bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 3 izb. RD vo Veľkom Mederi na ul. Ľ. Štúra

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj 3 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi na ulici Ľ. Kossútha. Dom sa nachádza na 7,44 árovom pozemku na rohu ulici, čo umožňuje prístup na pozemok z dvoch strán. Svojou konštrukciou z pálených tehál a jedinečným charakterom z 70-tych rokov ponúka výnimočný potenciál.

Zastavaná plocha domu je 112 m2, čo zaručuje dostatočný priestor pre pohodlné bývanie. Dom je čiastočne podpivničený a disponuje manzartnou strechou, ktorá momentálne čaká na Vašu predstavivosť a využitie.

Prízemie domu ponúka dve útulné spálne, veľkú obývačku s kuchynským kútom a moderne vybavenú kúpeľňu s WC. Hoci rekonštrukcia domu bola postupne realizovaná, stále máte možnosť pridať osobný dotyk a dokončiť ju podľa vlastných predstáv. Už boli vykonané významné zlepšenia vrátane výmeny strechy, plastových okien, vchodových dverí, vykurovacieho systému, elektrických rozvodov, vodovodných a kanalizačných potrubí.
V obývačke Vás očakáva funkčná krbová vložka, ktorá len čaká na dokončenie zabudovania.

Pre vaše pohodlie a potreby je za domom k dispozícii veľká garáž so zastavanou plochou 99m2. Táto garáž má nadstavbu, ktorá môže slúžiť ako apartmán, bytová jednotka alebo dokonca miestnosť pre vaše hobby a kreatívne aktivity.

Tento úžasný rodinný dom je dostupný za veľmi lákavú cenu 139.990,- Euro vrátane všetkých výdavkov s prevodom vlastníckych práv. Ak by ste mali potrebu, sme pripravení Vám pomôcť s vybavením hypotekárneho úveru za najvýhodnejších podmienok na trhu.

Neváhajte a kontaktujte ma čo najskôr na telefónnom čísle: alebo napíšte e-mail na adresu Toto je skvelá príležitosť, ktorú by ste nemali premeškať!
Na predaj 3 izb. RD vo Veľkom Mederi na ul. Ľ. Štúra
Podobné inzeráty
Na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi Znížená cena
Tento 4-izbový rodinný dom vo Veľkom Mederi je výbornou investíciou do vášho budúceho bývania. Sú tu niektoré faktory, ktoré môžete zdôrazniť, aby ste rozhodli o kúpu tohto domu: 1. Výhodná lokalita: Dom sa nachádza vo veľmi kľudnej časti mesta na ulici s obmedzeným prejazdom. Táto lokalita poskytuje tiché a bezpečné bývanie, čo je ideálne pre rodiny alebo ľudí, ktorí uprednostňujú pokojné prostredie. 2. Možnosti rekonštrukcie: Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave, čo poskytuje novým majiteľom vynikajúcu príležitosť prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. S možnosťou rekonštrukcie môže nový majiteľ vytvoriť priestor presne podľa svojich potrieb a vkusu. 3. Komfort a vybavenie: Dom je vybavený všetkými potrebnými inžinierskymi sieťami, vrátane plynu pre kúrenie a kombinovanej prípravy teplej vody. Prítomnosť klimatizácie na poschodí prispieva k pohodli v horúcich letných mesiacoch. Plastové okná a moderné vchodové dvere sú už inštalované, čo prispieva k energetickému úspore. Pozemok s výmerou 774m2 je tiež optimálne veľký, dáva priestor pre rôzne aktivity. 4. Praktická dispozícia: Dom disponuje praktickou dispozíciou s kuchyňou, obývačkou, kúpeľňou a toaletou na prízemí. Na poschodí sa nachádzajú tri izby a ďalšia toaleta. Polovica domu je podpivničená, čo poskytuje dostatok úložného priestoru. Dve garáže sú ideálne pre ochranu vozidiel. 5. Blízkosť vybavenosti: V blízkosti domu sa nachádza detské ihrisko, potraviny, mäsiarstvo, reštaurácia a zmrzlináreň, čo znamená, že všetko, čo potrebujete, je len na krátku prechádzku od vášho nového domova. Termálne kúpalisko je tiež v dosahu, čo poskytuje možnosť relaxácie a oddychu. 6. Finančné možnosti: Cena domu je atraktívna, s možnosťou získania financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ak potenciálni kupujúci majú záujem o financovanie z hypotekárneho úveru, vieme Vám pomôcť s vybavovaním úveru za najlepších podmienok na trhu. Cena domu je iba 99.990,-€, alebo 450,- € mesačne pri financovaní z hypotekárneho úveru. Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte ma kontaktovať. Som tu, aby som vám pomohol s akýmkoľvek ďalším informáciami alebo otázkami, a môžem vám tiež pomôcť s vybavením financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru s najvýhodnejšími podmienkami na trhu. Pre ďalšie informácie ma môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu na dvorak.zoltan@ alebo telefonicky na čísle . Som pripravený vám poskytnúť ďalšie podrobnosti a zorganizovať prehliadku tejto atraktívnej nehnuteľnosti vo Veľkom Mederi. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na kúpu rodinného domu so všetkým potrebným pre pohodlné a kvalitné bývanie.
ZNÍŽENÁ CENA  Rodinná vila vo VEĽKOM MEDERI
JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinnú vilu vo Veľkom Mederi za skvelú cenu: Plocha pozemku: 816 m2 Stav: pôvodný stav (Rozsiahla rekonštrukcia prebehla pred cca 20 rokmi - nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia a kanalizácia) DISPOZĆIA: Vila má 3 podlažia, samostatná kotolňa, po obvode prvého poschodia priestranná terasa, 11 miestností so samostatným vchodom (cca 4 x 5 m2), na každom podlaží samostatná kúpeľňa s vaňou a WC, izby v podkroví obložené tatranským profilom, ostatné priestory a chodby, ako aj celá terasa vydláždené keramickou dlažbou Vila sa bude predávať so zariadením, tak ako je na fotkách: aktuálne kompletné zariadenie ako jednoduchý turistický štandard, v každej izbe okrem nábytkových zostáv a lôžok farebný TV + káblová televízia. 9 izieb, aktuálne 24 lôžok, na 1. poschodí priestranná, komplexne vybavená kuchyňa s elektro- a plyno-spotrebičmi + komora na uskladnenie potravín, na 2. poschodí okrem izieb spoločenská miestnosť so zariadením jedálne, možnosť prevádzkovania baru, letné posedenie na krytých terasách a pod arkádami. Na prízemí zariadená kancelária – recepcia s telefónom, priamy vstup do záhrady. LOKALITA: Penzión sa nachádza v tichom prostredí, len 15 minút chôdze od aquaparku a centra mesta, ako súčasť ulicovej zástavby, ktorá vedie priamo ku kúpeľnému areálu. Vo Veľkom Mederi nájdete širokú občiansku vybavenosť: - Lidl, Tesco - kaviarne, reštaurácie - lekáreň - potraviny, rýchle občerstvenie, atď. VÝHODY: - tiché prostredie, obchody, cykloturistika. ubytovanie, penzióny, pekný a veľký pozemok, kúpele, Celková cena 1 € zahŕňa: -províziu pre RK, právny servis - v cene -vyhotovenie znaleckého posudku - v cene -poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene -podpisy vyhotovené u autorizovaného advokáta - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Ladislav Jadroň: -telefonicky: -mailom: jadron@ -pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi Znížená cena
Ponúkame na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi na Zelenej ulici. Dom sa nachádza na 5,72 árovom pozemku. Jedná sa o poschodový, čiastočne podpivničený dom v pôvodnom stave, ktorý bol postavený na začiatku 80-ých rokoch. Strecha je plochá, nezatieka, steny sú suché, budova je bez statických chýb. Všetky IS sú zavedené, odpadová voda je odvedená do kanalizácie. Kúrenie je ústredné na plyn a na tuhé palivo. Na prípravu teplej vody slúži el. bojler. Cena: 115.000,- Euro vrátane všetkých výdavkov okolo prevodu vlastníckych práv. Financovanie je možné aj z hypotekárneho úveru, ktorú bezplatne vybavíme za najvýhodnejších podmienok na trhu. Ďalšie info: dvorak.zoltan@, alebo .
Ponúkam na predaj čiastočne rekonštruovaný 5 izb. rodinný do
Ponúkam na predaj 5 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi, blízko k termálnemu kúpalisku. Dom bol postavený zo spálených tehál a kolaudovaný bol v roku 1985. Zastavaná plocha je 168 m2. Rodinný dom je postavený na 14 árovom pozemku. Dom je čiastočne prerobený, na prízemí nájdeme dvojgaráž a predsieň. Na poschodí nájdeme kuchyňu, obývačku, jedáleň, spálňu, a detskú izbu. Vchodové dvere a predné okná sú pôvodné, bočné a zadné okná sú vymenené na plastové. Zavedená je elektrina, voda a plyn, odpadová rúra je napojená na mestskú kanalizáciu. Dom so svojimi vlastnosťami a umiestnením (blízkosť kúpaliska) dáva možnosť (aj) podnikania v oblasti ubytovania pre turistov. Na pozemku je aj vedľajšia budova, kde je letná kuchyňa, komora, hospodárska budova a celá je podpivničená. Zastavaná plocha je 42m2. K domu aj patrí 8,5 árová záhrada. Cena domu: 213.000 Eur. Kúpa je možná aj na hypotekárny úver, ktorý vybavíme za Vás. Bližšie informácie na telefónnom čísle: alebo e-mail: mikolai.bela@
Predám na SKOK od prírody 3-izb.NOVOSTAVBU
Na domovskej stránke DirectReal pod ID:166469 nájdete 40 fotografii tejto nehnuteľnosti vrátane jej pôdorysu a okolia. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj zateplenú tehlovú novostavbu 3-izb. rodinného domu na pozemku 911 m2 v pokojnej lokalite v Kolárove s teraskou s výhľadom do záhrady... Dom má nasledovné miestnosti: závetrie, zádverie, chodba, kuchyňa spojená s priestrannou obývačkou s východom na terasu, 2 ďalśie izby, kúpeľňa, samostatné WC, technická miestnosť. Na podlahách je dlažba alebo plávajúca podlaha, a to podľa typu a charakteru miestnosti. Vchodové dvere do domu a okná sú plastové s izolačným trojsklom. Stropy sú obložené sádrokartónom. V dome je elektrické podlahové vykurovanie a alternatívne sa ráta aj s kúrením na tuhé palivo. Už je predpríprava na KRB. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Sanita, elektrické vypínače a zásuvky v triede štandard sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti. Na dvore sa nachádza terasa. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, obecnú vodu a verejnú kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza aj pôvodná studňa, ktorú treba zrepasovať. Prípojka zemného plynu sa nachádza na pozemku. V Kolárove sa nachádza vyhľadávaná turistická atrakcia Vodný mlyn s prístupom po najdlhšom (86m) krytom drevenom moste v Európe. V meste Kolárovo je veľmi dobrá občianska vybavenosť a zaujme aj rybárov, nakoľko je tu viac možností rybolovu priamo vo vodách v meste aj v jeho okolí. Popri rieke Váh, na okraji mesta je vybudovaná cyklotrasa, ktorá vedie z Komoče cez Kolárovo do okresného mesta Komárno a je napojená na európsku cyklomagistrálu Eurovelo 6. Piesková pláž na oddych je vytvorená priamo na okraji mesta Kolárovo, na brehu rieky Váh. V dostupnej vzdialenosti nájdete aj kúpaliská v Nesvadoch,vo Veľkom Mederi, Dunajskej Strede,Komárne, Patinciach... Do NOVÉHO kúpaliska v susednom mestečku Nesvady sa dostanete cca 7 min. autom a 15 min. bicyklom a približne za ten istý čas sa dostanete aj do druhej susednej obce Komoča, kde nájdete známu pieskovú pláž a camping, taktiež pri rieke Váh, kde sa konajú rôzne festivaly. V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ... Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti na úver rada Vám poradím aj v tomto smere...
Na predaj rodinný dom vo Veľkom Mederi
Máte radi mesto, no zároveň chcete kľud a pokoj v okolí svojho domu? Radi navštevujete termálne kúpaliská s rôznymi atrakciami? Chcete bývať v dome, kde netreba investovať do rekonštrukcie? Mali by ste chuť podnikať priamo v dome ? Odpovedali ste na všetky otázky áno? Tak čítajte ďalej :) Ponúkam na predaj rodinný dom v srdci termálneho mesta, s bohatou návštevnosťou turistov a to priamo vo Veľkom Meder, v tichej ulici, približne len 2km od termálneho kúpaliska. Dom stojí na pozemku o rozlohe 394m2, jeho zastavaná plocha je 160m2 a úžitková približne 210m2. Kolaudovaný bol v roku 1990 a postavený z kvádrov. Dom je svojou dispozíciou trošku atypický : vstupná priestranná chodba, kde sa nachádza šatník na odkladanie kabátov, toaleta, práčovňa so vstavanou roll-door skriňou, odtiaľto sa ďalej ide na medziposchodie, kde sa nachádza kuchyňa so vstavanou kuchynskou linkou, spotrebičmi ako plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadov a špajza, priestranná svetlá jedáleň, odkiaľ je východ na terasu a dostatočne veľká obývacia miestnosť s kachalami, ktoré Vám v zimných mesiacoch zohrejú telo aj dušu poschodie disponuje 2 nepriechodnými izbami, jednou menšou izbou vhodnou na pracovňu a kompletne zrekonštruovanou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom a toaletou pod domom sa nachádza suterén s vlastným vstupom aj z vonku, ktorý bol v minulosti využívaný na prenájom turistom, ktorý zavítali do tohto mesta sa zrekreovať nachádzajú sa tam 2 izby, momentálne sa v jednej izbe nachádza posilovňa  v druhej sauna, kotolňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Kompletne bolo vymenené celé kúrenie aj s kotlom a radiátormi, drevené okná, drevené parkety, horná kúpeľňa, kuchyňa. Dom bol zateplený 5cm polystyrénom. Nachádza sa tu aj garáž s elektrickou bránou a vstupom priamo do domu. Pozemok je krásne upravený, oplotený, s kovanou bránou a  nachádzajú sa tu ovocné aj okrasné stromy, kvetiny, kríky. Na terase si užijete slniečko skoro celý deň a preto sú tam namontované dve markízy , keď už opalovania budete mať dosť. Výhodou tohto domu je poloha, ako som už spomínala Veľký Meder je termálne mestečko s dosť veľkou návštevnosťou turistov a keďže tento dom disponuje suterénom, ktorá má vlastný vchod zo záhrady, bolo by hriech to nevyužiť a nezačať podnikať :) Okrem tohto má mnoho iného, boli robené väčšie rekonštrukcie, ktoré vy už nemusíte riešiť a bude to potrebovať možno len pár kozmetických úprav. Táto nehnuteľnosť má naozaj potenciál! Zaujal aj Vás ? Neváhajte a kontaktujte ma ešte dnes a rada Vám pomôžem nájsť nielen Váš DOM ale aj Váš DOMOV ! Teším sa na stretnutie s Vami! Priamy kontakt maklér