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahký prístup a flexibilitu. Okolie budovy je dobre vybavené sociálnou infraštruktúrou, s autobusovou zastávkou a pumpou v blízkosti. Centrum mesta je vzdialené menej ako 5 minút pešo. Táto budova je vynikajúcou investíciou pre tých, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie s bývaním v rovnakej budove. S jednou spálňou na poschodí a zadnou časťou domu, ktorá je momentálne využívaná ako servis / predajňa, ponúka táto budova neobmedzené možnosti pre podnikanie a byvanie. Rovinatý pozemok a ideálne umiestnenie priamo pri začiatku Krupiny naproti pumpe robia z tejto budovy vynikajúcu investíciu. Dom je možné upraviť a využívať ho aj ako rodinný dom s veľkou záhradou a pozemkom. Nezmeškajte túto príležitosť a pridajte sa k tým, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie a bývanie v jednej budove. Pre viac informácii nás konktatkujte na tel. č. alebo na mailovej adrese Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto unikátnej nehnuteľnosti.
PODPIVNIČENÝ OBJEKT NA PODNIKANIE - MESTISKO
Hľadáte priestory pre vaše podnikanie, alebo máte developerske ambície? Ak hľadáte vhodný objekt pre Vašu budúcu prevádzku, výrobný či skladový priestor, prípadne e-shop, tak to je ponuka práve pre Vás. V exkluzívnom zastúpení ponúkame objekt, ktorý je predurčený na podnikanie a realizáciu podľa Vašich predstav. Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej časti obce Mestisko, len 5 kilometrov od mesta Svidník. V minulosti slúžila ako predajňa potravín a pohostinstvo. Budova má rozlohu 324m2 a je v pôvodnom stave. Je postavená na pozemku s výmerou 13 árov. Vykurovanie je tuhým palivom. Pre ohrev vody sa používal elektrický bojler. Z prednej strany budovy sú 2 samostatné vstupy (osobitne do potravín a pohostinstva). Takže tento objekt môžete využívať na bývanie spojené s podnikaním. Určite oceníte aj terasu, na ktorej sa dá grilovať, alebo posedieť o zákazníkmi, alebo s priateľmi v letných dňoch. V budove je priestranná chodba, 3 veľké miestnosti, 2x WC. V zadnej časti sú ďalšie miestnosti, WC pre personál a skladové priestory. Na zadný dvor vedie prístupová cesta, kde sú 2 vstupy určené pre zásobovanie. Je tam výborné miesto pre altánok a oddych v súkromí mimo cesty. K budove patrí menšia prístavba, ktorá môže slúžiť ako sklad. Na pozemku je studňa aj žumpa. Ak vás zaujala tato ponuka a mate chuť podnikať, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Výhody: • Výborná lokalita • Priestor na podnikanie • Pozemok s rozlohou 1311m2 • Blízkosť mesta Svidník • Prístupová cesta • Dostupnosť inžinierskych sieti Úžitková plocha: 324 m² Celková plocha: 1311 m² Počet poschodí: 1 Vybavenosť: dlažba, príslušenstvo, studňa, žumpa Kontakt: Michal Farkaš Email: farkas@ Tel.: 0907 32 00 31 Nehnuteľnosť ID: SK088
TOPOĽNÍKY – RODINNÝ DOM NA PREDAJ S MOŽNOSŤOU AJ NA PODNIKAN
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedené Obec: Topoľníky Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s možnosťou aj na podnikanie v centre obci Topoľníky, ktorá môže byť dobrá investícia. Ako na vizualizácií vidieť z Nehnuteľnosti sa dá vytvoriť 6 apartmánový rodinný dom s kaviarňou. Je plne vhodné na bývanie aj pre rodinu s deťmi. Na pozemku sa nachádza aj garáž. Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom, kvôli tomu je možné kúpiť aj na hypotéku. PREDNÁ ČASŤ Po vstupe do rodinného domu sa ocitneme v predsieni, odkiaľ je vstup do obývačky s veľkými oknami. Svetlá obývacia izba je srdcou rodinného domu, odkiaľ je vstup do ďaľšej izby, do kuchyne so špajzou, a odtiaľ sú schody na poschodie. Na prízemí je ešte jedna miestnosť, krorú je možné prerobiť na záchod. Na poschodí sú dve izby, dávnejšia prerobená kúpeľňa a dve terasy. Prvá časť domu bola prerobená pred dvoma rokmi, kde boli vymenené okná na plastové, podlaha na plávajúcu podlahu, strecha bola izolovaná a plynový kotol bol vymenený. Predná časť je už napojená na kanalizáciu. ZADNÁ ČASŤ Táto časť tvorí oddelenú jednotku, má vlastný vchod, vlastnú žumpu, vlastný elektromer a vlastný kotol. Zadná časť je ešte v pôvodnom stave. Táto časť by bola vhodná na podnikanie, v minulosti bola používaná na cukrársku výrobu, ale ponúka aj iné možnosti podnikania. POZEMOK rovinatý oplotený výmera: 1 636 m2 vpredu zámková dlažba Rodinný dom sa dá odkúpiť aj menším pozemkom. OKOLIE V obci Topoľníky je dobré občianske vybavenie - potraviny, drogérie, kaderníctvo, kvetinárstvo, autoservis, škola, škôlka. V obci nachádzajú reštaurácie, ale aj zrekonštruované termálne kúpalisko, futbalové ihrisko a športová hala. Oproti rodinnému domu sa nachádza útulný park. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre vytvorenie apartmánov, kaviarne, ale aj na podnikanie v zadnej časti budovy. Predná časť je ihneď obývateľná, vyhovuje aj pre väčšiu rodinu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 320 m2 Plocha pozemku: 1636 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie