bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 3 + 3 izbový RD v centre Pezinka po kompletnej…

Kategória: Domy

Na predaj 3 + 3 izbový RD v centre Pezinka po kompletnej rekonštrukcii

Popis: Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný, celý podpivničený rodinný dom na Mýtnej ulici v Pezinku.

Dom je po kompletnej rekonštrukcii obytnej časti v roku 2020: vymenené rozvody vody, nová elektroinštalácia, nová kanalizácia, nové podlahy, omietky, nová kuchynská linka a spotrebiče, nový kondenzačný kotol zn. Vaillant. Kúrenie je kombinované – elektrické podlahové a plynové kúrenie cez výhrevné telesá/radiátory. Nová brána s predprípravou na elektrické otváranie, nová zámková dlažba.

V roku 2023 prebehla kompletná rekonštrukcia pivnice: omietky, elektroinštalácia, podlahy, nové osvetlenie, kuchynská linka, kúpeľňa, toaleta – aktuálne sa využíva ako kancelárske účely. Možnosť využívať aj na plnohodnotné bývanie.

V celom dome je počítačová sieť, pripravené na smarthome.

Strecha a plastové okná boli menené v roku 2010.

Rodinný dom je celý podpivničený s plochou spolu cca 170 m2.

Mesačné náklady na dom sú cca 240 €

Dispozícia:
Veranda, vstupná chodba, toaleta spojená s kúpeľňou (sprchový kút), kuchyňa spojená s obývačkou (teraz využívaná ako jedáleň), rodičovská izba, samostatná izba.
Spodné podlažie: vstupná chodba, kúpeľňa spojená s toaletou, 2 samostatné izby, kuchyňa, technická miestnosť.
Súčasťou predaja domu sú aj dve garáže, s možnosťou parkovania aj pred domom. Zadná časť záhrady domu nie je upravená, nový majiteľ si ju môže dokončiť podľa vlastných predstáv – je tu možná aj výstavba RD podľa vydaného UPI.

Mesto Pezinok sa nachádza iba cca 15 km od Bratislavy v údolí Malých Karpát. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako zdravotné strediská, lekárne, materské školy, základné školy, stredné školy, obchodné reťazce, reštaurácie, trhovisko.
Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený autobusovou a aj vlakovou dopravou.
Veľkým plusom bývania v Pezinku je okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku a blízka dostupnosť do Modry, Senca ako aj Trnavy.

Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni.
Dohoda na cene možná!

Bc. Simona Pániková

✉ s.panikova@
Počet izieb: 6.izbový
Celková úžitková plocha m2: 200
Plocha obytnej časti m2: 170
Výmera pozemku m2: 371
Zastavaná plocha m2: 120
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Tehla+Kváder
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno
Skolaudovaný v roku: 1961
Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa,Internet
Kúrenie: Elektrické,Plynové,Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
F
Na predaj 3 + 3 izbový RD v centre Pezinka po kompletnej…
Podobné inzeráty
Exkluzivne na PREDAJ Rodinný dom Pezinok
Ponúkame na PREDAJ exkluzívne starší rodinný dom v lukratívnej lokalite Pezinka – Nerudová ulica Rozloha domu 120 m2 + Pivnica /schody priamo do domu/ 85m2 + Povala /možnosť zobytniť / 110m2 Pozemok o rozlohe 664 m2 VÝHODY + Jena s TOP lokalít v Pezinku + Ľahko prerobiť podľa vlastných predstáv + Zdravá poctivá stavba + Veľký pozemok so súkromím + Garáž samostatne stojaca + izbička VIRTUÁLNA OBHLIADKA: na vyžiadanie. Rodinný dom má 35 rokov a je kompletne zdravý a nepoškodený, kvalitne dokončený, aby nový majiteľ si ho mohol prerobiť podľa vlastných predstáv . Dispozícia domu umožňuje veľké množstvo kombinácii prerábky. Od jednoduchej kde stačí vymaľovať až po prerobenie na dvojpodlažný s obrovskou pivnicou s rozlohou cca 310m2 . DISPOZÍCIE Cez prekrytú verandu sa dostaneme do predsiene kde sa nachádza WC a dvere za ktorými je schodisko na povalu. Následne prejdeme do chodby odkiaľ je vstup do izieb kúpeľne špajze ,kuchyne ale aj schody dole do pivnice LOKALITA Nerudová ulica sa nachádza na juhu Pezinka kde je najlepšia vybavenosť . V blízkosti sú potraviny Tesco Lidl, lekáreň, pošta, bankomat . V bezprostrednej blízkosti sú tiež materské školy cca 30 m, , základné a aj stredné školy cca 100m. Zdravotnícke zariadenia v meste aj v blízkosti sú tiež zabezpečené, neďaleko sa nachádza aj nemocnica. Príjemné posedenie v centre Pezinka zabezpečia kaviarne, reštaurácie a samozrejme vynikajúce vinárne. Dom sa nachádza na ulici ktorá sa nevyužíva ako hlavný ťah, ale na hlavnú cestu smer BA je to cca 100m. Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút. V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus) PARKOVANIE Priamo na dvore pri dome za bránou 2x parkovacie státia a garáž. CENA V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE! *** Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti. AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky. Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 130m² Obytná plocha: 204m² Rozloha pozemku: 667m² Úžitková plocha: 204m² Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejn
PREDAJ->5i rodinný dom v pôvodnom stave, 385m2, centrum...
TUreality v zastúpení klienta ponúka na predaj pôvodný rodinný dom centre Pezinka. Zastavaná plocha domu je 142m2, celková rozloha pozemku je 385m2. Rodinný dom je v pôvodnom, no udržiavanom stave, je celý podpivničený. Parkovanie je zabezpečené na ulici pred domom, alebo na dvore RD. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + tichá lokalita v centre miesta + staršia, no kvalitná stavba, nová strecha + bezproblémové parkovanie + priestranný dvor + priestorná a suchá pivnica - náklady spojené s nehnuteľnosťou v pôvodnom stave DOM: = jednopodlažný 5i rodinný dom napojený na všetky inžinierske siete = zastavaná plocha 142m2 = nová sedlová škridlová strecha, zvislé nosné konštrukcie z tehly = podlahy s kvalitnými drevenými parketami a kobercami, v kuchyni, kúpeľni a WC dlažba = kúrenie plynový kotol napojený na radiátory = ohrev teplej vody plynovým kotlom = energetický certifikát nebol predložený DISPOZÍCIA: - vstupná hala - kúpeľňa s vaňou a WC - kuchyňa s kombinovaným sporákom a špajzou - priestranná obývačka - 4 ďalšie izby - Pivnica: technická miestnosť a ďalšie 3 miestnosti OKOLIE: Okresné mesto Pezinok má veľmi dobré napojenie železnicou aj autobusom na Trnavu aj Bratislavu. Od domu je železničná stanica aj autobusová zastávka vzdialená 8min. chôdzou. V meste sa nachádzajú v pešej dostupnosti základné školy, materské školy, pošta, potraviny a kompletná občianska vybavenosť. V okolí možnosť športovania vo vinohradoch (cyklistika, beh) ako aj v horách, lyžovanie na Pezinskej babe, alebo Zochovej chate. Pezinok je známym vinohradníckym mestom, čo sa odzrkadľuje kultúrnymi akciami ako aj ponukou tradičných vín či gurmánskych jedál. NÁŠ NÁZOR: Pôvodný, kvalitný rodinný dom s novou strechou v srdci Pezinka v tichom prostredí. CENA: 293.500 .- € K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: cech@ call centrum: +421 41 3217800
ZNÍŽENÁ CENA -> 5i rodinný dom, pôvodný stav, 407m2,...
TUreality v zastúpení klienta ponúka na predaj pôvodný rodinný dom centre Pezinka. Zastavaná plocha domu je 168m2, celková rozloha pozemku je 407m2. Rodinný dom je v pôvodnom, no udržiavanom stave, polovica domu je podpivničená. Parkovanie je zabezpečené na ulici pred domom, alebo na dvore RD. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + tichá lokalita v centre miesta + staršia, no kvalitná stavba, nová strecha + bezproblémové parkovanie + priestranný dvor + priestorná a suchá pivnica - náklady spojené s nehnuteľnosťou v pôvodnom stave - puklina na vonkajšej stene, odporúčame posúdenie statikom DOM: = jednopodlažný 5i rodinný dom napojený na všetky inžinierske siete = zastavaná plocha 168m2 = nová sedlová škridlová strecha, zvislé nosné konštrukcie z tehly = podlahy s kvalitnými drevenými parketami a kobercami, v kuchyni, kúpeľni a WC dlažba = kúrenie novým plynovým kotlom Vaillant napojeným na radiátory = ohrev teplej vody plynovým kotlom = energetický certifikát nebol predložený DISPOZÍCIA: > NP1: - vstupná hala - kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatným WC - kuchyňa s kombinovaným sporákom a špajzou - priestranná obývačka - 4 veľké a priestranné izby - priestranná veranda > Pivnica: - technická miestnosť a ďalšie 3 miestnosti OKOLIE: Okresné mesto Pezinok má veľmi dobré napojenie železnicou aj autobusom na Trnavu aj Bratislavu. Od domu je železničná stanica aj autobusová zastávka vzdialená 8min. chôdzou. V meste sa nachádzajú v pešej dostupnosti základné školy, materské školy, pošta, potraviny a kompletná občianska vybavenosť. V okolí možnosť športovania vo vinohradoch (cyklistika, beh) ako aj v horách, lyžovanie na Pezinskej babe, alebo Zochovej chate. Pezinok je známym vinohradníckym mestom, čo sa odzrkadľuje kultúrnymi akciami ako aj ponukou tradičných vín či gurmánskych jedál. NÁŠ NÁZOR: Pôvodný, kvalitný rodinný dom s novou strechou v srdci Pezinka v tichom prostredí. CENA: 305.000 .- € K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: cech@ alebo call centrum: +421 41 3217800
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača VEĽKONOČNÁ AKCIA PRI REZERVÁCII ZĽAVA 5 000,-EUR Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
Zariadený 4i rodinný dom v lukratívnej lokalite Pezinka
Ponúkame Vám na predaj  nový 4 izbový rodinný dom v lukratívnej lokalite Pezinka - Pánsky chodník na ulici Jamnických s krásnym výhľadom na Karpaty. Rodinný dom v dvojdome má 6 rokov a je zabývaný, nadštandardne dokončený, aby nový majiteľ nemusel mimo presťahovania nič riešiť. Interiér domu bol realizovaný na mieru a navrhnutý dizajnérom, kompletne prerobený vrátane kúpeľní a podláh približne pred 2 rokmi. Dom sa predáva kompletne zariadený nábytkom (interiér/exteriér) a spotrebičmi - TV, kuchynská linka vrátane všetkých potrebných vstavaných spotrebičov. Okolo domu je upravená záhrada s automatickým zavlažovaním a osvetlením, vyvýšené záhony, vzadu na pozemku sa nachádza priestor na umiestnenie bazéna (elektrické prípojky, upravený terén). Vstup na priestrannú terasu je z obývačky, terasa je prestrašená a celá uzatvárateľná presklenými tabuľami. Vpredu na pozemku je garáž s bránou na elektrické ovládanie. Parkovanie je možné aj pred rodinným domom, k dispozícii sú dve parkovacie miesta. Rozloha rodinného domu je 100 m2 a rozloha pozemku je 320m2, zastavaná plocha je 62m2. Rodinný dom je napojení na všetky inžinierske siete, taktiež alarm s video vrátnikom a detektory dymu. Vykurovanie plynové, zabezpečujú radiátory. Prípadne elektrické vykurovanie je možné cez klimatizačné jednotky. V obývačke sa nachádza vstavaný krb na drevo/brikety. Ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu. DISPOZÍCIA: Prízemie: - vstupná chodba - technická miestnosť - kúpeľňa so sprch. kútom - obývacia izba spojená s kuchyňou - zimná záhrada 1. Poschodie: - chodba - kúpeľňa s vaňou - detská izba s balkónom - pracovňa - spálňa LOKALITA Okolie ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť, v blízkosti sú potraviny, lekáreň, pošta, iba o ulicu ďalej sa nachádza letné kúpalisko. V blízkosti sú tiež materské školy, základné a aj stredné školy. Zdravotnícke zariadenia v meste aj v blízkosti sú tiež zabezpečené. Cena nehnuteľnosti je 459000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK.
Rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, Hriňová_Vrchslatina
KOMFORTNÝ TROJIZBOVÝ RODINNÝ DOM PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII S INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM SITUOVANÝ NA ROZĽAHLOM POZEMKU V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ JEDINEČNEJ HORSKEJ OSADY VRCHSLATINA, IDEÁLNY NA REKREÁCIU ČI PODNIKANIE V AGROSEKTORE, NACHÁDZAJÚCI SA 11 KM SEVEROVÝCHODNE OD MESTA HRIŇOVÁ. Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný jednopodlažný 3-izbový rodinný dom v stave holodomu so samostatnou stavbou (letná kuchyňa) tiež po kompletnej rekonštrukcii a novou garážou s altánkom, nachádzajúci sa v rázovitom hriňovskom laze Vrchslatina, na úpätí chránenej krajinnej oblasti Poľana, medzi mestami Hriňová a Čierny Balog (okres Detva). POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Úžitková plocha tehlovej stavby z druhej polovice 20.storočia je cca 93m2. Dom je čiastočne podpivničený a má veľký neobytný podkrovný priestor (cca 70m2). Celková výmera juhovýchodne orientovaného pozemku s krásnymi výhľadmi na okolité lesy je 5 316m2. Časť pozemku okolo stavieb je oplotená plotom s podhrabovými betónovými doskami. Stavby sú situované na rovinatej plošine na kopci a je k nim dobrý prístup s miestnej asfaltovej komunikácie. Rodinný dom prešiel od roku 2014 rozsiahlou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nová fasáda, nová pokrývka strechy, nové rozvody inžinierskych sietí, plastové okná, vnútorné zateplenie domu, drevené podhľady obytných miestností, drevené obklady stien v hale, stierky, nová deka, nové pivničné priestory, izolácia múrov domu, drenáž, nová žumpa. Nakoľko rodinný dom je v stave holodomu, bude potrebné dokončiť finálne interiérové úpravy - podlahy, dvere, obklady a sanity v kúpeľni, kuchynská linka a kúrenie. Rodinný dom má 2 nové komíny, vykurovanie je pripravené na využitie krbu aj pece. Stavba je napojená na elektrinu a vodovod, odpad je odvádzaný do žumpy (8m3) na pozemku. Pri vstupe do domu na južnej strane sa nachádza pekná samostatná murovaná stavba s podkrovným priestorom a dvoma prízemnými miestnosťami – letná kuchynka + sklad, ktorá v rovnakom období ako rodinný dom prešla kompletnou rekonštrukciou. V letnej kuchynke sú pripravené prípojky na inštaláciu kuchynskej linky, kúrenie je riešené sporákom na pevné palivo. Pri vstupe na dvor domu zaujme veľká drevená stavba, v ktorej sa nachádza garáž o veľkosti takmer 23m2 a prístrešok o veľkosti 21m2. DISPOZÍCIA DOMU: Dom je prakticky dispozične riešený. Hlavný vstup je umiestnený z južnej strany cez krytý vchod. Do všetkých obytných miestností sa vstupuje z haly, ako aj do pivničného a podkrovného priestoru. Dom pozostáva z 3 izieb, veľkej kuchyne s jedálňou a kúpeľne spojenej s WC. Pivničný priestor je rozdelený na dve časti, podkrovný priestor je otvorený a má vysoký strop. Do podkrovia sa vstupuje vysúvacím schodiskom a dal by sa tam urobiť veľmi pekný priestranný obytný priestor. Viac info na: