bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 3-izbový RD s dvojgarážou, pozemkom, bazénom a jaz

Kategória: Domy

IBA U NÁS. Reality na kľúč Vám ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom s dvojgarážou, pozemkom bazénom a jazierkom v Nesvadoch.

Dom
Zastavaná plocha domu je 139m2. Dom je postavený z tehly a zateplený s polystyrénom. Vykurovanie je riešené novým plynovým kotlom a krbom s prieduchmi do izieb. Krb pôsobí veľmi elegantne a vyzdvihne príjemnú atmosféru v rodinnom dome. Veľkou výhodou rodinného domu je, že je možný rovno k nasťahovaniu, bez ďalších investícií. Mesačné náklady sú okolo 150€.

Dispozícia
Dom pozostáva z: predsiene, kúpeľne s vaňou a so sprchovým kútom, 2 izieb, obývacej miestnosti, kuchyne a špajze.

Pozemok
Rozloha celého pozemku je 709m2. Pozemok môžete využiť viacúčelovo, podľa vlastného uváženia. Jeho veľkosť je naozaj veľkorysá. Na pozemku sa nachádza dom, dvojgaráž, záhrada, bazén a jazierko. Prístup k bazénu je vyložený zámkovou dlažbou. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (mestská voda, elektrina a plyn), žumpa a vŕtaná studňa. Pozemok je oplotený a slnečný. Záhrada je pekne upravená ovocnými stromami, tujami, okrasnými kríkmi a nádhernou magnóliou. Ak by ste mali záujem o prístavbu a nadstavbu rodinného domu, všetko je prichystané pre Vás, projekt aj povolenia. Taktiež je tu možnosť veľkej investičnej príležitosti, dva generačné domy alebo 4 bytové jednotky na prenájom. Či už ste starší manželský pár alebo rodina s deťmi, určite je to výborná ponuka pre Vás, nakoľko si viete vybrať vhodnú alternatívu pre Vaše nové bývanie.

Lokalita
Určite oceníte tichú lokalitu rodinného domu, v ktorej budete tráviť čas so svojou rodinou a priateľmi. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko.
Príležitosť
Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku na čísle .

Cena
Cena domu s pozemkom je 180 000€.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti)
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom)
- zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb
- zabezpečenie znaleckého posudku
- prepis dodávateľov energií
- provízia realitnej kancelárie

Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY!

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj 3-izbový RD s dvojgarážou, pozemkom, bazénom a jaz
Podobné inzeráty
Moderné rodinné dvojpodlažné domy s dvojgarážou v Trenčíne
Hľadáte dokonalý dom pre svoju rodinu? Máme pre vás ideálnu ponuku! Predstavujeme vám moderné 4 - izbové rodinné dvojpodlažné domy s dvojgarážou, nachádzajúce sa v prestížnom projekte na ul. Ľ. Stárka v Trenčíne. Výhody projektu: Elegantný dizajn: Naše domy sú navrhnuté s nadčasovým a elegantným dizajnom, ktorý vám poskytne pôsobivý vzhľad a jedinečnú estetiku. Dvojgaráž pre pohodlie: Každý dom je vybavený dvojgarážou, kde si bezstarostne zaparkujete svoje vozidlo a zabezpečíte jeho bezpečnosť. Cez garáž je prechod aj do záhrady. Priestranné interiéry: Naše domy poskytujú dostatok priestoru pre celú rodinu. Obytné miestnosti sú prakticky rozvrhnuté na dennú a nočnú časť. Domy majú 163 m2 úžitkovej plochy. Moderné vybavenie: Všetky domy v disponujú modernými technológiami a vybavením, ktoré vám uľahčia každodenný život. Vonkajšie žalúzie doprajú súkromie a ochránia aj pred priamym slnečným svetlom v lete. Podlahové kúrenie a rekuperácia sa postarajú o prijemný komfort. Poteší aj dvojkomím pre pripojenie vnútorného a vonkajšieho krbu. Kvalita a spoľahlivosť: Sme presvedčení o kvalite našich stavieb a použitých materiálov. Váš dom bude odolný a funkčný dlhé roky. Je postavený z pálenej tehly, kvalitné okná s izolačným trojsklom. Výborná lokalita: Projekt sa nachádza v dobre dostupnej časti Trenčína s blízkosťou zelene a len par minút od centra. Súkromie na pozemku: Váš pozemok je situovaný vzadu za domom, čo vám poskytuje súkromie a kľud. Pozemky majú cca 300m2. Nechajte sa očariť našimi novostavbami a získajte svoj vysnívaný dom s dvojgarážou. Dokončenie výstavby je plánované na jeseň 2023. Zabezpečte si moderné bývanie plné komfortu a štýlu v Trenčíne ešte dnes! Zavolajte mi a dohodnite si obhliadku
LUXUSNÝ DOM s dvoma bytmi, dvojgaráž,  Nižná Šebastová
Spoločnosť Impulz Real a Ing. Oľga Sabolová ponúkajú NA PREDAJ DOM s 2 bytovými jednotkami: 4i mezonet s dvojgarážou a 1i byt, v spoločnom uzatvorenom objekte. CENA: v inzeráte *** luxusný 4i mezonetový byt s dvojgarážou a 1 izbový byt *** *** uzatvorený objekt so zaručeným súkromím *** *** 4 izbový mezonetový byt, veľká terasa, dvojgaráž, parkovacie miesto, altánok *** *** 1 izbový príjemný byt *** *** moderné elektrické vykurovanie heatflow, prestrešená terasa, klimatizácia *** *** výnimočná a tichá lokalita Nižná Šebastová *** *** vynikajúco členený mezonetový byt *** *** 3x nepriechodná spálňa, 2x kúpeľňa s WC, šatník, obývačka prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu, na prízemí sklad, technická miestnosť a dvojgaráž *** *** príprava na solárny ohrev, možnosť napojenia na plyn, vlastná studňa *** Lokalita: - Nižná Šebastová, Prešov - samostatný uzatvorený objekt, zaručené súkromie, vyhradené parkovanie - existujúce vybavenie - potraviny, pošta, kostol, reštaurácie, OC Max - v dosahu MHD, bezproblémové dopravné napojenie do mesta - bývanie v tichom prostredí, vynikajúci prístup do mesta (MHD, bezproblémové napojenie autom) Dispozícia mezonet (175,70m2 + terasa 26,40m2) - obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu (6,36m2 a 6,74m2) a klimatizáciou - 3x nepriechodná spálňa (15,35m2, 12,75m2 a 14,00m2) - 2x kúpeľňa s WC (vaňa, sprchovací kút, WC) a (sprchovací kút, WC) - šatník - vnútorný sklad s priestorom pre práčku a sušičku - terasa - dvojgaráž Dispozícia 1izbový byt (37,30m2) : - priestranná izba (24,50m2) - kuchyňa - kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC - chodba Prevedenie mezonetového bytu: - plastové okná + vnútorné zatemňovacie žalúzie, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - moderná a kvalitná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou- indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra - kúpeľňa s veľkou vírivou vaňou a priestranným sprchovacím kútom (presvetlená dvoma oknami) - prestrešená terasa orientovaná do dvora, dvor s altánkom a zeleňou - priestranná dvojgaráž - technická miestnosť Prevedenie 1i bytu: - plastové okná + vnútorné žalúzie, kvalitná dlažba, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC - priestranná izba s novým nábytkom a gaučovou súpravou - moderná a kvalitná kuchyňa, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra Cena mezonetového bytu s dvojgarážou a parkovacím miestom 268.000,- eur. Cena 1izbového bytu 84.000,- EUR Pôdorysy na vyžiadanie. Video: Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného makléra NARKS: Ing. Oľga Sabolová, tel.: Zhrnutie: Jedinečná ponuka. Priestranný luxusný 4 izbový mez
Predaj luxusná vila s dvojgarážou,, bazénom, Košice-Barca
Ponúkame na predaj 5-izbovú dvojpodlažnú luxusnú vilu s dielňou, dvojgarážou, pivnicou, altánkom a bazénom, Košice, Barca. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - výmera pozemku: 1466 m2 - zastavaná plocha nehnuteľností 366 m2, z toho zastavaná plocha domu 114 m2, úžitková plocha domu 220 m2 (114 m2 spodné podlažie, 106 m2 vrchné podlažie), dvojgaráž s dielňou 144 m2, podpivničenie 85 m2,  prístrešok (altánok) 25 m2, bazén  - stavebný materiál - tehla - Porotherm 44 cm, strecha - Tondach, medené žľaby a zvody, termoomietky Porotherm - stavby boli skolaudované v roku 2004 - okná - plastové, vyššia kvalitatíávna trieda - schodisko - leštený granit, automatické nočné led osvetlenie  - kúrenie - plynové ústredné, kombinované, prízemie - podlahové kúrenie - poschodie + panelové radiátory, kondenzačný kotol Protherm, teplovodný kozub je prepojený s podlahovým kúrením - klimatizácia - solárne panely - možnosť vykurovania chodníkov, ciest, garáže (regulovateľné podľa požiadaviek majiteľa) - podlahy: izby - predsieň, obývacia izba, kuchyňa, pracovňa, kúpeľňa s WC - leštený granit, na poschodí v izbách a predsieni - laminátové plávajúce podlahy, kúpeľňa, WC - dlažba  - dom je riešený ako dvojpodlažný, 5 - izbový - dispozícia domu: 1. nadzemné podlažie: predsieň, kúpeľňa s WC so sprchovým kútom, komora pod schodišťom, schodište na poschodie, obývacia izba s jedálenským kútom a priestrannou kuchyňou, obývacia izba je prepojená presklennou stenou vedúcou na terasu (cca 40 m2), v blízkosti schodišťa sa nachádza kozub 2. nadzemné podlažie: 3 izby: spálňa so vstavanou skriňou a loggiou,  ďalšie 2 izby (dve študentské izby) s výstupom na loggiu, priestranná kúpeľňa s masážnou vaňou a masážnym sprchovým kútom a umývadlom pod sedlovou strechou sa nachádza využiteľný odkladací priestor cca 50 m2 - pôjd - v kuchyni na mieru robená kuchynská linka so vstavanými  elektrospotrebičmi Siemens a Bosch, vrátane vstavanej umývačky riadu, americká chladnička s mrazničkou v na mieru prispôsobenej nike a pracovnými doskami a parapetnými doskami z prírodnej leštenej žuly - centrálny vysávač - pri vstupe do domu je riešená dielňa so samostatným vstupom z ulice a dvojgaráž s bránou na diaľkové ovládanie, v garáži je nastaviteľné podlahové kúrenie, prípojka na nabíjanie elektromobilov, v dielni sa nachádza samostatné WC a umývadlo, po úpravách je možné objekt využiť na podnikanie (kaderníctvo, dielne, stolárstvo a i.) - za domom sa nachádza altánok s murovaným grilom - bazén hĺbka 1,5 m, 3 m x 7 m sa nachádza v súkromí v zadnej časti udržiavaného dvora, bazén má zabezpečený ohrev a úpravu vody  - pivnica - riešená pod garážou so vstupom z garáže - je ju možné vyu
Samostatne stojaca dvojposchodová vila so súkromným bazénom,
Referenčné číslo: SCON_9877 Rozloha terasy: 45 m2 Dispozícia: 3x spálňa, 2x kúpeľňa, obývacia izba prepojená s jedálňou, kuchyňa, súkromná terasa s bazénom Lokalita: Villamartin, Orihuela Costa, Alicante, Španielsko Najbližšie letisko: 45 km Najbližšia pláž: 5.5 km Najbližšie golfové ihrisko: 400 m Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj samostatne stojacu vilu o rozlohe 94 m2 so súkromným bazénom, ktorá sa nachádza v oblasti Villamartin, Orihuela Costa. Klimatizovaná vila je dvojposchodová a má 3 rozsiahle spálne a 2 moderné kúpeľne, obývaciu izbu prepojenú s jedálňou so vstupom na súkromný bazén, kuchyňu a nádhernú terasu ideálnu na oddych počas krásnych letných dní. Okrem toho že má nehnuteľnosť súkromnú záhradu s bazénom, má taktiež prístup k veľkému spoločnému priestoru s komunitným bazénom. K dispozícii je súkromné parkovisko, plne vybavený poplašný systém a možnosť zakúpenia samostatného podzemného parkovacieho miesta. Vila sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí golfového ihriska Villamartín, pričom má komfort všetkých služieb na dosah ruky, čo z nej robí ideálnu investíciu nie len pre milovníkov golfu a pohodlia, ale aj pre tých ktorý by túto nehnuteľnosť radi krátkodobo prenajímali. Pre viac informácii nás prosím neváhajte kontaktovať. S radosťou vám pomôžeme so všetkými potrebnými krokmi pri kúpe vašej vysnívanej nehnuteľnosti v Španielsku.
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 232.250,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 248.750,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 230.000,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 231.800,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 240.950,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 250.550,- € + DOHODA MOŽNÁ!!! V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
Kvalitná novostavba 4 izb. RD typu bungalov s dvojgarážou, C
CASMAR REALITY Vám exkluzívne ponúka na predaj nadštandardnú novostavbu 4 izb. RD s dvojgarážou o výmere 176m2, ktorý sa nachádza na pozemku 560m2, v obci Cífer, neďaleko železničnej stanice. Čistá úžitková plocha domu je 140m2. Dispozícia: vstupná chodba so zádverím, vstup do garáže, obývacia miestnosť s kuchyňou a špajzou, samostatná toaleta, technická miestnosť, 3 samostatné izby a šatník. Dom je postavený do tvaru L a poskytuje krásny výhľad do záhrady zo všetkých obytných miestností. Špecifikácia: - pozemok o výmere 560m2, - šírka pozemku cca 25m x 22,5m, - celková výmera domu 176m2 s dvojgarážou, čistá úžitková 140m2, - stavbený materiál tehla Wienerberger 30cm + zateplenie polyst. 15cm, - dizajnové plastové okná s izol. trojsklom Deceuninck, HSTportál v obývacej izbe, - vezníkový krov LAD Plus, úložný strešný priestor 21m2, - betónová škridľa Terran Danubia EVO carbon, - teplovodné podlahové vykurovanie + tepelné čerpadlo IVAR 8kW - dvojgarážová brána LOMAX, - predpríprava na zabezpečovací + kamerový systém, - predpríprava na exteriérové žalúzie, - predpríprava na klimatizácie, - 2x predpríprava na dobíjanie elektromobilov, - sadrové omietky, - fasáda Baumit silicon top, - maľovka v interiéri + vypínače Legrand Valena, - podomietkové telesá v kúpeľni, - prípojky IS : elektrina, voda, kanalizácia - možnosť prejazdu autom na záhradu Obec Cífer ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, výhodou je poloha nehnuteľnosti priamo v srdci obce a v pešej dostupnosti železničnej stanice. Vzdialenosť do Trnavy 12km, rýchle napojenie do BA. Znalecký posudok je vyhotovený a k dispozícii. Viac informácií a obhliadky na alebo petras.j@