bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ

Kategória: Ostatný nábytok

PREDÁM KÚPEĽŇOVÉ SKRINKY, KOMODY STOLIK Police, sporák a iný nabytok
NA PREDAJ
Podobné inzeráty
Na predaj - KANCELÁRSKE STOLY
Máme na predaj kancelárske stoly. 4 kusy sú rohové stoly prispôsobené na prácu s počítačom, aj s okrúhlym výrezom na káble. Rozmery sú na priloženom nákrese. Majú bežné známky používania. Uprednostnili by sme odpredaj všetkých 4 kusov. Cena za jeden 60e. Prí kúpe všetkých naraz 50e/ks. Ďalej ponúkame na predaj klasické kancelárske stoly s rozmermi 150cm /75 cm. Máme 5 kusov + 1 kus má vrchnú dosku premaľovanú namodro. Cena za kus je 20e. Tak isto by sme najradšej predali všetky naraz - vtedy by bol modrý zadarmo, ako darček. Prosím o kontaktovanie emailom alebo formou sms správy.
NA PREDAJ KOMODA 2 KUSY
Obe sú málo používané,vo veľmi dobrom stave v bielom prevedení,bez poškodenia. Každá komoda má 6 zásuviek,na predaj mám dve tie isté komody.Rozmery jednej komody: Výška 123cm Hĺbka 48cm Šírka 80cm Len osobný odber,cena je za kus (dekorácia na foto nie je na predaj). Viac info volajte,alebo píšte.
Predám obslužné pulty do obchodu / predajne - úplne NOVE
Ponúkam Vám na predaj Pulty do obchodu, predajne za priatelné ceny. Pulty sú uplne NOVE , neboli nikdy použité. Mám na predaj viac druhov Pulty na kasu, presklenné pulty , pulty zo šuplikom a iné. Pre viac info neváhajte a volajte. Rozmery : Vyška- 90cm, širka- 100cm, hlbka 60cm plný bez poličky- 125 € ( polička + 20 € ) Výška- 90cm, širka- 100cm, hlbka 60cm plný plus 1x šuplík - 165 € výška- 90cm, širka 100cm, hlbka 60cm, + 2x polička vrch sklo- 185 € vratane skla ( hrúbka skla je 5 mm ) Mám na predaj pulty v dekore: čierna , dub sonoma, dub zlatý ,buk, biela, čerešna ... V prípade záujmu Vám ich viem aj priviesť. V prípade záujmu neváhajte a volajte -
RGB poličky na predaj
Ponúkame na predaj sklenený trojposchodový svietiaci výklad + 4 ks svetelné police. Všetko je to led svetlo rgb, viac svetelných farieb(od modrej, zelená, červená, svetlá modrá atď). Výklad má cca 3m, každé poschodie Vhodné do barov, disco clubov a pod. Je to výrobné z pevného skla. Mali sme na tom poukladné flašky. Na predaj len komplet. Cena 290€.DOvoz nevieme zabezpečiť.
Pokladničný box na predaj
Ponúkame na predaj starší pokladničný box s posuvným pásom, používaný v predajni potravín. Viď. foto. Rozmery pokladničného boxu sú 270 cm dĺžka a cca.1,15 m šírka. Najlepšie je vidieť osobne v predajni potravín v meste Rim. Sobota. Bližšie info na tel. čísle. Cena za pokladničný box je 20 €. Na predaj sú 2 takéto rozmerovo rovnaké pokladničné boxy. Pri serióznom záujme dohoda na cene možná. Je nutné zabezpečiť odvoz. Pokladničné boxy budú dostupné cca. po 20.07.2023, kedy dôjde k modernizáci predajne potravín.
Starší nábytok na predaj
Ponúkame na predaj starší nábytok ako police, regál, stolík....ale stale v dobrom stave Vysoká polica zo sklom, bez poškodenia. Cena 25€ Polica s dvierkami a šuflíkom, bez poškodenia, cena 20 € Ponúkame na predaj otvorenú policu, používaná, bez poškodenia, cena 15 € Polica s 3 poschodiami, bez poškodenia cena 20 € Dlhá polica, 2 poschodia bez poškodenia, cena 20 € Polica - 4 časti, 2 poschodia, bez poškodenia, cena 20 € Stôl so šuflíkmi, mierne poškodenia, vidieť na foto, cena 15 € Dovoz nezabezpečujeme, pozri aj ďaľšie inzeráty, pre viac info kontaktujte emailom