bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ - 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM VEĽKÉ ÚĽANY

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Leninova
Obec: Veľké Úľany

Realitná kancelária Leaders & Partners s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v stave holodom obci Veľké Úľany.

Dom pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou a murovaným sprchovacím kútom, samostatné WC, špajza, technická miestnosť.

V dome je urobená elektrina, podlahové kúrenie, dátové rozvody.

-Úžitková plocha je 81,5 m2
-Plocha pozemku jedného domu je 270m2
-záhrada prislúchajúca domu je 170m2

Dom sa predáva v štádiu holodom.

Materiály a prevedenie domu:
- tehla 15cm zateplenie
- drevený tesársky krov
- fasádna silikónová omietka
- sadrokartónový podhľad
- cementový poter
- podlahové elektrické kúrenie
- elektrický bojler
- predpríprava na vonkajšie žalúzie
- plastové okná s troj-sklom

Cena nehnuteľnosti: 141.800€

Obec má výbornú občiansku vybavenosť, obecný úrad, pošta, materské školy slovenská a maďarská, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácie, kultúrne zariadenia, knižnica, letné kúpalisko, športové rekreačné centrum , posilňovňa, multifunkčné ihrisko, tenisové kurty a bezprostredná blízkosť prírody a cyklotrasy.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

