bazár, predaj, inzercia, predám

Na PREDAJ 6 izb dom Nemšová s pozemkom 329 m²

Kategória: Domy

MaVinn realitná spoločnosť ponúka EXKLUZÍVNE na predaj útulný 6 izbový rodinný dom v meste Nemšová, na ul. Za Soľnou s úžitkovou plochou domu 180 m², zastavanou plochou 115m² a pozemkom vrátane zastavanej časti 329 m².

Dom je postavený v roku 1993 a nadstavba druhého poschodia vrátane novej strechy prebehla v roku 2000. Prvé nadzemné podlažie je postavené z tehly, druhé nadzemné podlažie je postavené z tvárnic ytong. Nehnuteľnosť je zateplená, má drevené eurookná s vnútornými žalúziami.

Nehnuteľnosť na prvý pohľad pôsobí ako menší poschodový domček, pričom po vstupe Vás prekvapí svojou priestrannosťou, svetlosťou a detailami dotiahnutými pre pohodlné a účelné bývanie.
DISPOZÍCIA: Poschodový rodinný dom má dve nadzemné podlažia a je kompletne podpivničený. Má dve kúpeľne a 3 samostatné WC. Súčasťou domu je aj veľká garáž na dve vozidlá.
Vstup do domu tvorí zádverie s dostatkom úložného priestoru, plynule sa prechádza do veľkej chodby, z ktorej sú dvere do všetkých miestností na podlaží. Toto podlažie môže byť považované za samostatnú bytovú jednotku 3+1. Nachádza sa tu obývacia izba, spálňa, detská izba, veľká kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC. Z obývacej izby je výstup na vyvýšenú terasu. Žiadna z izieb nie je priechodná.

Poschodie je podkrovné. Tvoria ho 4 samostatné izby, z ktorých v jednej je príprava rozvodov na kuchyňu. Samozrejmosťou je kúpeľňa a WC. Poschodie je v prípade potreby možné prispôsobiť na samostatnú bytovú jednotku 3+1.

Dom je kompletne podpivničený a v tejto časti domu sa nachádza veľká spoločenská miestnosť, letná kuchynka, veľká dvojgaráž, technická miestnosť spojená s práčovňou a dva menšie priestory pre uskladnenie zeleniny.
Nehnuteľnosť má jeden hlavný vchod a vedľajší východ cez technickú miestnosť v suteréne.

Kúrenie je zriadené plynové a dom je napojený na všetky inžinierske siete voda, plyn, elektrika. Tiež má vlastnú vŕtanú studňu.

Nehnuteľnosť sa predáva ZARIADENÁ, podľa dohody s kupujúcim. Kuchynská linka so spotrebičmi (plynová varná doska, nová elektrická rúra,digestor) .
Mesačné náklady na bývanie celkom sú ( voda , elektrina, plyn ) 195€/ mesiac.

Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza na strategickom mieste, kúsok od centra mesta, ale v kľudnej a tichej lokalite, v zástavbe rodinných domov. Vedľa domu je vybudovaný altánok, ktorý slúži ako pohodlné parkovanie pre dve autá. Exteriér domu je kompletne dokončený, pozemok je oplotený pekným kovaným plotom. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.
Momentálne dom slúži ako veľkorysé bývanie pre veľkú rodinu. Dispozične je však pripravený po drobnej úprave, na užívanie ako dve samostatné trojizbové bytové jednotky.
Tiež je možné využitie na podnikateľské účely zriadením kancelárie alebo drobnej prevádzky.

V prípade záujmu o túto zaujímavú nehnuteľnosť, vhodnú k nasťahovaniu do 3 mesiacov po kúpno-predajnom procese, ma neváhajte kontaktovať.

