bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ - 3 izbák - pôvodný stav - vežiak - Wuppertálska -

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Wuppertálska
Obec: Košice-Sídlisko KVP

NA PREDAJ - 3 izbový byt v pôvodnom stave v práve rekonštruovanom vežiaku na Wuppertálskej ulici.
Fantastický výhľad sa Vám naskytne z 12.-eho poschodia tohto rozľahlého bytu - vypovedá o ňom jeho rozloha - 77 m2. 
Jeho výhodou je zväčšená úžitková plocha o šatník, čo nenájdete v žiadnom inom byte tohto bytového domu, iba tu, na poslednom 12.-om poschodí. Mýtus o tom, že posledné poschodia nie sú žiadané je už dávno zbúraný tým, že dnešné paneláky sú už zateplené, vynovené, zrekonštruované, vrátane strechy.
Na každom podlaží sa nachádzajú 4 byty, na spoločnej chodbe nájdete kumbály k jednotlivým bytom. Sú oddelené dverami, končiace spoločným balkónom. Výťahy sú tu dva - osobný i nákladný.
Tento bytový dom sa práve začal rekonštruovať (pôvodne z r. 1986), čo však nesúvisí so zvýšením mesačných nákladov na bývanie ani po prestavbe. Byt bude k dispozícii od júla tohto roku, kedy sa predpokladá ukončenie rekonštrukcie spoločných priestorov (aktuálne prebieha výmena výťahov), takže sa môžete nasťahovať rovno do nového! Už len zrekonštruovať ten Váš :-)
Takže ak znesiete výšku 12.-eho poschodia, neváhajte a zvážte našu ponuku:
Dispozícia:
po vstupe do bytu Vás privíta obdĺžniková chodba. Hneď vpravo máte velikánsky šatník o rozlohe 5,51 m2. Na pravej strane nasleduje kúpeľňa a samostatná toaleta. Oproti nim po ľavej strane chodby sú situované 2 izby, do každej z nich sa vchádza z chodby, takže benefit nepriechodných izieb je tu zaručený. Obe izby sú identické rozlohou (12,18 m2), líšia sa len tým, že jedna z nich má balkón(3,42 m2) s výhľadom na mesto - východná svetová strana - na tú sú orientované všetky 3 izby - vrátane velikánskej obývačky (21,567 m2). Kuchyňa s orientáciou na juh má tvar pravidelného obdĺžnika (8,12 m2).
K bytu prináleží aj pivnica v suteréne.
Sídlisko KVP patrí medzi obľúbené svojou bohatou občianskou vybavenosťou, skvelým prístupom do mesta.
Cena: 154.500 Eur
K dispozícii: od 01.07.2023
Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.
Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: /sluzby.
Zodpovedný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, , Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1.posch.) nájdete:
- realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach
- finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti
- zabezpečíme akékoľvek poistenie
- vinkulácie
- právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy.
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text
NA PREDAJ - 3 izbák - pôvodný stav - vežiak - Wuppertálska -
Podobné inzeráty
Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme by…
Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme byt v Dúbravke Popis: Chcete bývať v tichej lokalite s rýchlou dostupnosťou do mesta, ale aj do prírody. Máme pre vás tento 1-izbák v Dúbravke na ulici Kpt. Jána Rašu, ktorý spĺňa všetky predpoklady. Električkovú a autobusovú zastávku máte od domu 5 minút pešo. Do lesa, ktorý je súčasťou Starej Dúbravky sa dostanete zhruba za 15 minút pešo. Niečo viac o byte Tento byt na 5. poschodí predávame v pôvodnom stave. Ak plánujete, že ho prenájmete, po menších úpravách: doplniť zariadenie, ho môžete začať rovno prenajímať. Byt predávame vyprataný. Ostane v ňom kuchynská linka, sporák, sanita v kúpelni a na WC a vstavané skrine v chodbe. Ak však plánujete rekonštrukciu pre vlastné bývanie, byt vám ponúkne niekoľko alternatív. Útulná a priestranná dvojgarsonka Pôdorys bytu vám ponúka prerábku, ktorej výsledkom bude denná a nočná časť. Z kuchyne si viete urobiť spálňu a obývačku spojiť s kuchyňou. Získate tak dve izby. Plnohodnotný 1-izbák Ak zachováte pôvodný pôdorys, získate plnohodnotnú izbu a vkusnú kuchyňu. Úložný priestor vyrieši chodba Tak ako to vidíte na fotkách a vo virtuálne prehliadke, chodba je dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestila vstavanú skriňa. Ušetrite priestor a obývačku si môžete zariadiť podľa vlastného vkusu. Výhodou je oddelené WC od kúpelne V málometrážnych bytoch nie je štandardom, aby WC bolo zvlášť. Tento byt vám to ponúka. Balkón Súčasťou bytu nie je balkón, ten však supluje spoločný balkón na medzi poschodí, môžete ho využívať tak, ako ostatní susedia. Orientácia Byt má orientáciu na východ, nie je prehriaty, výhľad máte na Kamzík. Bytovka Je to 8-podlažný panelový bytový dom. Na každom poschodí sú 4 byty. Bytovka je kompletne zrekonštruovaná : zateplená fasáda, zrekonštruovaný interiér, vymenené výťahy. S bytom sa predáva aj pivničná kobka. Okolie Dúbravka vám ponúka to, čo máloktorá mestská časť v Bratislave. Blízkosť prírody (Dúbravska hlavica) a vďaka električke aj rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy. Budete bývať v tichej lokalite mimo križovatky. Zároveň sa môžete spoľahnúť, že máte všetky služby po ruke. Obchody, fitka, zdravotné strediská, školy, škôlky, oddychové zóny. Ak hľadáte vhodný byt pre seba, toto je ten správny. Obhliadky Obhliadky sú možné kedykoľvek v týždni po dohode. Radi vám byt ukážeme osobne. Ak máte otázky pokojne píšte, volajte. Tešíme sa na stretnutie. Majte pekný deň. Podlahová plocha m2: 36 Loggia: Nie Výťah: Áno 1x Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 5/9 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 115 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Plynový sporák,Elektrická rúra Kúpelňa: Pôvodná WC: Pôvodné Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V Kúrenie: Ústredné Zateplený dom: Áno Forma vlastní
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam na predaj veľký 2 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul.L. Svobodu. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí pivnica. - celková plocha bytu: 54m2, orientácia: východ - nachádza sa na 0./7.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv - podlaha: dlážkovina, laminátová podlaha - steny: omietky - okná: pôvodné - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - vykurovanie: centrálne, kapilárne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ✅ k dispozícii: DOHODOU Výhody: výborná lokalita na bývanie v prostredí plnom zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, občianska vybavenosť ✅Cena: 74.980,- Eur ☎️ KONTAKT: Peter
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam exkluzívne na predaj veľký 1 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul. Ťačevská. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí murovaná pivnica. - celková plocha bytu: 47m2, orientácia severovýchod - nachádza sa na 2./11.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel, zateplená - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv aj na 1,5 izbový byt - podlaha: dlážkovina - steny: omietky - okná: plastové v celom byte - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - nové spoločné rozvody v šachte - vykurovanie: centrálne, digitálne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - osobný a nákladný výťah - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - nízke náklady na bývanie - k dispozícii: DOHODOU Výhody: vynikajúca lokalita - všade blízko, tiché prostredie plné zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť ✅ k dispozícii: DOHODOU ✅ cena: 73.000 eur - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ☎️ KONTAKT: PETER –
Na predaj 3 - izbový byt, Wuppertálska, Košice - KVP
Na predaj pekný, zrekonštruovaný 3 - izbový byt, Wuppertálska, Košice - KVP. Byt o úžitkovej výmere 62 m2 sa nachádza na 8. poschodí z 8. K bytu patrí aj pivnica a lodžia. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: nová elektroinštalácia v celom byte murované jadro, nové omietky v celom byte, v celom byte boli vyrovnané podlahy, laminátové plávajúce podlahy, plastové okná, nové radiátory, nové obložkové zárubne + dvere s kľučkami, v celom byte znížené stropy sadrokartónom, kúpeľňa: vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, obklady po strop, WC: závesné WC, obklady, dlažba, nová KUCHYNSKÁ LINKA vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi(varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, ), - nové spotrebiče (ešte v záruke), + granitový drez s batériou a nový digestor, oceľové - bezpečnostné dvere Cena 189.999 eur je vrátane provízie rk. Využite naše služby hypotekárneho poradenstva a získajte tak najlepšiu možnú hypotéku na trhu. U nás vybavíte kúpu a financovanie vašej nehnuteľnosti pod jednou strechou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail:
Na predaj 3 - izbový byt, Wuppertálska, Košice - KVP
Na predaj pekný, zrekonštruovaný 3 - izbový byt, ulica Wuppertálska, Košice - KVP. Byt o úžitkovej výmere 62 m2 sa nachádza na 8. poschodí z 8. K bytu patrí aj pivnica a lodžia. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: nová elektroinštalácia v celom byte murované jadro, nové omietky v celom byte, v celom byte boli vyrovnané podlahy, laminátové plávajúce podlahy, plastové okná, nové radiátory, nové obložkové zárubne + dvere s kľučkami, v celom byte znížené stropy sadrokartónom, kúpeľňa: vaňa, umývadlo, sprchovacia zástena, obklad, WC: závesné WC, obklady, dlažba, nová KUCHYNSKÁ LINKA vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi(varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra), - nové spotrebiče (ešte v záruke), + granitový drez s batériou a nový digestor, oceľové - bezpečnostné dvere Cena 169.999 eur je vrátane provízie rk. Využite naše služby hypotekárneho poradenstva a získajte tak najlepšiu možnú hypotéku na trhu. U nás vybavíte kúpu a financovanie vašej nehnuteľnosti pod jednou strechou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail:
REZERVOVANÉ predaj 3 izbový byt na ulici Wuppertálska v pôvo
REZERVOVANÉ Na predaj 3 izbový byt - ulica Wuppertálska v kľudnom zateplenom bytovom dome s výtahom. Byt je v úplne PÔVODNOM STAVE(vrátane pôvodného umakartového jadra) o úžitkovej výmere 62 m2 a nachádza sa na 5/8 p. Dispozícia bytu: predsieň, obývačka, kuchyňa, dve samostatné izby (detská izba a spálňa), WC, kúpeľňa. K bytu patrí aj LODŽIA a PIVINCA. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Cena 169.990 eur vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte kontaktovať prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail: koscelansky@