 V prípade záujmu o obhliadku volajte: Erika Zádoriová, 0944 292 722

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 81.5 m2
Úžitková plocha: 81.5 m2
Plocha pozemku: 270 m2
Zastavaná plocha: 81.5 m2
Podlahová plocha: 81.5 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 3
Balkón: nie
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 1
Energetický certifikát: A
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Krb: nie
Zariadenie: nezariadený
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: nie
Internet: áno - káblový rozvod
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Terasa: nie
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Pivnica: nie
NA PREDAJ - 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM VEĽKÉ ÚĽANY
Podobné inzeráty
Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnica, záhrada. Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj zachovalý rodinný dom v obci Veľké Úľany nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Rodinný dom je v pôvodnom stave s podlahovou plochou 102 m2 a podpivničením s podlahovou plochou približne 40 m2. Do pivnice je vstup aj z exteriéru aj interiéru RD. Pozemok s rozlohou 1021 m2 je upravený so spevnenými plochami, parkovacím státím a oplotením. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1987. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: Vstupná chodba rozdeľujúca rodinný dom na obytnú a úžitkovú časť. Obytnú časť tvoria tri priestranné obytné izby s oknami na južnú stranu. Úžitkovú časť domu tvoria priestranná kuchyňa s jedálňou a špajzou, kúpeľňa, samostatné WC a chodba so schodiskom do pivnice a možnosťou výstupu na povalu. Konštrukčne je rodinný dom riešený nasledovne: - Stavebný materiál stien je tehla+kváder. - Stropná doska je zložená z keramického stropu doplnená betónom. - Okná sú drevené s vonkajšími roletami. - Kúrenie je v celom dome prostredníctvom plynových gamatiek. - Povalu je možné využiť ako ukladací priestor. Výstup na ňu je možný priamo z rodinného domu. - Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete: pitná voda, kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza ešte altánok a jeden menší priestor využívaný ako záhradný ukladací priestor. Na záhrade sa nachádza tiež studňa na polievanie záhrady. Vo dvore je parkovacie státie pre tri autá. Pred objektom je takisto bezproblémové parkovanie. Ďalšou obrovskou výhodou je poloha. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite. Obec Veľké Úľany je vzdialená len 7 km od mesta Sládkovičovo, 15km od Galanty, 15km od Senca, 42km od Bratislavy. Rodinný dom je ihneď voľný. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky. S jej vybavením vám radi pomôžeme. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať ohľadom ďalších informácií a dohodnúť si obhliadku. Obhliadky možné aj cez víkend.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj - Rodinný dom s pozemkom 1074 m² - Veľké Úľany
Ponúkam Vám na predaj pôvodný viac-izbový rodinný dom, ktorý je v nižšom štandarde obývateľný, ale je určený skôr ku komplexnej rekonštrukcií v obci Veľké Úľany, okres Galanta. Základné údaje o nehnuteľnosti: Lokalita: obec Veľké Úľany, okres Galanta, Trnavský kraj Celková rozloha pozemku: 1074 m² (Zastavaná plocha a nádvorie = 505 m², Záhrada = 569 m²) - šírka pozemku je 14 metrov a dĺžka je 76 metrov. Zastavaná plocha nehnuteľnosti: 180 m² Číslo listu vlastníctva: 2274 - Rodinný dom, 99 - Pozemky Číslo parcely: 1125/119, 1125/120 Popis nehnuteľnosti: - rodinný dom je kompletne v pôvodnom, dlhšie neobývanom stave - rodinný dom je postavený z tehly - rodinný dom postavený v roku 1968 - na pozemku sa nachádzajú aj hospodárske stavby, murované aj drevené - rodinný dom je napojený na plyn, má vlastnú studňu (možnosť napojenia na obecný vodovod), odpad je riešený žumpou (možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu) Končená cena nehnuteľnosti je 153 000 EUR. Pre dohodnutie obhliadky a zodpovedanie Vašich otázok ma kontaktujte na nižšie uvedených kontaktoch. Marián Madola mobil:
Zachovalý, 5 izbový RD v obci Veľké Úľany
Exkluzívne Vám ponúkame 5 izbový rodinný dom v obci Veľké Úľany, na ulici Budovateľská. Dvojpodlažný rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1981, nachádza sa na pozemku vo výmere 798m2. Dispozičné riešenie je výborné: na prízemí ( zastavaná plocha 155m2) sa nachádza predsieň, veľká hala,  4 izby, kuchyňa, kúpeľňa( sprchový kút, vaňa), zvlášť WC, špajza. Na 1.poschodí ( zastavaná plocha 32m2) je jedna izba s výstupom na terasu. Dom je čiastočne podpivničený( ZP: 114m2), kde je práčovňa, dielňa, sklady.  Dom je v pôvodnom ,ale vo veľmi zachovalom stave. Vstupné dvere a niektoré okná sú vymenené na plastové, inak sú drevené. Podlahy keramická dlažba, parkety alebo betón. Dom je napojený na všetky inžiniérske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia, studňa.  Na pozemku sa nachádza garáž vo výmere 19m2 z roku 2005. Dom je kúpou voľný, zachovalý stav, ihneď k nasťahovaniu. Obec Veľké Úľany sa nachádza 16km od mesta Senec, veľmi dobrá občianska vybavenosť: obecný úrad, pošta, kultúrny dom, škola a materská škola (Sk a HU), možnosť športovania, kúpalisko, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, autobusové spojenie, sauna, kúpalisko.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Úľany nad Žitavou - ZNÍŽE
Ponúkame Vám na predaj 7 - izbový dvojpodlažný rodinný dom v obci Úľany nad Žitavou okres Nové Zámky. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 1106m2 (17x66). DISPOZÍCIA RD Prízemie - vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom spojená s toaletou a bidetom, detská izba a špajza so schodiskom Prístavba RD (r. 2014) I. NP - obývacia izba spojená s kuchyňou (príprava pre kuchynskú linku) - vstup na presklennú terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, technická miestnosť v ktorej je vŕtaná studňa s čerpadlom a sklad. II.NP (r. 2014) - 2 priestranné podkrovné izby, otvorená izba nad schodiskom, samostatná toaleta, chodba a vstup na krov TECHNICKÝ STAV Rodinný dom s valbovou strechou bol postavený v r. 1956 a v r. 2010 prebehla kompletná rekonštrukcia, v rámci ktorej bolo menené: - plechová strecha, nové latovanie - plastové okná s vnútornými žalúziami a roletami - laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou - elektroinštalácia - vodoinštalácia - stierky, omietky, sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením - kuchynská linka - obklady a sanita - vchodové a interiérové dvere V r. 2014 bola postavená prístavba k rodinnému domu, ktorú je možné využívať za účelom prenájmu rekreantom v Podhájskej. Súčasťou predaja nehnuteľnosti je aj prístrešok pre auto, voliéra pre psa, záhradné sedenie a trampolína. Nehnuteľnosť bola zateplená 10 cm polystyrénom zo všetkých strán v r. 2017. Železná brána s predným plotom bola zrealizovaná v r. 2018. Rodinný dom je napojený na kamerový systém. IS - elektrina, plyn, obecný vodovod, studňa v dome aj s 2 vývodmi na polievanie záhrady. Odpad je riešený žumpou. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a v obývacej miestnosti v prístavbe aj krbovými kachľami na peletky. Ohrev vody v kúpeľni je zabezpečený aj ďalším ohrievačom. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom technickom stave. Priemerné mesačné náklady na bývanie pre 4 - člennú rodinu sú cca 250 €. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa a je k dispozícii ihneď. Rodinný dom sa predáva so zariadením, avšak s určitými výnimkami, ktoré budú upresnené počas osobnej prehliadky, ktorú určite odporúčam. Ak hľadáte rodinný dom pre viacčlennú rodinu, táto nehnuteľnosť s bezproblémovými susedmi je určite tou správnou voľbou. Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie. Obec Úľany nad Žitavou ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od mesta Nové Zámky 14 km, Šurian 6 km a Podhájskej 10 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej st
HALO reality - Predaj, rodinný dom Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Veľké Úľany, okres Galanta. Rodinný dom so sedlovou strechou sa nachádza na ideálnom pozemku o rozlohe 705 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby, kuchyne so špajzou, spálne, kúpeľne s rohovou vaňou a sprchovým kútom a samostatnej toalety. V podkroví sa nachádza chodba, dve izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Celý dom je podpivničený kde sa nachádza garáž s automatickou bránou, práčovňa, technická miestnosť a ďalší úložný priestor. Rodinný do prešiel kompletnou rekonštrukciou ako zateplenie, nová fasáda, ríny, plastové okná so žalúziami, nové vchodové dvere, obklady, dlažby, sanita. Kúrenie ústredné - plynové / stacionárny kotol/, v kúpeľniach + elektrické podlahové kúrenie so samostatným termostatom. Ohrev TÚV - elektrický bojler. Všetky IS. Strešná krytina Blachotrapéz, je zateplená so sklennou vatou a polystyrénom. Za domom sa nachádza altánok, vonkajší krb, kôlňa na náradie, vlastná studňa a pekne udržiavaná záhrada. Vedľa domu je prístrešok na parkovanie ďalšieho auta. Nízke mesačné náklady na bývanie cca 120,- eur. Odporúčam Vám vidieť. Obec Veľké Úľany má veľmi dobrú občiansku vybavenosť škola, škôlka, zdravotné stredisko, nákupné strediská, kúpalisko, v blízkosti Ekoosada s malým ZOO parkom - možnosť relaxu a oddychu. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-62243. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.