Bc. Alena Černá
realitný a úverový
Na PREDAJ 6 izb dom Nemšová s pozemkom 329 m²
Podobné inzeráty
Rodinný dom v centre mesta Nemšová - na predaj
Ponúkame na predaj rodinný dom v meste Nemšová. Rodinný dom so súp. č. 113, postavený v meste Nemšová, katastrálne územie Nemšová, okres Trenčín. Leží na pozemku, parcele registra C - 809 – zastavaná plocha a nádvorie o rozlohe 213 metrov štvorcových. Rodinný dom je situovaný na rovinatom teréne. Stavba je zapísaná na liste vlastníctva 769 pre mesto Nemšová, katastrálne územie Nemšová. Rodinný dom sa nachádza ako samostatne stojaci, 1-podlažný s čiastočným podpivničením a povalou. V pivničných priestoroch sa nachádzajú miestnosti slúžiace pre vodáreň, rozvody kúrenia, vody, plynový kotol osadený v r.2010 a na skladovacie účely. Na nadzemnom podlaží je umiestnený celý obytný priestor rodinného domu. Skladá sa z nasledovných miestností: 2 obytné izby(obývacia izba, spálňa), veľká kuchyňa, chodba, kúpelňa s toaletou, špajza. Nad prvým nadzemným podlažím sa nachádza krytá neobytná povala. Materiál domu: pálená tehla, základy - betón, krovy drevené, latovanie, pálená škridľa. Nehnuteľnosť je napojená na nasledovné inžinierske siete - elektriku, plyn, mestský vodovod a kanalizáciu. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. K dispozícii je aj nanovo vybudovaný dátový optický kábel, ktorý je priamo na hranici pozemku. Pevné základy a konštrukcia rodiného domu umožňuje jeho prestavanie a vytvoriť v podkroví ďalšiu obytnú časť. Vzhľadom na jeho polohu je možné dom zrekonštruovať a využiť aj na podnikateľské účely. Cena rodinného domu je 149 000 €. V prípade záujmu o obhliadku, alebo o ďalšie informácie nás kontaktujte na telefónnom čísle , prípadne spolumajiteľku na t.č. , alebo spolumajiteľa na t.č. Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov nižšie. Ing. Jozef Miksa, RSc. miksa.jozef@ miksa@
Na predaj 4i rodinný dom, Nemšová - Kľúčové
RADO Reality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Nemšová, konkrétne v časti Kľúčové - Pod horou. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o rozlohe 637 m2. Samotný dom má rozlohu 105 m2 a predáva sa v stave holodomu. V dome sa nachádza vstupná chodba, priestranná kuchyňa, ktorá je prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa s toaletou, taktiež samostatná toaleta, špajza, technická miestnosť a 3 nepriechodné izby. Technické informácie: - Obvodové murivo: Tehla Porotherm s hrúbkou 300 mm. - Zateplenie: Extrudovaný polystyrén s hrúbkou 150 mm. - Izolácia podlahy: Styrodur s hrúbkou 100 mm. - Strecha je sedlová. - Väzníkový krov s možnosťou prístupu na povalu. - Použité škridly sú značky Mediterran. - Strešná izolácia je vyhotovená minerálnou vlnou. - Dom je vybavený murovaným komínovým systémom značky Schiedel. - Okná sú plastové, značky Gealan, s trojsklom (exteriér s drevodekorom). - Vstupné dvere sú značky Gealan (exteriér s drevodekorom). - Interiérové steny sú ošetrené vápennou omietkou s bielym náterom. - Strop je zhotovený zo sádrokartónu. - Podlahové vykurovanie. - Príprava na krb. - Všetky okná majú pripravenú inštaláciu pre exteriérové elektrické žalúzie. Ak hľadáte dom v tejto lokalite, tento 4-izbový rodinný dom vám môže poskytnúť príležitosť vytvoriť si vlastný a útulný domov podľa vašich predstáv. Nemšová-Kľúčové je čarovná lokalita nachádzajúca sa v blízkosti mesta Nemšová. Táto lokalita je ideálna pre milovníkov turistiky, prechádzok a cyklistiky, kde si môžete objaviť malebné trasy a užiť si aktívny životný štýl. V blízkosti sa nachádza aj dostatok občianskej vybavenosti ako obchody, reštaurácie, školy, škôlky, lekárne a zdravotné zariadenia. Nemšová-Kľúčové je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu tichého vidieckeho prostredia a pohodlia života v blízkosti mesta. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková RADO Reality Group Tel.: +680 E-mail: bartekova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 4 Obytná plocha: 105m² Celková rozloha: 637m² Rozloha pozemku: 637m² Úžitková plocha: 105m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Krb: predpríprava Okná: plastové Terén: rovina
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
NOVOSTAVBA - 4i bungalov 105 m2  Nemšová
