bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi Znížená cena

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi na Zelenej ulici. Dom sa nachádza na 5,72 árovom pozemku. Jedná sa o poschodový, čiastočne podpivničený dom v pôvodnom stave, ktorý bol postavený na začiatku 80-ých rokoch. Strecha je plochá, nezatieka, steny sú suché, budova je bez statických chýb. Všetky IS sú zavedené, odpadová voda je odvedená do kanalizácie. Kúrenie je ústredné na plyn a na tuhé palivo. Na prípravu teplej vody slúži el. bojler.

Cena: 115.000,- Euro vrátane všetkých výdavkov okolo prevodu vlastníckych práv. Financovanie je možné aj z hypotekárneho úveru, ktorú bezplatne vybavíme za najvýhodnejších podmienok na trhu.

Ďalšie info: dvorak.zoltan@, alebo .
Na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi Znížená cena
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj 4 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi Znížená cena
Tento 4-izbový rodinný dom vo Veľkom Mederi je výbornou investíciou do vášho budúceho bývania. Sú tu niektoré faktory, ktoré môžete zdôrazniť, aby ste rozhodli o kúpu tohto domu: 1. Výhodná lokalita: Dom sa nachádza vo veľmi kľudnej časti mesta na ulici s obmedzeným prejazdom. Táto lokalita poskytuje tiché a bezpečné bývanie, čo je ideálne pre rodiny alebo ľudí, ktorí uprednostňujú pokojné prostredie. 2. Možnosti rekonštrukcie: Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave, čo poskytuje novým majiteľom vynikajúcu príležitosť prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. S možnosťou rekonštrukcie môže nový majiteľ vytvoriť priestor presne podľa svojich potrieb a vkusu. 3. Komfort a vybavenie: Dom je vybavený všetkými potrebnými inžinierskymi sieťami, vrátane plynu pre kúrenie a kombinovanej prípravy teplej vody. Prítomnosť klimatizácie na poschodí prispieva k pohodli v horúcich letných mesiacoch. Plastové okná a moderné vchodové dvere sú už inštalované, čo prispieva k energetickému úspore. Pozemok s výmerou 774m2 je tiež optimálne veľký, dáva priestor pre rôzne aktivity. 4. Praktická dispozícia: Dom disponuje praktickou dispozíciou s kuchyňou, obývačkou, kúpeľňou a toaletou na prízemí. Na poschodí sa nachádzajú tri izby a ďalšia toaleta. Polovica domu je podpivničená, čo poskytuje dostatok úložného priestoru. Dve garáže sú ideálne pre ochranu vozidiel. 5. Blízkosť vybavenosti: V blízkosti domu sa nachádza detské ihrisko, potraviny, mäsiarstvo, reštaurácia a zmrzlináreň, čo znamená, že všetko, čo potrebujete, je len na krátku prechádzku od vášho nového domova. Termálne kúpalisko je tiež v dosahu, čo poskytuje možnosť relaxácie a oddychu. 6. Finančné možnosti: Cena domu je atraktívna, s možnosťou získania financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ak potenciálni kupujúci majú záujem o financovanie z hypotekárneho úveru, vieme Vám pomôcť s vybavovaním úveru za najlepších podmienok na trhu. Cena domu je iba 99.990,-€, alebo 450,- € mesačne pri financovaní z hypotekárneho úveru. Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte ma kontaktovať. Som tu, aby som vám pomohol s akýmkoľvek ďalším informáciami alebo otázkami, a môžem vám tiež pomôcť s vybavením financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru s najvýhodnejšími podmienkami na trhu. Pre ďalšie informácie ma môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu na dvorak.zoltan@ alebo telefonicky na čísle . Som pripravený vám poskytnúť ďalšie podrobnosti a zorganizovať prehliadku tejto atraktívnej nehnuteľnosti vo Veľkom Mederi. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na kúpu rodinného domu so všetkým potrebným pre pohodlné a kvalitné bývanie.
ZNÍŽENÁ CENA  Rodinná vila vo VEĽKOM MEDERI
JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinnú vilu vo Veľkom Mederi za skvelú cenu: Plocha pozemku: 816 m2 Stav: pôvodný stav (Rozsiahla rekonštrukcia prebehla pred cca 20 rokmi - nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia a kanalizácia) DISPOZĆIA: Vila má 3 podlažia, samostatná kotolňa, po obvode prvého poschodia priestranná terasa, 11 miestností so samostatným vchodom (cca 4 x 5 m2), na každom podlaží samostatná kúpeľňa s vaňou a WC, izby v podkroví obložené tatranským profilom, ostatné priestory a chodby, ako aj celá terasa vydláždené keramickou dlažbou Vila sa bude predávať so zariadením, tak ako je na fotkách: aktuálne kompletné zariadenie ako jednoduchý turistický štandard, v každej izbe okrem nábytkových zostáv a lôžok farebný TV + káblová televízia. 9 izieb, aktuálne 24 lôžok, na 1. poschodí priestranná, komplexne vybavená kuchyňa s elektro- a plyno-spotrebičmi + komora na uskladnenie potravín, na 2. poschodí okrem izieb spoločenská miestnosť so zariadením jedálne, možnosť prevádzkovania baru, letné posedenie na krytých terasách a pod arkádami. Na prízemí zariadená kancelária – recepcia s telefónom, priamy vstup do záhrady. LOKALITA: Penzión sa nachádza v tichom prostredí, len 15 minút chôdze od aquaparku a centra mesta, ako súčasť ulicovej zástavby, ktorá vedie priamo ku kúpeľnému areálu. Vo Veľkom Mederi nájdete širokú občiansku vybavenosť: - Lidl, Tesco - kaviarne, reštaurácie - lekáreň - potraviny, rýchle občerstvenie, atď. VÝHODY: - tiché prostredie, obchody, cykloturistika. ubytovanie, penzióny, pekný a veľký pozemok, kúpele, Celková cena 1 € zahŕňa: -províziu pre RK, právny servis - v cene -vyhotovenie znaleckého posudku - v cene -poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene -podpisy vyhotovené u autorizovaného advokáta - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Ladislav Jadroň: -telefonicky: -mailom: jadron@ -pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Na predaj 3 izb. RD vo Veľkom Mederi na ul. Ľ. Štúra
Ponúkam na predaj 3 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi na ulici Ľ. Kossútha. Dom sa nachádza na 7,44 árovom pozemku na rohu ulici, čo umožňuje prístup na pozemok z dvoch strán. Svojou konštrukciou z pálených tehál a jedinečným charakterom z 70-tych rokov ponúka výnimočný potenciál. Zastavaná plocha domu je 112 m2, čo zaručuje dostatočný priestor pre pohodlné bývanie. Dom je čiastočne podpivničený a disponuje manzartnou strechou, ktorá momentálne čaká na Vašu predstavivosť a využitie. Prízemie domu ponúka dve útulné spálne, veľkú obývačku s kuchynským kútom a moderne vybavenú kúpeľňu s WC. Hoci rekonštrukcia domu bola postupne realizovaná, stále máte možnosť pridať osobný dotyk a dokončiť ju podľa vlastných predstáv. Už boli vykonané významné zlepšenia vrátane výmeny strechy, plastových okien, vchodových dverí, vykurovacieho systému, elektrických rozvodov, vodovodných a kanalizačných potrubí. V obývačke Vás očakáva funkčná krbová vložka, ktorá len čaká na dokončenie zabudovania. Pre vaše pohodlie a potreby je za domom k dispozícii veľká garáž so zastavanou plochou 99m2. Táto garáž má nadstavbu, ktorá môže slúžiť ako apartmán, bytová jednotka alebo dokonca miestnosť pre vaše hobby a kreatívne aktivity. Tento úžasný rodinný dom je dostupný za veľmi lákavú cenu 139.990,- Euro vrátane všetkých výdavkov s prevodom vlastníckych práv. Ak by ste mali potrebu, sme pripravení Vám pomôcť s vybavením hypotekárneho úveru za najvýhodnejších podmienok na trhu. Neváhajte a kontaktujte ma čo najskôr na telefónnom čísle: alebo napíšte e-mail na adresu Toto je skvelá príležitosť, ktorú by ste nemali premeškať!
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Rodinný dom s prekrásnym pozemkom na predaj v obci Ižop
Typ: Rodinný dom Ulica: Ižop Obec: Veľký Meder Ponúkame Vám na predaj 3-izbový rodinný dom s garážou a prekrásnym pozemkom v obci Ižop. Rodinný dom bol postavený v roku 1960 na 13 árovom pozemku v kľudnej štvrti obce. Rodinný dom je v pôvodnom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Kúrenie je ešte gamatkami. Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia.   DOM okr. Dunajská Streda – Ižop zastavaná plocha: 108 m2 priestranné izby veľká špajza drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC plynové kúrenie (s možnosťou namontovania kotla na tuhé palivo) gamatky IS – plyn, elektrina, mestská voda, studňa, žumpa   DISPOZÍCIA: predsieň, kuchyňa, obývačka, 2 izby, kúpeľňa s toaletou   Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene je vstup do obývačky, z obývačky do kuchyne a do jednej izby. Z kuchyne je dostupná špajza a kúpeľňa s toaletou a druhá izba. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je PVC.   Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, kde máte možnosť na zaváranie a na letné varenia . Vedľajšiu budovu sa dá prerobiť na garáž. V záhrade máte aj dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie. Za domom sa nachádza prekrásna veľká záhrada, ktorá čaká na nového majiteľa, ktorý pestuje na nej zeleniny a ovocia.   POZEMOK výmera: 1284 m2 oplotený rovinatý ovocné stromy   OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Ižop. Obec Ižop má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od mesta Veľký Meder. Vo Veľkom Mederi je kompletná občianska vybavenosť, škôlky, školy, stredné školy, pošta, poliklinika, obchody, futbalové ihrisko a známe termálne kúpalisko.   Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 95.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL.   Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami.   Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.   Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 1284 m2 Úžitková plocha: 108 m2 Zastavaná plocha: 108 m2 Stav: pôvodný stav Celková plocha: 108 m2