REWIN reality Vám ponúka na predaj bungalov s príjemnou úžitkovou plochou 105 m2 postavený na slnečnom pozemku o výmere 637 m2 v novovybudovanej štvrti mesta Nemšová - časť Kľúčové. Technický stav: Na výstavbu a dokončenie do štádiu holodom boli použité kvalitné materiály. Rodinný dom je postavaný z tehly Porotherm 300 mm a je zateplený polystyrénom o hrúbke 150mm. Osadené sú kvalitné okná s izolačným trojsklom značky Salamander. V obývacej izbe sú francúzske okná s východom na záhradu. Škridla bola použitá značky Mediterran. Celý dom je vykurovaný pomocou podlahového kúrenia ktoré môže byť napojené na plynový kotol, elektrický kotol alebo tepelné čerpadlo. Na vykurovanie alebo ako dekoráciu môže slúžiť aj krb, na ktorý je príprava v obývacej izbe. Na oknách je príprava na exterierové žalúzie. Dispozícia: Dom je veľmi dobre dispozične vyriešený. Vstupom sa dostávame na vstupnej chodby, kde je priestor pre vstavanú skryňu a toaleta. Následne sa dom delí na nočnú a dennú časť. Vpravo od vstupu sa nacháda denná časť, otvorený a vzdušný priestor obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou, odkiaľ je vstup do špajze a technickej miestnosti. Vľavo od vstupu sa dostávame do nočnej časti, ktorá pozostáva z kúpelne a 3 izieb, kde v každej sa nachádza priestor pre vstavanú skriňu, čo vám zaručí dostatočný uložný priestor v celom dome. Z chodby sa dostanete takisto aj na pochôdzu povalu. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti v meste Nemšová - časť Kľúčové. V okolí je množstvo zelene a prírody. Vzdialenosť od hlavnej cesty Vám zabezpečí absolútny kľud a ticho. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou je aj rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Neďaleko od domu sa nachádza aj cyklotrasa a rôzne turistické chodníčky. Odporúčanie makléra: Dom je vhodný pre rodinky ktoré hľadajú kombináciu ticha a rýchlej dostupnosti do mesta Trenčín alebo blízkeho okolia. Vďaka dokončeniu do štádia holodom si nový majiteľ môže dom zariadiť a farebne zladiť podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.: Cena: 250.000 € Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra. Počet izieb: 4 Obytná plocha: 105m² Rozloha pozemku: 637m² Úžitková plocha: 105m² Vykurovanie: vlastné Postavené z: Porotherm Zateplený objekt: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NOVINKA  Rodinný dom v Nemšovej - 694m2 - TOP PONUKA
REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na predaj útulný a sympatický rodinný dom typu bungalov na vyhľadávanej a tichej ulici v meste Nemšová. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2008, disponuje krásnym pozemkom o výmere až 694m2 a úžitkovou plochou až 149m2, je podpivničený a má i mnoho úložného podkrovného miesta. Ak pre Vás a Vašu rodinu hľadáte ideálnu nehnuteľnosť na ideálnom mieste, tak to bude práve táto. Dispozične je dom riešený výborne a následovne : vstupná chodba, detská izba č.1, detská izba č.2, kúpeľňa, špálňa, kuchyňa, obývacia miestnosť, zimná záhrada, krásny pozemok so záhradou, na ktorom je situovaná garáž s množstvom úložného priestoru, okolo celého domu je predzáhradka. Izby sú nepriechodné, priestranné a svetlé. Dom sa nachádza na veľmi tichej ulici (Duklianska), kde máte výborný prístup, tak isto je v okolí množstvo zelene, ulica je ''slepá'' takže tam je minimálna frekventovanosť vozidiel čo je veľkou výhodou. Pozemok je rovinatý, dostatočne veľký a slnečný na záhradkarčenie či akékoľvek voľnočasové aktivity a relax s rodinou. Záhrada je krásna, udržiavaná s množstvom rôznych kvetov i drevín, ktorej časť tvorí i zeleninovo-ovocná úroda. Disponuje vlastnou studňou. Samozrejmosťou sú všetky inžinierske siete. Odporúčanie makléra : tento dom je vhodný pre rodinky ktoré hľadajú kombináciu ticha a rýchlej dostupnosti do mesta Ilava, Trenčín, Dubnica n/V, alebo blízkeho okolia. Diaľnica D1 je na skok takže sa pohodlne a rýchlo prepravíte kdekoľvek. Plusom nehnuteľnosti sú i nízke mesačné náklady na bývanie. Mesto Nemšová Vám ponúka bohatú občiansku vybavenosť ako napr. : rôznych doktorov, školy i škôlky, rôzne obchody i potraviny, niekoľko reštaurácií, športové vyžitie, cyklotrasu, vlakové i autobusové spoje na niekoľko smerov, poštu, atď. Tento dom je bez akejkoľvek ťarchy, odporúčam vidieť. Tešíme sa na Vaše obhliadky. Počet izieb: 4 Obytná plocha: 149m² Rozloha pozemku: 694m² Úžitková plocha: 149m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: áno Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Predzáhradka: áno - 2 Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta